Army of Darkness Defense

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
204 TOPLAM İNDİRME

Heyecanın bir an olsun durmadığı bu oyundaki amacımız, düşman birliklerini geri püskürtmek ve bize verilen kitabı ne pahasına olursa olsun korumak.

Army of Darkness Defense özellikle aksyion ve kule savunma tarzı oyunlar oynamaktan hoşlananların mutlaka denemesi gereken ücretsiz oyunlardan bir tanesi.

Oyunda farklı silahlara ve özel yeteneklere sahip bir şövalyeyi yönetiyoruz. Karşımızda ise zombi ve iskeletlerden oluşan amansız bir ordu bulunmakta. Elbette bu mücadelede yalnız değiliz. Düşman birliklerine karşı mücadele etmek için yanımızda okçular, mızraklılar ve şövalyeler mevcut.

Oyunun kontrolleri son derece kolay. Ekranın sağına ve soluna basarak karakterimizi yönlendiriyoruz. Temel seviye atak hamlelerini karakterimiz düşmana yaklaşınca otomatik olarak sergiliyor. İleri seviye saldırı hamlelerini ise gereken zamanlarda butonlara tıklayarak yapmamız gerekiyor. Bu saldırıları tekrar kullanabilmek için belli bir süre beklemek gerekmekte. Özel güçlerimiz arasında mancınık ve ok saldırıları bulunmakta. Bu saldırılar düşmana toplu zarar veriyor ve başınız sıkışınca epey yardımda bulunuyor.

Grafik anlamında Army of Darkness Defense ortalama ve iyi arası bir çizgide ilerliyor. Ses efektleri ise oyunun genel atmosferiyle uyum içerisinde. Kısaca, eğlenceli ve aksyion dolu bir oyun arıyorsanız bu oyuna göz atmanız gerektiğini düşünüyoru.

Emircan Erdoğan

Army of Darkness Defense

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
36 TOPLAM İNDİRME

Army of Darkness Defense güzel grafiklere sahip bir strateji oyunudur

Army of Darkness Defense eğer mobil cihazlarınızda güzel bir görünümü ve eğlenceli bir oynanışı birleştiren bir strateji oyunu oynamak isterseniz tavsiye edebileceğimiz bir oyun.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir kale savunma oyunu olan Army of Darkness Defense'de Ash adlı kahramanımızın hikayesi konu alınıyor. Ash, zamanda yolculuk yapma yeteneğine sahip olan ve kötülüğe karşı savaşmaya yemin etmiş bir kahramandır. Army of Darkness Defense oyunumuzda da Ash İngiltere'nin geçmişine yolculuk ediyor ve Lord Arthur'un kalesini şeytani bir büyücüden ve onun hizmetkarlarından kurtarmaya çalışıyor. Kahramanımıza bu yolculuğunda Arthur'un askerleri ve müttefikleri de yardımcı olmakta.

Army of Darkness Defense bir strateji oyunu ve aksiyon oyunu karşımı olarak tanımlanabilir. Oyunda kahramanımız Ash kale surlarında dolaşabiliyor. Düşman aaskerleri ise dalgalar halinde kaleye saldırıyor. Düşmanları durdurabilmek için kahramanımız elindeki tüfeği kullanabilmekte. Oyun başlarda kolay olsa da biraz ilerledikçe kaleye saldıran düşman sayısı da artıyor. Neyse ki kaledeki demir gibi kaynakları kullanarak askerler üretebiliyoruz. Bu askerler bize zaman kazandırarak kalenin işgal edilmesini önlüyorlar.

Army of Darkness Defense göze hoş görünen 2 boyutlu grafiklere sahip ve dokunmatik kontrollerle kolay bir şekilde oynanabiliyor.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Rise of Darkness

    Rise of Darkness fantastik bir hikayeye sahip olan bir aksiyon - rol yapma oyunudur
  • Storm of Darkness

    Storm of Darkness düşük sistem özelliklerine sahip Android cihazlarda da çalışabilen bir FPS oyunudur
  • Glory Warrior: Lord of Darkness

    Glory Warrior: Lord of Darkness bolca aksiyon içeren bir mobil RPG oyunudur
  • Defense 39

    Defense 39 bolca heyecan sunan bir aksiyon-strateji oyunudur
  • Army Of Allies

    Gerçek zamanlı savaşlar bizleri bekliyor.
  • Toy Defense 2

    Toy Defense 2, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğeniz başarılı bir kule savunma ve savaş oyunudur.
  • Line Of Defense Tactics

    Line Of Defense Tactics çevrimiçi olarak oynayabileceğiniz eğlenceli bir mobil oyundur
  • Godzilla Defense Force

    Eşsiz deneyim sunan bir strateji oyunu