Army of Robots

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
173 TOPLAM İNDİRME

Artırılmış gerçeklik oyununda robotlarla savaşıyorsunuz.

Army of Robots, ARCore desteği sunan Android telefonlarda çalışan artırılmış gerçeklik oyunu. Gerçek dünyada robotlarla karşı karşıya getiren 12 aşama sunan oyunu robot savaşlarını konu alan yapımlara ilgi gösteren mobil oyunculara tavsiye ederim.

Artırılmış gerçeklik (augmented reality) destekli robot savaşları oyunları arasında en iyisi mi tartılır ancak; ücretsiz indirilebilir olmasıyla bir denemeyi hak ediyor. Çok oyunculu (multiplayer) oynama seçeneğinin olmaması oyunun tek eksi yanı. Dünyayı robotlardan temizleyebilecek son asker olarak bulunduğunuz oyunda telefonunuzu konumlandırdığınız bölgede karşınıza çıkan tüm robotlarla savaşarak ilerliyorsunuz. Bölüm bazlı ilerliyor. 12. bölümü tamamladığınızda dünyayı kurtarmış oluyorsunuz.

Erkan Calp

Army of Robots

x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
4 TOPLAM İNDİRME

Artırılmış gerçeklik oyununda robotlarla savaşıyoruz.

Army of Robots, iPhone ve iPad’de oynanabilen artırılmış gerçeklik destekli robot savaşları oyunu. Tüm insanlığı bitirip gezegeni kontrol altına alma düşüncesinde olan robotların karşısına çıkabilecek tek asker olarak bulunuyoruz oyunda. Robotlarla kaynayan 12 aksiyon yüklü aşama sunan harika bir FPS oyunu bizlerle! AR oyunları seviyorsanız tavsiye ederim.

iOS platformunda da neredeyse ücretsiz indirilmeye açılmasıyla şaşırtan artırılmış gerçeklik oyunu Army of Robots, başta da söylediğim üzere robotlarla yüz yüze geldiğiniz, temponun hiç düşmediği eğlenceli yüklü bir oynanış sunuyor. Belirlediğiniz mekanlarda karşınıza çıkan robotlar üzerinde geleceğin silahları olarak geçen farklı türde birçok silah kullanarak bölgeyi temizliyorsunuz. Karadan ve havadan saldıran robotların hepsi farklı tasarıma, savaşma stiline sahip.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • The Machines

    Artırılmış gerçeklik destekli multiplayer robot savaşları oyunu
  • AR Smash Tanks!

    Artırılmış gerçeklik destekli tank savaş oyunu
  • Knightfall AR

    Artırılmış gerçeklik strateji oyunu
  • Zombie Gunship Revenant AR

    Artırılmış gerçeklik zombi öldürme oyunu
  • Burger Maker - AR

    Artırılmış gerçeklik oyununda leziz hamburgerler hazırlıyorsunuz.
  • Ingress Prime

    Niantic'den artırılmış gerçeklik oyunu Ingress Prime
  • AR Toys: Playground Sandbox

    Artırılmış gerçeklik oyununda pisti oluşturup polislerden kaçıyorunuz.
  • Switch the Lanes - AR

    Bu artırılmış gerçeklik oyununda polislerden kaçıyoruz.