Art Inc

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
5 TOPLAM İNDİRME
89 MB DOSYA BOYUTU

Dünyaca ünlü ressamların eserlerini sergileyerek para kazanacağınız eşsiz bir oyundur.

Kendinize ait bir müze inşa ederek birbirinden değerli sanat eserlerini sergileyebileceğiniz ve milyonlarca lira kazanacağınız Art Inc, mobil platformda simülasyon oyunları kategorisinden yer alan ve ücretsiz olarak hizmet veren kaliteli bir yapımdır.

Farklı konusu ve kaliteli grafikleri ile dikkat çeken bu oyunda amaç, açık arttırmalara katılarak dünya çapında bilinen sanat eserlerini satın almak ve sergiler düzenleyerek para kazanmaktır. Kendi müzenizi işleterek sayısız tarihi eseri sergileyebilir ve herkesin ilgisini çekebilirsiniz.

Eski mısır mumyalarından tutun, nadir bulunan altın parçalara kadar aklınıza gelebilecek her türlü eseri müzenizde barındırabilirsiniz.

Oyunda Açık arttırmalara katılarak satın alabileceğiniz Van Gogh, Picasso, Da Vinci ve daha onlarca ünlü ressamın eserleri yer almaktadır. Ayrıca eski dönemlerden günümüze kadar taşınan sayısız değerli eser bulunmaktadır.

Eserlerin sahte olup olmadığınız incelemeli ve orijinal ürünleri satın alarak müzenizde sergilemelisiniz. Android ve İOS sürümleri ile farklı platformlardan oyunculara sunulan Art Inc, oldukça geniş bir kitleye hitap eden sürükleyici bir oyun olarak yeni oyuncuları bekliyor.

Doğukan Çağlakpınar

Art Inc

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
1 TOPLAM İNDİRME
413.6 MB DOSYA BOYUTU

Dünyaca ünlü ressamların eserlerini sergileyerek para kazanacağınız eşsiz bir oyundur.

Hem Android hem de iOS işletim sistemlerine sahip tüm cihazlardan sorunsuz bir şekilde oynayabileceğiniz ve sürükleyici özelliği sayesinde bağımlısı olacağınız Art Inc, antika eserleri toplayarak halka açık sergiler düzenleyebileceğiniz eğlenceli bir oyundur.

Kaliteli grafikler ve ses efektleri ile donatılmış bu oyunda yapmanız gereken tek şey, farklı zamanlara ait yüzlerce eseri satın alarak kendi sergilerinizde halka sunmak ve müze işleterek milyonlarca lira kazanmaktır.

Mumyalar, nadir bulunan altın ve elmas parçalar, ünlü ressamların elinden çıkmış paha biçilemez resimler ve daha sayısız esere ulaşabilir ve müzenizde sergileyerek para kazanabilirsiniz.

Oyun içerisinde Dünyaca ünlü ressamlardan Van Gogh, Da Vinci, Picasso ve daha birçok ünlü ismin sayısız eseri yer almaktadır. Abu eserlere çeşitli açık arttırmalara katılarak ulaşabilir ve yüklü meblağlar karşılığında satın alabilirsiniz.

Müzenizde sergiler düzenleyerek ürünlere verdiğiniz paranın çok daha fazlasınız kazanabilir ve milyarder olabilirsiniz.

Mobil platformda simülasyon oyunları arasında bulunan ve ücretsiz olarak sunulan Art Inc, 500 binden fazla oyun tutkunu tarafından tercih edilen kaliteli bir oyundur.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Dungeon, Inc

    Kendi zindanınızı kurarak altın üretebileceğiniz ilgin bir simülasyon oyundur.
  • Idle Decoration Inc

    Evleri dekore edeceğiz.
  • Music Inc

    Kendi müzik şirketinizi kurarak yeni sanatçılar yetiştireceğiniz eğlenceli bir oyundur.
  • Cookies Inc.-Idle Tycoon

    Kurabiye ve şeker toplayarak puan biriktirebileceğiniz eğlenceli bir oyun olarak öne çıkıyor.
  • Simulator of Nuclear Submarine inc

    Dev bir denizaltını kontrol ederek okyanusun derinliklerine inerek zorlu görevler üstleneceğiniz eşsiz bir oyundur.
  • Line Puzzle: String Art

    Mobil cihazımızda bulmacalar çözeceğiz.
  • Trick Art Dungeon

    Kayıp çocuğu ailesine kavuşturmaya çalışacağız.
  • Line Puzzle: Pipe Art

    Renkli noktaları bir araya getirerek eğlenceli bulmacalar çözebileceğiniz eşsiz bir oyundur.