Ask.fm

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
65,866 TOPLAM İNDİRME
0.21 MB DOSYA BOYUTU

Arkadaşlarınıza veya merak ettiğiniz kişilere sorularınızı sorup cevap alabileceğiniz sosyal platform Ask FM'in Android uygulaması.

Ask.fm ülkemizde en sık kullanılan soru sorma uygulamalarından bir tanesi. Formspring gibi arkadaşlarınıza veya tanımadığınız kişilere tüm merak ettiklerinizi sorabildiğiniz Ask FM’i Android akıllı telefonunuzda veya tabletinizde de kullanmak isterseniz mobil uygulaması oldukça güzel bir şekilde hazırlanmış durumda.

Uygulamayı kullanarak dilerseniz sorularınızı sorabilir, dilerseniz de cevapları verebilirsiniz. Cevaplarınız hem yazı hem de video formatında olabildiği için oldukça kullanışlı diyebilirim. Ayrıca diğer kullanıcıların profillerini, ilgi alanlarını inceleme ve kullanıcıya özel sorular sorma şansına da sahipsiniz. 

Bunun yanında kullanıcıların verdiği cevapların, beğenilen cevaplarının ve sorularının da istatistiklerine ulaşabildiğiniz Ask.fm Android uygulaması Ask.fm’e dair ihtiyaçlarınızı karşılamaya yetecektir.

Yiğit Ekim Demir

Ask.fm

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
1,730 TOPLAM İNDİRME
8.3 MB DOSYA BOYUTU

Ask.fm hesabınıza gelen soruları görmek, cevap vermek ve arkadaşlarınızla iletişimde kalmak için resmi iPhone Ask.fm uygulamasını kullanabilirsiniz.

Ask.fm'in özellikle gençler arasında çok popüler olduğu aşikar. Ancak uzun süredir kaliteli bir iPhone ve iPad uygulaması bulunmayan servisin en sonunda resmi uygulaması yayına girdi ve artık mobilden kullanmak da çok kolay hale geldi. Soru sorma ve cevap alma siteleri arasında en sık tercih edilenlerden birisi olan Ask.fm rakiplerini kısa sürede geçti ve kesinlikle kullanmanız gerektiğini söylememiz gerekli.

iOS işletim sistemli cihazlar için hazırlanan uygulamanın arayüzü hem basit hem de ihtiyaç duyabileceğiniz tüm işlevleri bünyesinde barındırıyor. Aynı zamanda takip etmek istediğiniz kişileri kolayca bulabileceğiniz ve onlara ulaşabileceğiniz yapısı sayesinde uygulamayı elinizden bırakmayacağınız kesin.

Sorularınıza eskiden eve gidene kadar cevap veremiyordunuz ancak artık direkt olarak uygulama içerisinden size gelen tüm soruları kolaylıkla okuyabilir ve cevabınızı verebilirsiniz. Aynı zamanda cevaplara fotoğraf çekerek ekleme seçeneği de unutulmamış.

Push notification sistemi ile her zaman Ask.fm'de gerçekleşenlere dair bildirimleri telefonunuza alabilir ve takibini yapabilirsiniz. Uygulama güncellendikçe daha yeni özellikler de eklenmeye devam edecek.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Messenger

    Messenger uygulamasını kullanarak tüm sosyal medya uygulamalarını tek bir platformdan yönetebilirsiniz.
  • Yaay

    Yaay İndir (Android): Yaay Google Play'de yerli sosyal medya uygulaması olarak öne çıkıyor.
  • Mirket App

    Mirket App, ilgi alanlarınız ve gündem hakkında toplumun nabzını tutabileceğiniz bir sosyal medya uygulaması.
  • Parler

    Parler, eski ABD Başkanı Trump ile gündeme gelen Twitter benzeri mikroblog ve sosyal medya uygulaması. Parler, Android telefonlarda ücretsiz kullanılabilir.
  • Kwai

    Kwai uygulamasıyla Android cihazlarınızdan birbirinden eğlenceli videolar hazırlayabilirsiniz.
  • Smopin

    Smopin uygulamasıyla diğer kullanıcılarla birlikte ilginizi çeken ortak konular üzerine sohbet edebilirsiniz.
  • Qavun

    Qavun, Türkiye'den çıkan en başarılı Android için sosyal medya uygulaması olarak gösterilenler arasında olduğu gibi oldukça başarılı bir alt yapıyla çalışmaktadır.
  • Snapchat APK

    Snapchat APK, gençler arasında yaygın kullanılan anlık mesajlaşma uygulaması. Mesaj, fotoğraf, ses ve video paylaşabildiğimiz popüler sosyal medya uygulamasıdır.