Askulator

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
453 TOPLAM İNDİRME

Askulator uygulaması ile Android cihazlarınızda kolayca sorular sorabilir ve diğerlerinin cevaplarını alabilirsiniz.

Askulator uygulaması, Android akıllı telefon ve tabletlerinizde kullanabileceğiniz ücretsiz bir soru sorma ve cevap verme uygulaması olarak hazırlanmış. Uygulamanın pek çok diğer uygulamanın aksine yerli üretim olması, oldukça fazla sayıda Türk kullanıcının cevaplarını alabilmenize yardımcı olacaktır.

Soru cevap uygulamaları temel olarak her şeyi sormanıza olanak tanıdıkları için Askulator uygulaması da aynı amaçla üretilmiş. Zira aklınızda giyiminizden tutun da alacağınız arabaya kadar herhangi bir soru varsa direkt olarak sorabiliyor, bir kaç dakika içerisinde onlarca farklı cevap alabiliyorsunuz. Ayrıca diğer kullanıcıların cevap istedikleri konulara cevaplarınızı yazabilir, böylece başkalarına yardımcı olabilirsiniz.

Üyelik sistemi sayesinde kendi profiliniz olduğu için diğer insanları takip edebilir veya takip edilmeyi de tercih edebilirsiniz. Arkadaş olduğunuz kişilerle direkt mesajlaşma mekanizmasını kullanabilir ve böylece diğerlerinin gözlerinden uzaklarda bireysel iletişiminizi de sürdürebilirsiniz.

Soru ve cevapları sosyal ağlar üzerinden paylaşarak uygulamayı kullanmayan kişilerin de fikir sahibi olmasını sağlayabiliyor ve böylece sorunuzu diğer ağlara da yayabiliyorsunuz. Sorularınıza gelen cevapların ne oranlarda olduklarını görmek oldukça basit olduğu için hemen kararınızı vermek için onları değerlendirebiliyorsunuz.

Kaliteli ve yerli bir soru cevap uygulaması arayan kullanıcıların kesinlikle göz atmaları gerekenlerden birisi olduğuna inanıyorum.

Yiğit Ekim Demir

Askulator

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
73 TOPLAM İNDİRME

Askulator uygulaması sayesinde ücretsiz olarak iPhone ve iPad cihazlarınızdan sorular sorabilir, sorularınıza cevap alabilir ve diğerlerini cevaplayabilirsiniz.

Askulator uygulaması, iPhone ve iPad cihazlarınızda kullanabileceğiniz ücretsiz bir sosyal ağ ve iletişim uygulaması olarak yayınlanmış ve aklınızdaki tüm sorulara kolayca cevap bulabilmenizi sağlıyor. Uygulama ücretsiz olduğu için dilediğiniz kadar soru sorabiliyor, cevap verebiliyor ve kolay arayüzü ile tüm bunları hemen gerçekleştirebiliyorsunuz.

Her ne kadar bu işlevi gören pek çok yabancı uygulama olsa da, Askulator uygulamasının Türkçe olması ve kullananların da Türk olması sayesinde sorularınızın cevaplarını kendi dilinizde görebilir ve ayrıca ülkemiz kullanıcılarının yorumlarını alabilirsiniz.

Neredeyse her türlü soruyu sorabileceğiniz uygulamada, direkt olarak çeşitli TV programlarının resmi hesapları da bulunuyor ve böylece bu programların sordukları sorulara yanıt vererek onları yönlendirme şansına da sahip olabiliyorsunuz. Aynı zamanda çeşitli ünlülerin sordukları soruları da yanıtlayabilir ve onlarla bu yolla iletişime geçebilirsiniz.

Askulator'un üyelik sistemi sayesinde diğer üyeleri takip etmek ve takip edilmek de oldukça kolay. Bu sayede arkadaşınız olan üyelerle direkt mesajlaşma aracını kullanabilir, herkese açık olmadan bireysel iletişiminizi devam ettirebilirsiniz.

Aylık, haftalık ve günlük olarak seçilen özel soruları takip etmek ve bu sorulara verilen cevapları gözlemlemek de uygulamada mümkün. Eğer bir soru cevap uygulaması arıyor ve tüm içeriğin Türkçe olmasını istiyorsanız kesinlikle denemeden geçmemenizi öneriyorum.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Messenger

    Messenger uygulamasını kullanarak tüm sosyal medya uygulamalarını tek bir platformdan yönetebilirsiniz.
  • Yaay

    Yaay İndir (Android): Yaay Google Play'de yerli sosyal medya uygulaması olarak öne çıkıyor.
  • Mirket App

    Mirket App, ilgi alanlarınız ve gündem hakkında toplumun nabzını tutabileceğiniz bir sosyal medya uygulaması.
  • Kwai

    Kwai uygulamasıyla Android cihazlarınızdan birbirinden eğlenceli videolar hazırlayabilirsiniz.
  • Parler

    Parler, eski ABD Başkanı Trump ile gündeme gelen Twitter benzeri mikroblog ve sosyal medya uygulaması. Parler, Android telefonlarda ücretsiz kullanılabilir.
  • Smopin

    Smopin uygulamasıyla diğer kullanıcılarla birlikte ilginizi çeken ortak konular üzerine sohbet edebilirsiniz.
  • Qavun

    Qavun, Türkiye'den çıkan en başarılı Android için sosyal medya uygulaması olarak gösterilenler arasında olduğu gibi oldukça başarılı bir alt yapıyla çalışmaktadır.
  • Snapchat APK

    Snapchat APK, gençler arasında yaygın kullanılan anlık mesajlaşma uygulaması. Mesaj, fotoğraf, ses ve video paylaşabildiğimiz popüler sosyal medya uygulamasıdır.