au

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
2,102 TOPLAM İNDİRME
5.2 MB DOSYA BOYUTU

Au, topları birbirlerine temas etmelerini engelleyerek dizmeye çalıştığımız eğlenceli bir beceri oyunu.

Au, Android cihazlarımıza tamamen ücretsiz olarak indirebilecğeimiz bir beceri oyunu olarak tanımlanabilir. Keyifli ve sade yapısıyla dikkat çeken oyunda kulağa kolay gibi gelen fakat iş pratiğe gelince zor olduğu anlaşılan bir görevi tamamlamaya çalışıyoruz.

Oyunda yerine getirmemiz gereken göre ekranın alt bölümünden yukarı doğru uçan topları merkezdeki top üzerinde toplamak. Bunu gerçekleştirmek için iyi bir hesaplama becerisine sahip olmamız öngörülüyor. Topların kesinlikle birbirlerine temas etmemeleri gerektiği için yerleşimi bu kurala göre yapmamız gerek.

Topların temasını engellemek için merkezdeki topu hızlandırıp yavaşlatmamız gerekiyor. Bu işlemi parmağımızı ekrana basılı tutarak gerçekleştirebiliyoruz. Parmağımızı ekrandan çektiğimizde ise merkezdeki top yavaşlıyor. Hızlandırma ve yavaşlatma işlemleri topların yerleşimi üzerinde direkt etkiye sahip. Baştaki bölümlerde çok zorlanmıyoruz fakat ilerledikçe işler beklenmedik ölçüde karmaşıklaşıyor. Toplamda 150 bölüm olduğunu düşünürsek oyunun ne kadar uzun soluklu bir deneyim sunduğunu görebilirsiniz.

Göz yormayan bir tasarım anlayışına sahip olan Au, beceri ve reflekse dayalı oyunlar oynamaktan keyif alan büyük küçük herkes tarafından oynanabilir.

Emircan Erdoğan

au

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
468 TOPLAM İNDİRME
11.4 MB DOSYA BOYUTU

Au, ücretsiz olarak sunulan keyifli bir beceri oyunu olarak dikkat çekiyor.

Au, en az ismi kadar ilginç bir oyun yapısına sahip olan bir beceri oyunu. iPhone ve iPad ciahzlarımıza tamamen ücretsiz olarak indirebildiğimiz bu oyunda basit gibi görünen fakat oynadıkça zorlaşan bir amaca hizmet ediyoruz.

Oyundaki temel görevimiz ekranın aşağısından yukarı doğru uçan topları merkezde duran büyük top üzerine dizmek. Bu noktada çok dikkatli olmamız gerekiyor çünkü topların birbirlerine kesinlikle temas etmemesi gerekiyor. Teması engellemek için ekrana dokunarak merkezdeki topun dönüş hızını yükseltebiliyoruz. Hızı düşürmek içinse parmağımızı ekrandan çekmemiz gerekiyor.

Au'da toplamda 150 farklı bölüm bulunuyor. Bu bölümlerin zorluk seviyesi git gide yükseliyor. İlk birkaç bölümde ne yapmamız gerektiği anlatılıyor ve kısa bir alıştırma sürecine giriyoruz. İlk bölümlerde merkezdeki çemberde çok az sayıda top oluyor. Fakat bu çemberdeki top sayısı fazlalaştıkça işimiz de aynı düzeyde zorlaşıyor. Topları araya sıkıştırabilmek ve teması engellemek için üst düzey bir çaba sarfetmemiz gerekiyor.

Genel olarak Au, beceri oyunlarından hoşlanan ve bu kategoride oynayabileceği eğlenceli bir oyun arayanların mutlaka göz önünde bulundurması gereken yapımlardan bir tanesi.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Pinball Cadet

    Android tabanlı mobil cihazlarda oynanabilen Pinball Cadet mobil oyunu, beceri ve aksiyon unsurlarının klasik Pinball oyunuyla buluştuğu bir tür beceri oyunudur.
  • Hoop Rush

    Hoop Rush oyununda çubuğa çarpmadan ilerleyin!
  • Slices

    Renkli grafikleri ve zorlu bölümleriyle harika bir beceri oyunu
  • Fruit Heroes Legend

    Fruit Heroes Legend, zorlu ve eğlenceli bir eşleştirme oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • Clash of Blocks

    Zorlu beceri oyunu
  • Mr Juggler

    Hokkabazlık yapıyoruz.
  • Knock Balls

    Top silahıyla kuleleri indirin.
  • Flippy Pancake

    İnsanlar pankeklerinizi tatmak için can atıyor.