Audistar Mobile

ÜCRETSİZ
x
x
x
2.5/5 EDİTÖR
2.5/5 ZİYARETÇİ
74 TOPLAM İNDİRME
93 MB DOSYA BOYUTU

Onlarca farklı dans gösterisine katılacağınız eşsiz bir müzik oyunudur.

Dilediğiniz karakteri seçerek dans ve müzik gruplarında rol alabileceğiniz hatta büyük bir pop star olarak binlerce insanın hayran olduğu bir kişilik oluşturabileceğiniz Audistar Mobile, Android ve İOS sürümleri ile iki farklı platformdan oyun severlere sunulan benzersiz bir oyundur.

Keyif verici müzikleri ve eğlenceli dans sahneleri ile oyunculara sıra dışı bir deneyim yaşatan bu oyunda amaç, popüler müzikler eşliğinde çeşitli dans gösterilerinde bulunmak ve ünlü bir dansçı olmak için mücadele etmektir. Farklı karakterler arasından istediğinizi seçebilir ve yeni hayatınıza ilk adımı atabilirsiniz. Sürükleyici özelliği ve birbirinden güzel müzikleri ile sıkılmadan oynayacağınız sıra dışı bir oyun sizleri bekliyor.

Oyunda yüzlerce popüler müzik ve sayısız dans figürü yer almaktadır. Ayrıca onlarca kadın ve erkek karakter bulunmaktadır. Partnerinizi seçerek çeşitli dans gösterileri yapabilir ve seviye atlayarak farklı dans seçeneklerinin kilidini açabilirsiniz.

Mobil platformda müzik oyunları arasında yer alan ve ücretsiz olarak oyunculara sunulan Audistar Mobile, 100 binden fazla oyun tutkunu tarafından keyifle oynanan eşsiz bir oyundur.

Doğukan Çağlakpınar

Audistar Mobile

ÜCRETSİZ
x
x
x
2.5/5 EDİTÖR
2.5/5 ZİYARETÇİ
27 TOPLAM İNDİRME
1.03 GB DOSYA BOYUTU

Onlarca farklı dans gösterisine katılacağınız eşsiz bir müzik oyunudur.

Onlarca farklı karakterden dilediğiniz yöneterek eşsiz dans gösterileri yapabileceğiniz ve pop star olmak için mücadele edeceğiniz Audistar Mobile, oldukça geniş bir oyuncu kitlesine hitap eden ücretsiz bir oyundur.

Etkileyici dans sahneleri ve birbirinden güzel müzikleri ile oyun severlere sıra dışı bir deneyim yaşatan bu oyunda yapmanız gereken, karakterinizi ve partnerinizi seçerek sahnede boy göstermek ve izleyicileri hayran bırakacak dans gösterileri yapmaktır. Müziği, karakterleri, dans modelini ve diğer tüm ayrıntıları istediğiniz şekilde ayarlayabilir ve dans etmeye başlayabilirsiniz. Sürükleyici bölümleri ve eşsiz müzikleri ile sıkılmadan oynayacağınız kaliteli bir oyun sizleri bekliyor.

Oyunda kulaklarınızın pasını atacak yüzlerce müzik ve sayısız dans figürü yer almaktadır. Ayrıca birçok farklı kadın ve erkek dansçı modeli bulunmaktadır. Dilediğiniz dansçıyı seçerek oyuna başlayabilir ve eğlenceli anlar geçirebilirsiniz.

Hem Android, hem de İOS sürümleri ile oyuncularla farklı platformlarda buluşan Audistar Mobile, müzik oyunları arasında kendisine yer bulan ve her yaştan oyuncuya hitap eden benzersiz bir oyun olarak ön plana çıkmaktadır.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Survival Mobile

    Android cihazınızda sürükleyici bir strateji oyunu oynamaya hazır olun.
  • Lanota

    Zorlu parkurlarda yarışarak birbirinden güzel melodiler keşfedebileceğiniz eğlenceli bir müzik oyundur.
  • Sonic Cat

    Müzik eşliğinde karşımıza çıkan nesneleri toplayacağız.
  • BanG Dream Girls Band Party

    Müzik konusundaki yeteneklerimizi sergileyeceğiz.
  • Love Live

    Eğlenceli şarkıların yer aldığı keyif verici bir müzik ritim oyunu olarak öne çıkıyor.
  • RhythmStar: Music Adventure

    Farklı karakterler ile eğlenceli melodiler oluşturabileceğiniz keyif verici bir müzik oyundur.
  • Epic Band Clicker

    Onlarca farklı müzik aletini kullanarak eğlenceli melodiler oluşturabileceğiniz eşsiz bir oyundur.
  • Epic Party Clicker

    Birbirinden güzel onlarca farklı melodinin ritmini tutabileceğiniz eşsiz bir müzik oyunudur.