Avea Seyahat

ÜCRETSİZ
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
170 TOPLAM İNDİRME

Avea Seyahat ile seyahatlerinize yönelik tüm ihtiyaçlarınızı mobil cihazınız üzerinden kolayca karşılayabilirsiniz.

Avea Seyahat, iş ve tatil seyahatleri öncesi işlemlerinizi çözmenizde size yardımcı olan bir seyahat uygulaması. Avea’nın tüm operatör kullanıcılarına ücretsiz olarak sunduğu bu uygulama, seyahatlerinize yönelik tüm ihtiyaçlarınızı karşılayabilecek içeriğe sahip.

Avea’nın yeni uygulaması Avea Seyahat için eksiksiz bir seyahat uygulaması demek yerinde olacaktır. Hem telefon hem de tabletiniz üzerinden kullanabileceğiniz uygulama ile seyahatlerinizde ister uçağı ister otobüsü tercih eden biri olun, bütçenize uygun biletleri kolaylıkla bulabilir, satın alabilir veya rezervasyon yaptırabilirsiniz. Seyahat öncesi gideceğiniz yer hakkında bilgi edinerek, planınızı bu yönde yapabilirsiniz. Bunların haricinde uçuşların olmazsa olmazı check-in işlemlerini kontuara uğramadan gerçekleştirebilirsiniz.

Turkcell, Vodafone abonelerinin de kullanabildiği Avea Seyahat uygulaması, yur dışına çıktığınızda büyük bir sorun olan konuşma, internet ve mesajlaşma sorunu için de çözüm sunuyor. Yurt dışına çıkmadan Avea’nın yurt dışı paketlerini inceleyebilir, bütçenize uygun olanı satın alabilirsiniz. Hattınız faturasız ise TL yükleme işlemlerini de bu uygulama üzerinden gerçekleştirmeniz mümkün.

Avea’nın Biletall ile birlikte geliştirdiği Avea Seyahat, gerek iş gerekse de tatil seyahatlarinizde oldukça işinize yarayacak, hem mobil cihazınız hem de Avea Seyahat web sitesi üzerinden kullanabileceğiniz bir uygulama.

Erkan Calp

Avea Seyahat

ÜCRETSİZ
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
94 TOPLAM İNDİRME

Avea Seyahat ile uçak ve otobüs biletinizi size uygun fırsatlarla satın alabilirsiniz.

Gerek iş gerekse de kafa dinlemek için yurt dışına veya şehir dışında sıklıkla çıkan biriyseniz, seyahate çıkmadan önce tüm işlemlerinizi yapabileceğiniz Avea Seyahat uygulaması kesinlikle cebinizde bulunmalı.

Android telefon ve tabletinize ücretsiz olarak yükleyebileceğiniz Avea Seyahat uygulaması ile yurt içi ve yurt dışı uçuşlarınız veya şehirlerarası otobüs yolculuklarınız için bilet satın almaktan check-in yapmaya kadar pek çok işlemi mobil cihazınızdan zahmetsizce yapabiliyorsunuz. En güzel yanı ise uygulamanın sunduğu tüm kolaylıklardan faydalanmak için Avea abonesi olmanız gerekmiyor.

Hem kullanımı basit hem de son derece göze hoş gelen bir kullanıcı arayüzü ile karşımıza çıkan uygulama ile hızlı, güvenli ve basit bilet almanın yanında seyahat öncesi gideceğiniz yer hakkında bilgi alabiliyorsunuz. Seyahat rehberi sayesinde gideceğiniz yerin coğrafik özelliklerini, yeme-içme ve eğlence mekanlarını, ulaşım düzenini öğrenebiliyorsunuz. Bunların yanı sıra yurt dışına sıklıkla çıkan biriyseniz yurt dışında yüksek faturalarla karşılaşmak adına Avea’nın yurt dışı paketlerini inceleyip satın alabiliyorsunuz.

Avea Seyahat uygulamasında seyahat öncesi bir kişinin ihtiyaç duyacağı her şey düşünülmüş.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Outings

    Outings uygulaması ile yeni yerler keşfetmek için seyahat planlarınızı oluşturabilirsiniz.
  • Muğla Kent

    Muğla Kent uygulaması ile Muğla'da turistik yerleri kolayca keşfedebilirsiniz.
  • Inviita

    Inviita uygulamasıyla dünya çapında binlerce şehri keşfe çıkabilirsiniz.
  • Kampp

    Kampp uygulamasıyla Türkiye genelinde yeni kamp alanlarını keşfedebilirsiniz.
  • Sesli Gezi Rehberi

    Sesli Gezi Rehberi uygulamasıyla gezdiğiniz yerler hakkında bilgileri sesli olarak dinleyebilirsiniz.
  • Avanos | Kapadokya

    Avanos | Kapadokya uygulaması ile Avanos'taki otelleri, gezilecek yerleri ve restoranları keşfedebilirsiniz.
  • İzmir Tarih

    İzmir'in Tarihi Kent Merkezi'ni keşfedin.
  • Emirates

    Emirates uygulamasını kullanarak dünyadaki birçok noktaya uçak bileti satın alabilirsiniz.