Avoid The Circle

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
0 TOPLAM İNDİRME

Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli bir beceri oyunu

Avoid The Circle, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli ve zorlu bir beceri oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Birbirinden zorlu bölümlerin üstesinden gelmeniz gereken oyunda reflekslerinizi sınıyorsunuz.

Arkadaşlarınıza meydan okuyabileceğiniz bir beceri oyunu olan Avoid The Circle, birbiriden zorlu onlarca bölümün üstesinden gelmeniz gereken bir oyundur. Oyunda dairenin içerisini doldurmaya çalışıyorsunuz. Çemberleri dairenin içerisine mümkün olduğunca hızlı bir şekilde yerleştirmeniz gereken oyunda son derece dikkatli olmanız gerekiyor. Reflekslerinizi de sınayabileceğiniz oyunda işiniz bir hayli zor. Renkli grafikleri ve sürükleyici etkisiyle de dikkatimizi çeken Avoid The Circle, mutlaka denemeniz gereken bir oyun diyebilirim. Yüksek puanlara ulaşıp liderlik tablosunda üst sıralara da tırmanabileceğiniz bir oyun olarak nitelendirebileceğim Avoid The Circle'ı kaçırmayın.

Avoid The Circle oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Avoid The Circle

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
1 TOPLAM İNDİRME

Zevkli zamanlar geçirebileceğiniz eğlenceli bir beceri oyunu

Avoid The Circle, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz keyifli bir mobil beceri oyunudur. Birbirinden zorlu bölümleri tamamlamanız gereken oyunda reflekslerinizi sınıyor ve arkadaşlarınıza meydan okuyorsunuz.

Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli bir mobil oyun olan Avoid The Circle, reflekslerinizi kullanıp dairenin içerisini doldurmaya çalıştığınız bir oyundur. Oyunda son derece dikkatli olmalı ve en uygun zamanda ekrana dokunmalısınız. Oldukça kolay bir oynanışa sahip olan oyunda tek yapmanız gereken ekrana dokunmak. Oyunda ilerlemek için çemberleri dairenin içerisine yerleştiriyor ve engelleri de aşmaya çalışıyorsunuz. Basit ve etkili bir oyun olarak nitelendirebileceğim Avoid The Circle mutlaka denemeniz gereken bir oyundur. Yüksek puanlara ulaşarak arkadaşlarınıza da meydan okuyabileceğiniz oyunda onlarca farklı bölüm yer alıyor.

Avoid The Circle oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Avoid & Slash

    Eşsiz deneyim sunan bir beceri oyunu
  • Tegre - Infinite Circle Loop

    Eşsiz deneyim yaşayabileceğiniz bir beceri oyunu
  • Hell's Circle

    Harika vakit sunan bir beceri oyunu
  • Circle Bouncer

    Harika deneyim sunan bir beceri oyunu
  • The Leap

    Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz harika bir beceri oyunu
  • Touch The Wall

    Harika deneyim sunan bir beceri oyunu
  • Bang The Blocks

    Eşsiz deneyim sunan bir beceri oyunu
  • Burger – The Game

    Eşsiz deneyim sunan bir beceri oyunu