Avoid.

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
71 TOPLAM İNDİRME
18 MB DOSYA BOYUTU

Avoid. isimli bu oyunda karakterimizi tuzaklardan kaçırıp uzun süre hayatta tutmaya çalışıyoruz.

Avoid. beceri oyunlarına ilgi duyan ve reflekslerini test etmek isteyen oyunseverlerin göz atması gereken oyunlardan biri. Tamamen ücretsiz olarak indirebileceğimiz bu oyunda kontrolümüze verilen karakteri mümkün olduğunca uzun süre boyunca hayatta tutmak.

Bu görevi yerine getirebilmek için ekranın al bölümündeki alanda parmağımızı sürüklememiz gerekiyor. Üst bölümde yer alan karakterimiz, alt bölümde parmağımız ile izlediğimiz yolu eksiksiz bir şekilde takip ediyor. Ekranın ikiye bölünüp kontrol mekanizmasının bu şekilde rahatlatılmış olması hoşumuza giden detaylardan biri oldu.

Oyunda karşımıza çıkan bölümler kolaydan zora doğru sıralanıyor. İlk birkaç bölümde karşımıza çıkan engeller ve tuzaklar göreceli olarak daha kolay. Fakat birkaç bölüm geçtikten sonra bıçakların hızı ve sayısı artış gösteriyor. Bu tuzaklardan kaçmaya ek olarak rastgele ekranda beliren puanları da toplamamız gerekiyor.

Karakterimizin üç adet canı var. Eğer üç kere bıçaklara değecek olursak oyunu ne yazık ki kaybediyor ve baştan başlamak zorunda kalıyoruz.

Başarılı bir çizgide ilerleyen Avoid. ilginç bir beceri oyunu oynamak isteyenlerin kaçırmaması gereken bir seçenek.

Emircan Erdoğan

Avoid.

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
333 TOPLAM İNDİRME

Avoid. iOS cihazlar üzerinde oynanmak üzere tasarlanmış bir beceri oyunu.

Avoid. hem iPhone hem de iPad cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz, zorlu fakat bir o kadar da eğlenceli bir beceri oyunu olarak dikkatlerimizi çekiyor. Oyuncuların parmak kası yapmasına sebep olan bu oyunu hiçbir ücret ödemesi yapmadan cihazlarımıza indirebiliyoruz.

Avoid.'deki amacımız kontrolümüze verilen karakteri mümkün olduğunca hayatta tutmak. Bunu gerçekleştirmek hiç de kolay olmuyor çünkü karakterin bulunduğu bölümde tehlikeli bıçaklar dolaşıyor. Ekranın alt bölümündeki beyaz alanda parmağımızı hareket ettirerek karakterimizi yönlendirebiliyoruz.

Tahmin edebildiğiniz gibi oyunda ne kadar fazla hayatta kalırsak o kadar fazla puan alıyoruz. Buna ek olarak bölümlere rastgele serpiştirilmiş olan puanları da toplamamız gerekiyor. Oyunda toplamda 3 canımız var. Her bıçağa değdiğimizde bir tanesini yitiriyoruz. Hepsi yok olduğunda ise yeniden başlamak zorunda kalıyoruz.

Eğlenceli bir oyun olan fakat bir süre sonra sinir bozucu bir hale gelen Avoid., beceri oyunlarından keyif alanların gözdesi olacaktır.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Avoid & Slash

    Eşsiz deneyim sunan bir beceri oyunu
  • Avoid The Circle

    Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli bir beceri oyunu
  • Avoid the Bubble

    Avoid the Bubble, kontrol ettiğiniz karakteri ekrandaki baloncuklardan kaçırarak en yüksek puanı elde etmeye çalışacağınız eğlenceli, heyecanlı ve ücretsiz bir Android oyunudur.
  • Short Fused

    Renkli ve kaliteli görsellere sahip olan bir bulmaca oyunu
  • Mouse

    Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz puzzle oyunudur.
  • Off the Hook!

    Sürükleyici bir Beceri Oyunu
  • Folding Blocks

    Harika deneyim sunan bir beceri oyunu
  • red

    Harika deneyim sunan bir beceri oyunu