ba

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
45 TOPLAM İNDİRME
5.4 MB DOSYA BOYUTU

ba, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur.

Ba, Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur. General Adaptive adlı firmanın aa oyunu ile başlayan ve focus adını verdiği oyun serisinin 14. oyunu olan ba'da diğerleri gibi minimalistik ve sade bir tasarıma sahip. Serideki oyunlar içerisinde kontrol etmesi en zor olan oyunlardan bir tanesi olan ba'da amacınız ekrandaki küçük yuvarlağı kullanarak büyük yuvarlağı korumak. Bunun için ekrana parmağınızı basılı tutarak küçük yuvarlağın dönme hızını hızlandırıyorsunuz. Bu şekilde etraftan rastgele gelen diğer yuvarlakların büyük yuvarlağa ulaşmalarını engellemeye çalışıyorsunuz. Oyun ilerledikçe zorlaşıyor ve odaklanma yeteneğinizi kullanmanız gerekiyor. Eğer siz de zihinsel becerilerinize güveniyorsanız bu oyunu deneyebilirsiniz.

Elifcan Mehekli Çakmak

ba

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
24 TOPLAM İNDİRME
11.4 MB DOSYA BOYUTU

ba, iPhone ve iPad cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur.

Ba, iPhone ve iPad cihazlarınıza ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur. Hem zihinsel hem de el becerilerinizin önem kazandığı bir oyun olan ba kolaymış gibi görünse de sizi gerçekten zorlayacak bir oyun. Aa oyununun da dahil olduğu focus serisinin 14. oyunu olan ba, serideki en zor oyunlardan birisi diyebilirim. Oyunda amacınız ortadaki büyük yuvarlağı, etraftan gelen küçük yuvarlaklardan korumak. Bunun için büyük yuvarlağın etrafındaki küçük yuvarlağı döndürerek bir kalkan gibi kullanmanız gerekiyor. Bunu yapmak için de parmağınızı basılı tutarak dönme hızını artırıyor, kaldırarak yavaşlatıyorsunuz. Bu şekilde dayanabildiğiniz kadar uzun süre dayanmaya ve yüksek puanlar almaya çalışıyorsunuz. Eğer siz de serinin diğer oyunlarını oynayıp sevdiyseniz bu oyunu denemelisiniz.

Elifcan Mehekli Çakmak

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Pinball Cadet

    Android tabanlı mobil cihazlarda oynanabilen Pinball Cadet mobil oyunu, beceri ve aksiyon unsurlarının klasik Pinball oyunuyla buluştuğu bir tür beceri oyunudur.
  • Slices

    Renkli grafikleri ve zorlu bölümleriyle harika bir beceri oyunu
  • Hoop Rush

    Hoop Rush oyununda çubuğa çarpmadan ilerleyin!
  • Fruit Heroes Legend

    Fruit Heroes Legend, zorlu ve eğlenceli bir eşleştirme oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • Splashy!

    1 milyon oyuncu arasına katılın!
  • Surfatron

    Surfatron oyununda karakterinizle birlikte tüm paraları toplayın!
  • Mr Juggler

    Hokkabazlık yapıyoruz.
  • Clash of Blocks

    Zorlu beceri oyunu