Badland Brawl

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
318 TOPLAM İNDİRME

BADLAND evreninde klonlar savaşıyor.

Badland Brawl, yaratıklar, robotlar ve değişik türde canlıların bir araya geldiği BADLAND dünyasında geçen fizik tabanlı strateji oyunu.

Acıma duygusunun olmadığı çok oyunculu (multiplayer) savaş oyununda nişancılık ve stratejik düşünme önem arz ediyor. Temponun hiç düşmediği oyun, görselleriyle de kendini gösteriyor.

Mobil platformda üst üste ödül almayı başaran ender oyunlardan biri olan BADLAND’in yenisi Badland Brawl, aynı evrende geçse de seriden oldukça farklı bir konumda. İçerisinde bulunduğumuz daha doğrusu savaştığımız evren BADLAND evreni, karakterler de tanıdık; lakin oynanış çok farklı. Bulmacalarla dolu platform - macera oyunu, strateji oyununa dönüşmüş. Klonlarınızı savaş alanına fırlatarak saldırıya geçiyor, düşman kulesini yıkmak için çaba sarf ediyorsunuz. Savaşçı ve silahlarınızı oyun alanına fırlatarak aksiyona girmelerini izliyorsunuz. Karakter ve silahlar belli bir sürenin ardından kullanılabilir oluyor. Savaştıkça yeni silahların kilidi açılıyor; zorluk düzeyi de yükseliyor. Unutmadan, kabile kurup diğer oyuncularla klonlarınızı paylaşabiliyor, dilerseniz düelloya girebiliyorsunuz.

Erkan Calp

Badland Brawl

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
29 TOPLAM İNDİRME
100.1 MB DOSYA BOYUTU

En iyi atışı yaparak düşman kulesini yıkın!

Badland Brawl, ödüllü mobil bulmaca platform oyunu BADLAND’in yenisi ancak tamamen farklı oynanış dinamiklerine sahip. Bulmacaları çözüp platformları aştığınız bir macera oyunu yerine nişancılık ve stratejik düşünme yeteneğinizi göstereceğiniz fizik tabanlı bir oyun. Grafikleriyle göz dolduran oyunu kesinlikle oynamalısınız.

iOS tarafında da ücretsiz indirilebilir olmasıyla sevindiren yeni Badland oyununda BADLAND evreninden tanıdığımız karakterlerin yanı sıra yepyeni klon karakterler yer alıyor. Geliştirilebilir bu karakterlerden takımınızı kurup ikili savaşlara giriyorsunuz. Karakter ve silahlarınızı savaş alanına fırlatarak (Angry Birds tarzı) düşman kulelerine yönlendiriyor, kuleyi yerle bir etmeye çalışıyorsunuz. Her karakter ve silah belli bir sürenin ardından açılıyor. Diğer bir deyişle hem silahlarınızı hem de karakterleri eş zamanlı olarak düşman kulesine yönlendiremiyorsunuz. Süre sonunda en fazla hasarı veren taraf kuleyi yıkamamış dahi olsa oyunun kazananı oluyor. Savaş sonlarında çıkan yumurtalar önemli; bunlarla yeni klon karakterler alıyor, mevcut karakterlerinizi geliştiriyorsunuz. Bu arada kabile kurup klonlarınızı paylaşma, kendi dövüş topluluğunuzu oluşturma şansına sahipsiniz ve ister kabile üyelerine isterseniz de arkadaşlarınıza düellolarda meydan okuyabiliyorsunuz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Revolve8

    SEGA'dan gerçek zamanlı strateji oyunu
  • Castle Siege

    Düşman kulelerini yıkın!
  • Champion Strike

    Şampiyonunuzu kartlarla güçlendirin, Arenanın hakimi olun!
  • Command & Conquer: Rivals

    Yılların eskitemediği strateji oyunu Command & Conquer mobilde!
  • Dota Underlords

    Dota Underlords mobile geldi! Android'deki en iyi auto chess oyunu
  • Sea Fortress

    Batar ya da yüzersiniz! Seçim sizin.
  • Origins of an Empire

    Tarihi mobil oyunları sevenler bu yapımı kaçırmamalı!
  • Teamfight Tactics

    Teamfight Tactics APK, League of Legends oyunu geliştiricilerinin PvP strateji oyunu.