Baking of: Food Cats

ÜCRETSİZ
x
x
x
2.5/5 EDİTÖR
2.5/5 ZİYARETÇİ
7 TOPLAM İNDİRME
28 MB DOSYA BOYUTU

Onlarca sevimli kedi arasından dilediğinizi seçerek çeşitli görevler üstleneceğiniz eğlenceli bir oyundur.

Birbirinden sevimli onlarca farklı kedi arasından dilediğinizi seçebileceğiniz ve kedinizi düzenli bir şekilde besleyerek puan toplayabileceğiniz Baking of: Food Cats, mobil platformda klasik oyunlar arasında yer alan ve 100 binden fazla oyun sever tarafından keyifle oynanan sıra dışı bir oyundur.

Renkli grafikleri ve sevimli kedi karakterleri ile dikkat çeken bu oyunda yapmanız gereken, kedilerin günlük ihtiyaçlarını karşılayarak onları beslemek ve seviye atlayarak farklı kedi karakterlerinin kilidini açmaktır. Kedilerinizin ihtiyaçlarını karşılamak için mini oyunlar oynayabilir ve puan kazanabilirsiniz. Bu sayede farklı kedi mamaları ve yiyecekleri satın alabilirsiniz. Kedilerinizin mutluluk derecesini yüksek tutarak ekstra puan kazanabilir ve seviye atlayabilirsiniz. Sürükleyici özelliği ve eğlenceli görevleri ile sıkılmadan oynayacağınız eşsiz bir oyun sizleri bekliyor.

Oyunda farklı renge ve özelliğe sahip onlarca kedi karakteri yer almaktadır. Ayrıca kedilerin beslenmesi için gerekli birçok mama ve yiyecek bulunmaktadır.

Android ve İOS işletim sistemlerine sahip tüm cihazlardan kolaylıkla erişebileceğiniz Baking of: Food Cats, ücretsiz olarak hizmet veren kaliteli bir oyundur.

Doğukan Çağlakpınar

Baking of: Food Cats

ÜCRETSİZ
x
x
x
2.5/5 EDİTÖR
2.5/5 ZİYARETÇİ
6 TOPLAM İNDİRME
64.9 MB DOSYA BOYUTU

Onlarca sevimli kedi arasından dilediğinizi seçerek çeşitli görevler üstleneceğiniz eğlenceli bir oyundur.

Hem Android, hem de İOS sürümleri ile iki farklı platformda oyun tutkunlarına hizmet veren ve oldukça geniş bir oyuncu kitlesine hitap eden Baking of: Food Cats, birbirinden sevimli onlarca farklı kedinin yer aldığı eğlenceli bir oyundur.

Basit ama bir o kadarda eğlendirici grafikleri ve keyif verici ses efektleri ile oyun severlere eşsiz bir deneyim sunan bu oyunda amaç, farklı özelliğe ve renge sahip onlarca kedi arasından dilediğinizi seçerek günlük görevleri yerine getirmek ve puan toplamaktır. Kedilerin tüm ihtiyaçlarını eksiksiz bir şekilde karşılamalı ve düzenli bir şekilde yemeklerini yedirmelisiniz. Görev aralarında mini oyunlar oynayabilir ve bu sayede ekstra puanlar toplayarak kediler için gereken tüm besin maddelerini satın alabilirsiniz.

Oyunda 20’den fazla kedi karakteri bulunmaktadır. Ayrıca kedileri besleyebileceğiniz birçok mama ve gıda maddesi yer almaktadır. Görevleri tamamlayarak kedilerinizi düzenli bir şekilde besleyebilir ve seviye atlayarak oyuna devam edebilirsiniz.

Mobil platformda klasik oyunlar arasında yer alan Baking of: Food Cats, ücretsiz olarak ulaşabileceğiniz ve sıkılmadan oynayabileceğiniz benzersiz bir oyundur.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Japan Food Chain

    Japon yemekleri hazırlamaya çalışacağız.
  • Sailor Cats

    Onlarca sevimli kedi karakterinin yer aldığı eğlenceli bir oyun olarak ön plana çıkıyor.
  • Food Evolution-Clicker Game

    Hazır gıdalara evrim geçirterek farklı yiyecekler elde edebileceğiniz eğlenceli bir oyundur.
  • Call of Mini: Double Shot

    Aksiyon dolu bir arcade deneyimi yaşayacağız.
  • Idle Food Restaurant

    Restoran işleteceğiz.
  • Merge Food Truck

    Burger kamyonu yöneteceğiz.
  • Super Idle Cats-Farm Tycoon Game

    Kediler ile meyve bahçeleri inşa edebileceğiniz sıra dışı bir oyun olarak öne çıkıyor.
  • Cats Atelier

    Çeşitli eşleştirmeler yaparak gizli resimlerin parçalarını tamamlayabileceğiniz eşsiz bir bulmaca oyunudur.