Battle Breakers

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
58 TOPLAM İNDİRME

Android: Mobil cihazınızda Epic Games imzalı bir aksiyon oyunu oynayabilirsiniz.

Günümüzün en popüler oyunu olan Fortnite gün geçtikçe kitlesini arttırmaya devam ediyor. Fortnite ile milyonlara ulaşan Epic Games, mobil oyun severleri de unutmadı.

Android ve İOS platformunda yer alan Battle Breakers aksiyon oyunları arasında oldukça popüler bir konuma yerleşecek gibi görünüyor. Oyunculara kusursuz grafiklerin yanı sıra etkileyici görsel animasyonlar sunan Battle Breakers bünyesinde birbirinden farklı onlarca karakter bulunduruyor.

Gerçek zamanlı olarak oynanabilen bu mobil oyunda, karakterlerimizi geliştirecek ve rakiplerimizden daha güçlü olmaya çalışacağız. Çeşitli haritaların yer aldığı yapımda zengin içeriğin yanı sıra gerçek zamanlı oyuncularda yer alıyor. Seviye sisteminin yer aldığı yapım, mobil cihazlarda herhangi bir kasmaya neden olmadan, Android 4.1 ve üzerinde sorunsuz bir şekilde oynanmaktadır. Oyun içerisinde yapacağımız savaşlarda birbirinden farklı efektler ile oyuncular sıkılmadan ilerleyecek ve aksiyonu adeta iliklerine kadar hissedecekler.

Mobil platformda ücretsiz olan Battle Breakers, oyuncuları ortak bir platformda buluşturarak aksiyon ve gerilim dolu bir dünyada mücadele etme şansı sunuyor. Epic Games imzalı olan yapım sürükleyici yapısı ile dikkatleri üzerine çekiyor.

Doğukan Çağlakpınar

Battle Breakers

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
5 TOPLAM İNDİRME

Fantastik grafikler ile sürükleyici bir aksiyon dünyası bizleri beliyor.

Eşsiz grafiklere sahip olarak İOS platformu oyuncularının karşısına çıkan Battle Breakers ücretsiz bir aksiyon oyunudur.

Sürükleyici yapısı ile mobil platformda dikkatleri üzerine çeken mobil oyun, Epic Games imzası taşıyor. Birbirinden farklı karakterlerin ve modellemelerin yer aldığı oyunda, istersek kendi takımımızı kurabilir ve gerçek zamanlı olarak dünyanın farklı noktalarındaki oyuncularla karşılaşabiliriz. Görsellerin oldukça başarılı olduğu yapımda, bizleri enfes savaş animasyonları karşılıyor.

Oyuncular mevcut olarak karakterlerini savaşlar sonrasında geliştirebilir ve eskisinden daha güçlü bir konuma getirebilirler. Oyuncular dilerlerse karakterlerine üstün yetenekler kazandırabilir ve alışılmışın dışında saldırı taktikleri uygulayabilirler. Hazinelerin yer aldığı savaşlarda yağma yapabilir ve bu hazineyi kendiniz için kullanabilirsiniz. Ses efektleri ile oyuncuları etkileyen yapım, savaş sahnelerindeki sesler ile de kaliteli bir aksiyon deneyimi sunuyor.

Oyun içerisinde insan karakterlerin yanı sıra çeşitli üstün özelliklere sahip olan hayvan karakterler de yer almaktadır. Dilerseniz bu karakterler ile güçlü bir takım meydana getirebilir ve oyun içerisinde yer alan liderlik tablosuna adınızı yazdırabilirsiniz.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Puzzle Breakers

    Puzzle Breakers Android İndir: Bu savaş oyununda taşları eşleştirmek kaderinizi belirliyor.
  • Shadow Battle 2.2

    Gerçek zamanlı olarak savaşacağız.
  • PvPets: Tank Battle Royale

    Aksiyon dolu tank savaşlarına katılarak düşmanlarınızı yenmek için mücadele edeceğiniz eşsiz bir oyundur.
  • Mobg.io Survive Battle Royale

    Hayatta kalan son oyuncu olmaya çalışacağız.
  • Prince Battle: Forgotten Sands of Time

    İlerlemeye dayalı bir oynanış bizleri bekliyor.
  • StrikeFortressBox: Battle Royale

    Gerçek zamanlı olarak gerçek oyuncular ile çatışacağız.
  • Iron Saga - Battle Mecha

    Aksiyon dolu gerçek zamanlı savaşlara katılarak rakiplerinizle birebir mücadele edeceğiniz eşsiz bir oyundur.
  • Battle of Dragon Ring

    Kendi stratejilerinizi geliştirerek aksiyon dolu savaşlara katılacağınız sürükleyici bir oyundur.