Battle Odyssey

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
110 TOPLAM İNDİRME
163 MB DOSYA BOYUTU

Battle Odyssey, Gameloft'un bulmaca - savaş türünde yepyeni Windows 8.1 oyunu ve de ücretsiz.

Battle Odyssey, Gameloft’un Windows 8.1 üzeri tablet ve bilgisayarlarda oynanabilir yepyeni bulmaca – savaş oyunu. Farklı elementleri birleştirerek karakterleri savaştırmaya dayanan yapımlar arasında ve de ücretsiz olarak indirilebiliyor.

Battle Odyssey de her Gameloft yapımı gibi Türkçe dil desteği ile geliyor ve hem görselliği ile hem de oynanabilirliği ile oldukça kaliteli. Boş zamanlar için ideal Windows 8 oyunları arasında yer alan Battle Odyssey, Pondera adını taşıyan okyanusları çevrili büyüleyici bir yerde geçiyor. Amacımız güzelliklerle dolu bu fantastik dünyayı ele geçirmiş kötülüğü yok etmek ve iyiliğin egemen olduğu bir yer haline getirmek.

Fantastik bir dünyada anime karakterleri ile karşılaştığımız oyunda başlangıcı müttefik seçimi ile yapıyoruz. Ateş, dünya, ay, deniz, güneş gruplarından birini seçebiliyoruz. Her grubun öne çıkan yetenekleri farklı ve birbirlerinden üstün ve zayıf oldukları yönleri var. Kim kimden üstün ne gibi yetenekleri var sorusunun yanıtını müttefik seçme ekranında görebiliyoruz. Grup seçimimizi yaptıktan sonra oyuna giriş yapıyoruz. İlk bölümler tahmin edeceğiniz üzere nasıl savaşacağımızı gösteren, çabuk ölen düşmanların karşımıza çıktığı bölümler. Biraz ilerlediğimizde karakterlerimizin özel güçlerini kullanabiliyoruz ve iyileştirebiliyoruz.

Oyun oynanış olarak Evolve: Hunters Quest’ten farksız diyebilirim. Farklı renkte ve özellikte elementleri birbiriyle eşleştirince karakterimiz savaş ve savunma moduna geçiyor. Özel motiflerle müttefiklerimizi iyileştirmek, saldırıları yavaşlatmak gibi çok sayıda stratejinin yanında düşman zehirleme, ateş yağmuruna maruz bırakma gibi çok özel güçlerimizi kullanarak düşmanlarımızı teker teker yok ediyoruz. Zaten tüm bunların nasıl yapıldığı öğrenme bölümünde gösteriliyor. Türkçe de desteklendiğinden oyuna çok geçmeden ısınıyoruz.

Kendi ekimizi kurduğumuz, farklı yollardan savaştığımız süper eğlenceli bir savaş – bulmaca oyunu olan Battle Odyssey, Windows 8 tabanlı hem tablet hem de klasik bilgisayarlarda rahat oynanış sunuyor.

Erkan Calp

Battle Odyssey

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
100 TOPLAM İNDİRME

Battle Odyssey, Gameloft imzasını taşıyan yepyeni bir bulmaca - rol yapma oyunu.

Battle Odyssey, Gameloft’un Android telefon ve tablet kullanıcıları için hazırladığı oyunlardan en yenisi. Bulmaca ve rol yapma türünü harmanlayan yapım ücretsiz olarak indirilebiliyor ve boyutu da oldukça düşük.

Popüler mobil oyunlara imzasını atan Gameloft, bambaşka türde bir oyun ile karşımıza çıkıyor. Üçlü eşleştirme ve rpg öğelerini içeren oyun bana ilk başta 2K Games imzasını taşıyan ödüllü Evolve: Hunters Quest oyununu hatırlattı. Tıpkı o oyundaki gibi karakterleri bulmacaları çözerek dövüştürüyoruz.

Anime karakterlerin dahil edildiği oyunda okyanusların ötesindeki büyülü bir fantastik dünya olan Pondera’ya misafir oluyoruz. Göz kamaştıran güzellikte olan bu dünya kötülüğün etkisinde ve biz de özel güçlerimizi kullanarak toprakları kurtarmak için mücadele veriyoruz. Tabii ki bunu tek başımıza yapmıyoruz. Kötülerle savaşırken bize yardımcı olacak çok sayıda dostumuz var. Yanımızda yer alacak müttefikler arasında ateş, deniz, ay, güneş ve dünya grubuna giren 500’ün üzerinde isim var. Her grubun üstün olduğu ve zayıf olduğu yönleri var. Bunları müttefik seçimi yaptığımız esnada görebiliyoruz. Tabii ki müttefiklerin sahip olduğu özel güçleri ancak oyun esnasında görebiliyoruz.

Battle Odyssey de Evolve oyunu gibi ilerliyor. Elementleri birbiriyle eşleştirdiğimizde hamlemizi yapmış oluyoruz. Düşmanımıza ne kadar hasar verdiğimizi ve kendi canımızın ne durumda olduğunu da görebiliyoruz. Bu kısım da yine alıştırma bölümü içeriyor. Zaten oyunda Türkçe dil seçeneği olduğundan hemen oyuna ısınıyorsunuz.

Daha önce Evolve: Hunters Quest oyununu oynadıysanız Battle Odyssey’i oynamanızı tavsiye ederim.

Erkan Calp

Battle Odyssey

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
13 TOPLAM İNDİRME
97 MB DOSYA BOYUTU

Battle Odyssey, Gameloft'un iPhone ve iPad cihazlarda oynanabilir yeni bulmaca - rpg oyunu.

Battle Odyssey, bulmaca ve rol yapma öğelerini birleştiren Windows Phone oyunları arasında. Ücretsiz olarak indirip oynayabildiğimiz oyunda anime karakterlerin yerine geçerek fantastik bir dünyada topraklarımız için savaşıyoruz. Tek amacımız kötülüğün etkisi altına girmiş Pondera’yı kurtarmak.

Gameloft imzasını taşıyan yepyeni bulmaca – rpg oyunu oynanış olarak Evolve: Hunters Quest oyununa oldukça benziyor. Daha önce 2K Games’in bu oyununu oynadıysanız Battle Odyssey’i oynarken zorluk çekmeyeceğinizi rahatlıkla söyleyebilirim.

Tek başımıza oynamamıza izin veren oyunda başlangıçta müttefiklerimizi seçiyoruz. Topraklarımızı tekrar ele geçirmemize yardımcı olacak çok sayıda müttefik bulunmakla birlikte bunlar gruplara ayrılmış. Ateş, deniz, güneş, dünya ve ay gruplarından her birinin atak ve savunma gücü farklı. Kimin kimden üstün olduğunu ve zayıf olduğunu müttefik seçme ekranında kısa açıklamadan rahatlıkla öğrenebiliyoruz. Müttefik seçimimizi de yaptıktan sonra oyuna dalıyoruz.

Japon çizgi filmlerinde gördüğümüz animelerle oynama şansı veren oyun oynanış olarak çok basit görünmesine karşın strateji gücü gerektiren ve hızlı hareket edilmemesi gereken bir oyun. Aynı renkte elementleri farklı şekillerde birleştirerek karakterimizi saldırtıyor ve düşman atağını engelliyoruz. Kısa süren dövüşlerde kazanmanın sırrı ise güçlü bir müttefik seçmek ve acele etmemek.

Türkçe dil desteği gelen bulmaca – rol yapma oyunu Battle Odyssey, klasik üçlü eşleştirme oyunlarından sıkılanlar için harika bir seçenek.

Erkan Calp

Battle Odyssey

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
22 TOPLAM İNDİRME
110 MB DOSYA BOYUTU

Battle Odyssey, farklı türlerini bir arada sunan yepyeni bir Windows Phone oyunu ve Gameloft imzasını taşıyor.

Battle Odyssey, bulmaca öğeleri içeren savaş oyunlarından keyif alıyorsanız Windows Phone cihazınıza indirip oynamanız gerektiğini düşündüğüm bir Gameloft oyunu. Ücretsiz olarak sunulan oyunda amacınız Pondera’yı kötülerin elinden almak.

Türkçe dil seçeneği ile geldiğinden oyun başlangıcında ve esnasında keyif dozunu sonuna kadar alacağınız yapımda okyanusların ötesindeki büyülü bir fantezi dünyasında kötü güçlere karşı mücadele veriyorsunuz. Elementer güçlere sahip çok özel bir karakter yerine geçiyor ve yanınıza müttefiklerinizi alarak Pondera’da barış ve güven ortamını sağlamaya çalışıyorsunuz.

Oyunda ilerledikçe görebileceğiniz diğer bir deyişle savaşarak kazandığınız altın paraları harcayarak açabileceğiniz 500’ün üzerinde müttefik var. Düşmanlara karşı savunmada ve saldırmada yardımcı olan bu müttefikler ateş, dünya, ay, deniz gibi çeşitli gruplara ayrılmış. Her grubun üstün bir yeteneği var. Kimisi savunmada çok iyi, kimisi de saldırıda… Grup seçiminizi de yaptıktan sonra oyuna giriş yapmış oluyorsunuz. Oyun oynanış olarak Evolve: Hunters Quest oyununa çok benziyor. Yine elementleri birleştirerek karakterleri harekete geçiriyorsunuz. Savaş sonrası karakterlerinizin güçlerini iyileştirebiliyorsunuz.

Anime karakterlerle bizleri karşılaştıran oyunda her müttefikin bir elementer bilgisi var ve her birinin beceri ve savaş kabiliyeti farklı. Zaten oyun esnasında düşman saldırılarını geciktirme, zehirleme, ateş yağmuru yağdırma gibi karakterlerin farklı yeteneklerini görüyor ve deneyimliyorsunuz.

Biraz bulmaca, biraz strateji, biraz da savaş unsurlarını içeren Battle Odyssey oyununun çevrimiçi bölümünü de seveceğinizi düşünüyorum. Çevrimiçi dünyada gerçek zamanlı olarak birebir karşılaşabiliyor ve beceri, strateji gücünüzü milyonlara gösterebiliyorsunuz. Zaferler sonrası en iyiler listesine yükselebiliyor ve büyük ödüllerin sahibi olabiliyorsunuz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Odyssey Reborn

    Odyssey Reborn ücretsiz olarka indirip oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunudur
  • Gods & Monsters

    Gods & Monsters (PC İndir): Assassin's Creed Odyssey'in yaratıcılarından masalsı bir macera
  • Battle Chasers: Nightwar

    Battle Chasers: Nightwar, Steam üzerinden oynayabileceğiniz içerisinde JRPG ögeleri içeren bir rol yapma oyunudur.
  • World of Warcraft: Battle For Azeroth

    World of Warcraft: Battle For Azeroth, World of Warcraft'ın 7. genişleme paketi
  • Z1 Battle Royale

    Z1, battle royale türünde hayatta kalma savaşlarına yer veren bir aksiyon oyunu
  • Blazing Sails: Pirate Battle Royale

    Blazing Sails: Pirate Battle Royale PC Steam'de! Korsan savaş oyunu Blazing Sails'de hayatta kalmak için savaşıyorsunuz.
  • Battle Fleet: Pacific War

    II.Dünya Harbi, deniz savaşlarına doğru bir macera...
  • Assassin's Creed Odyssey

    Assassin's Creed Odyssey, uzun yıllardır çıkmaya devam eden aksiyon oyunu Assassin's Creed'in Antik yunan döneminde geçen oyunudur.