Battle of Dragon Ring

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
6 TOPLAM İNDİRME
69 MB DOSYA BOYUTU

Kendi stratejilerinizi geliştirerek aksiyon dolu savaşlara katılacağınız sürükleyici bir oyundur.

Sihirli güçlere sahip onlarca savaş kahramanını yöneterek rakiplerinizle birebir mücadele edeceğiniz ve zorlu görevler üstlenerek şeytan ejderhaları etkisiz hale getireceğiniz Battle of Dragon Ring, Android ve İOS sürümleri ile iki farklı platformdan oyun severlerin hizmetine sunulan ve oldukça geniş bir oyuncu kitlesi tarafından benimsenen kaliteli bir yapımdır.

Etkileyici 3 boyutlu grafikleri ve sürükleyici savaş senaryoları ile sıkılmadan oynayacağınız bu oyunda amaç, insanlık için büyük bir tehdit olan şeytan ejderhaları öldürmek ve barış fitilini ateşlemektir. Görev haritası üzerinde ilerleyerek sizden istenilenleri tek tek yapmalı ve karşınıza çıkan yaratıkları etkisiz hale getirerek ejderha yüzüğünü bulmalısınız.

Bu sayede seviye atlayabilir ve ordunuza katabileceğiniz yeni askerlerin kilidini açabilirsiniz.

Askerlerinizi geliştirebilir ve farklı özellikler ekleyerek savaşlarda daha etkili bir saldırı taktiği uygulayabilirsiniz. Aksiyon dolu bölümleri ve sürükleyici özelliği ile bağımlısı olacağınız sıra dışı bir savaş oyunu sizler bekliyor. Strateji oyunları arasında kendisine yer bulan Battle of Dragon Ring’e ücretsiz olarak ulaşabilir ve farklı bir deneyim kazanabilirsiniz.

Doğukan Çağlakpınar

Battle of Dragon Ring

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
0 TOPLAM İNDİRME
330.3 MB DOSYA BOYUTU

Kendi stratejilerinizi geliştirerek aksiyon dolu savaşlara katılacağınız sürükleyici bir oyundur.

Cesur ve güçlü savaş kahramanlarını kontrol ederek rakiplerinizle nefes kesen savaşlar yapacağınız ve ganimet toplayarak ordunuzu büyüteceğiniz Battle of Dragon Ring, mobil platformda strateji oyunları arasında yer alan ve ücretsiz olarak hizmet veren kaliteli bir yapımdır.

Çarpıcı 3 boyutlu grafikler ve etkileyici savaş sahneleri ile oyun severlere sıra dışı bir deneyim yaşatan bu oyunda yapmanız gereken tek şey, güçlü bir ordu kurarak rakiplerinize meydan okumak ve zorlu görevler üstlenerek çeşitli ödüller toplamaktır. Savaş haritasını takip ederek görev bölgelerindeki düşman birliklerini yok etmek için harekete geçmeli ve kahramanlarınızı eğiterek savaşa hazırlanmalısınız. Görevleri tamamladıkça seviye atlayabilir ve yeni savaşçıların kilidini açabilirsiniz.

Oyunda farklı özelliklere ve yeteneklere sahip ölümcül silahlarla donatılmış yüzlerce savaş kahramanı yer almaktadır. Ayrıca dünya çapında karşılaşabileceğiniz sayısız güçlü rakip bulunmaktadır.

Android ve İOS işletim sistemlerine sahip tüm cihazlardan kolaylıkla erişeceğiniz Battle of Dragon Ring ile sizde kendi ordunuzu kurabilir ve rakiplerinizle aksiyon dolu savaşlar yaparak gücünüzü tüm dünayaya kanıtlayabilirsiniz.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • War of Dragon Ring

    Dünyanın dört bir yanından savaşçılara karşı mücadele edeceğiz.
  • King Of Defense: Battle Frontier

    Düşmanlara karşı kulemizi savunacağız.
  • Skylanders Ring of Heroes

    Kaliteli içerikler bizleri bekliyor olacak.
  • Clash of Wizards: Battle Royale

    Gerçek zamanlı savaşlara katılacağız.
  • Total Battle

    Kendi imparatorluğunuzu kurarak ortaçağın en iyisi olmak için mücadele edeceğiniz eşsiz bir oyundur.
  • The War of Genesis: Battle of Antaria

    MMORPG savaş dünyasına katılacağız.
  • Prince Battle: Forgotten Sands of Time

    İlerlemeye dayalı bir oynanış bizleri bekliyor.
  • Chennai Super Kings Battle Of Chepauk 2

    Heyecan dolu kriket maçlarının yer aldığı eğlenceli bir spor oyunu olarak ön plana çıkıyor.