Battle Souls

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
5 TOPLAM İNDİRME
54 MB DOSYA BOYUTU

Esrarengiz olayları araştırarak aksiyon dolu savaşlara katılacağınız eşsiz bir oyundur.

Tuhaf olayları çözmek için macera dolu bir serüvene çıkacağınız ve zorlu görevler üstlenerek aksiyona doyacağınız Battle Souls, Android ve iOS sürümleri ile iki farklı platformdan kolaylıkla erişebileceğiniz ve ücretsiz olarak oynayabileceğiniz eşsiz bir yapımdır.

Basit ama bir o kadarda kaliteli grafikleri ve ses efektleri ile oyunculara sıra dışı bir deneyim sunan bu oyunda amaç, gökyüzünde bir anda oluşan tuhaf şekillerden yola çıkarak esrarengiz olayların peşine düşmek ve aksiyon dolu savaşlara katılarak düşmanlarınızla birebir mücadele etmektir. Bulmacaları çözerek yeni görevlerin kilidini açabilir ve savaş haritası üzerinde ilerleyerek yeni topluluklarla savaşabilirsiniz. Sürükleyici özelliği ve ilginç konusu ile sıkılmadan oynayacağınız eğlenceli bir oyun sizleri bekliyor.

Oyunda gökyüzünde bir anda beliren garip şekillerden etkilenerek göç etmeye karar veren ve macera dolu bir yolculuğa koyulan bir grup insanın hikayesi anlatılmaktadır. Oldukça geniş bir oyuncu kitlesine hitap eden ve rol oyunları arasında kendisine yer bulan Battle Souls ile sizde rakiplerinizle birebir savaşabilir ve yeni deneyimler edinebilirsiniz.

Doğukan Çağlakpınar

Battle Souls

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
2 TOPLAM İNDİRME
379 MB DOSYA BOYUTU

Esrarengiz olayları araştırarak aksiyon dolu savaşlara katılacağınız eşsiz bir oyundur.

Hem Android hem de iOS işletim sistemlerine sahip tüm cihazlardan kolaylıkla erişebileceğiniz ve ücretsiz olarak oynayabileceğiniz Battle Souls, tuhaf olayları araştırarak esrarengiz mekanlarda aksiyon dolu savaşlara katılacağınız ve zorlu görevler üstleneceğiniz eğlenceli bir oyundur.

Basit grafikleri ve anlaşılır menü tasarımı ile sıkılmadan oynayacağınız bu oyunda yapmanız gereken, gökyüzünde bir anda ortaya çıkan ve esrarengiz olayların habercisi olan ilginç şekillerden yola çıkarak garip olayları araştırmak ve aksiyon dolu ganimet savaşlarına katılarak göç edecek yeni yerler keşfetmektir. Düşmanlarınızla birebir savaşarak ihtiyacınız olan ganimetlere ve ipuçlarına erişebilirsiniz. Bu sayede görevleri tamamlayarak yeni bölümlerin kilidini açabilir ve seviye atlayabilirsiniz. Aksiyona doyacağınız ve macera dolu bir serüvene çıkacağınız benzersiz bir oyun sizleri bekliyor.

Oyunda gökyüzünde aniden ortaya çıkan ve garip olayların habercisi olan ilginç şekillerden etkilenerek göç etmeye karar veren bir grup insanın başından geçen olaylar anlatılmıştır. Rol oyunları arasında bulunan ve oldukça geniş bir oyuncu kitlesi tarafından tercih edilen Battle Souls ile sizde macera dolu anlar geçirebilir ve eşsiz bir deneyim kazanabilirsiniz.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Taken Souls: Blood Ritual

    Özel bir dedektif olacak ve cinayetleri çözmeye çalışacağız.
  • Alpha Squad 5: RPG & PvP Online Battle Arena

    PvP savaşlarına katılacağız.
  • The War of Genesis: Battle of Antaria

    MMORPG savaş dünyasına katılacağız.
  • Iron Saga - Battle Mecha

    Aksiyon dolu gerçek zamanlı savaşlara katılarak rakiplerinizle birebir mücadele edeceğiniz eşsiz bir oyundur.
  • Battle Arena: Heroes Adventure

    Korkunç yaratıklara karşı savaşabileceğiniz ve onlarca farklı savaş aleti kullanabileceğiniz heyecan dolu bir oyundur.
  • True Fear: Forsaken Souls I

    Sır perdelerini aralamaya çalışacağız.
  • Battle Hunger

    İlginç yaratıklara karşı mücadele ederek ganimet toplayabileceğiniz aksiyon dolu bir oyundur.
  • Bravium-Hero Defense RPG

    Bravium-Hero Defense RPG