bb

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
104 TOPLAM İNDİRME
18 MB DOSYA BOYUTU

bb, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz zorlu ve eğlenceli bir beceri oyunudur.

bb, zorlayıcı ve ilerlemeli oyunları sevenlerin oldukça hoşuna gidecek özelliklere sahip bir beceri oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Android işletim sistemine sahip akıllı telefon veya tabletlerinizden rahatlıkla oynayabileceğiniz oyunda, ateşleri yakalayıp ilerlemeye çalışıyoruz. Her yaştan insanın severek oynayacağını düşünüyorum.

aa furyası ile başlayan enteresan oyun isimlerinden yerli yapımcılar da etkilenmiş olacaklar ki bb'de garip bir oyun olmasıyla fazlasıyla dikkatimi çekti. Uzun zamandır bu kadar zor ve garip bir oyun oynamadığımı da itiraf etmeliyim. Oyunu yükler yüklemez neye uğradığımı şaşırdım ve birden dakikalarımı oyundaki bölümleri geçmeye çalışırken buldum. Grafiklerin daha kolay odaklanmamız için sade tutulduğunu ve minimalist bir yapıda olduğunu söyleyeyim. Sizleri bilmem fakat ben bu tarz oyunları daha ilgi çekici buluyorum. Sadelik güzelliktir.

bb oyunundaki amacımız ateşleri yakalamak ve bölümleri geçmek. Oyun tamamen bunun üzerine kurulu. Sizlere daha ayrıntılı bahsetmeden önce daha ilk bölümlerden ateşlerin çok hızlı yer değiştirdiğini söylemem gerekiyor. Zira ilk bölümler için gerçekten çok hızlı olmuş. Biraz yavaş başlayıp ilerleyen bölümlerde zorlaşmasının kullanıcıların oyuna alışması için daha iyi olacağına inanıyorum. Oyuna dönersek, su ve ateşin bulunduğu alanlar var ve bunlar çok hızlı yer değiştiriyor. Bizim görevimiz ise ateşleri iyi odaklanarak yakalamaya çalışmak ve giderek zorlaşan bölümleri geçmek oluyor. Bunların yanında elbette zaman faktörü var. 5, 8 veya ilerleyen bölümlerde biraz daha artan sürelerde ateşi yakalayıp bir an önce bitirmelisiniz.

Farklı ve eğlenceli yapısıyla benim oldukça hoşuma giden bb oyununu ücretsiz olarak indirebilirsiniz. Denemenizi kesinlikle öneririm.

Gökhan Abay

bb

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
161 TOPLAM İNDİRME
6 MB DOSYA BOYUTU

bb, Windows Phone cihazlarınızda oynayabileceğiniz zor bir beceri oyunudur.

bb, son zamanların oyunlara enteresan isim verme furyasına kendini kaptırmış fakat sandığınızdan daha eğlenceli ve zorlayıcı bir beceri oyunu. Uzun soluklu bir oyun arayanların mutlaka oynaması gereken bb oyunu, Windows Phone cihazlarınızda oynayabileceğiniz farklı oyunlardan biri olmasıyla dikkat çekiyor. Her yaştan insanın keyifli vakit geçirebileceği oyuna biraz daha ayrıntılı bakalım.

Öncelikle bb oyununun minimalist ve göze hoş gelen grafiklere sahip olduğunu söylemeliyim. Oyun içerisinde dikkatli olmanız ve iyi hamle yapabilmeniz için böyle bir arayüz iyi düşünülmüş. Zorlu bölümler de ilerleyen zamanlarda oyunun bağımlısı olmanızı sağlıyor. Level sistemine sahip oyunların her zaman daha eğlenceli olduğunu söylesek yanlış bir yorumda bulunmuş olmayız. bb'de işte böyle bir oyun. Kısa zamanda alıştığınız taktirde, en önemlisi iyi odaklandığınız taktirde oyundan her geçen dakika daha fazla zevk alıyorsunuz.

Nasıl oynanıyor?

Bu noktada size bir uyarıda bulunmak istiyorum. Oyun gerçekten zor. Su ve ateşin bulunduğu kutucuklar ve sürekli yer değiştiriyorlar. Bizim görevimiz bizden istenen sürede ateşi yakalamak olacak. Daha ilk bölümlerden zorlanacağınızı bilin. Zira su ve ateş kutucukları çok hızlı yer değiştiriyorlar. İyi odaklanmanız ve seri hareket etmeniz sizin faydanıza olacaktır. İlerleyen bölümlerde bu zorluk daha da artıyor.

Uzun soluklu ve eğlenceli bir beceri oyunu arıyorsanız bb'yi ücretsiz olarak indirebilirsiniz. Denemenizi mutlaka öneririm.

Gökhan Abay

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Pinball Cadet

    Android tabanlı mobil cihazlarda oynanabilen Pinball Cadet mobil oyunu, beceri ve aksiyon unsurlarının klasik Pinball oyunuyla buluştuğu bir tür beceri oyunudur.
  • Hoop Rush

    Hoop Rush oyununda çubuğa çarpmadan ilerleyin!
  • Slices

    Renkli grafikleri ve zorlu bölümleriyle harika bir beceri oyunu
  • Fruit Heroes Legend

    Fruit Heroes Legend, zorlu ve eğlenceli bir eşleştirme oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • Mr Juggler

    Hokkabazlık yapıyoruz.
  • Graviturn

    Graviturn, Android cihazlarımız üzerinde tamamen ücretsiz olarak oynayabileceğimiz bir beceri oyunu.
  • High Hoops

    Topu halkalardan geçirin.
  • Knock Balls

    Top silahıyla kuleleri indirin.