Beast of Lycan Isle CE

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
7 TOPLAM İNDİRME
20 MB DOSYA BOYUTU

Esrarengiz olayları çözmek için gizli nesnelerin izini sürebileceğiniz macera dolu bir oyundur.

Ürkütücü bir adada dolaşarak sır dolu olayları araştırabileceğiniz ve gizemleri çözerek olayları açıklığa kavuşturabileceğiniz Beast of Lycan Isle CE, mobil platformda klasik oyunlar arasında kendisine yer bulan eşsiz bir oyundur.

Etkileyici grafik tasarımı ve ürpertici ses efektleri ile oyun tutkunlarına sıra dışı bir deneyim sunan bu oyunda yapmanız gereken, farklı mekanlarda gezinerek çeşitli ipuçlarına ulaşmak ve gizli nesneleri bularak gizem dolu olayları aydınlatmaktır. Kasabada herkes çok garip davranmakta ve garip şeyler olmaktadır. Bu esrarengiz olayları araştırarak kasabada neler yaşandığını bulmalı ve kötü büyüleri etkisiz hale getirerek kasabayı eski haline döndürmelisiniz. Ürkütücü mekanlarda dolaşarak birçok ipucuna rastlayabilir ve kayıp objelerin izini sürebilirsiniz. Sürükleyici özelliği ve macera dolu bölümleri ile sıkılmadan oynayabileceğiniz benzersiz bir oyun sizleri bekliyor.

Oyunda, gizli nesnelerin izini sürmekte kullanacağınız yüzlerce ipucu bulunmaktadır. Bulmaca ve eşleştirme oyunları oynayarak bu ipuçlarına ulaşabilir ve gizli nesneleri bulabilirsiniz.

Android ve İOS işletim sistemlerine sahip tüm cihazlardan rahatlıkla oynayabileceğiniz Beast of Lycan Isle CE, geniş oyuncu kitlesine sahip kaliteli bir oyundur.

Doğukan Çağlakpınar

Beast of Lycan Isle CE

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
0 TOPLAM İNDİRME
367.8 MB DOSYA BOYUTU

Esrarengiz olayları çözmek için gizli nesnelerin izini sürebileceğiniz macera dolu bir oyundur.

Esrarengiz bir kasabada gerçekleşen sır dolu olayları araştırabileceğiniz ve kayıp nesneleri bularak gizemleri çözebileceğiniz Beast of Lycan Isle CE, binlerce oyun severin vazgeçilmezi olan kaliteli bir oyundur.

Ürpertici mekanları ve ses efektleri ile dikkat çeken bu oyunda amaç, esrarengiz olayları araştırarak kasabada neler olduğunu bulmak ve kayıp objeleri bularak görevleri tamamlamaktır. Kasabadaki insanların davranışlarındaki garipliğin ve gerçekleşen gizemli olayların nedenini bulmak için kolları sıvamalı ve dedektif rolüne bürünmelisiniz. Çeşitli bulmaca ve yapboz oyunları oynayarak ipuçları toplayabilir ve gizli nesnelerin izini sürebilirsiniz. Maceraya doyabileceğiniz ve sürükleyici bölümleri sayesinde bağımlısı olabileceğiniz sıra dışı bir oyun sizleri bekliyor.

Oyun içerisinde onlarca farklı mekan ve her mekanda sayısız ipucu yer almaktadır. Çeşitli bulmaca ve eşleştirme oyunları oynayarak ihtiyacınız olan ipuçlarına ulaşabilirsiniz. Bu sayede gizli nesneleri bulabilir ve seviye atlayarak yeni yerler keşfedebilirsiniz.

Hem Android, hem de İOS sürümleri ile oyunculara hizmet veren Beast of Lycan Isle CE, klasik oyunlar arasında bulunan benzersiz bir oyundur.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Depths of Betrayal CE

    Gizli nesneleri bulmak için eğlenceli yapboz ve bulmacalar yapabileceğiniz eşsiz bir oyundur.
  • Altered Beast Classic

    Atari tarzında bir dünyaya adapte olacağız.
  • Call of Mini: Double Shot

    Aksiyon dolu bir arcade deneyimi yaşayacağız.
  • Shiver: Poltergeist CE

    Ürpertici bir evde türlü maceralara atılabileceğiniz sıra dışı bir oyun olarak dikkat çekiyor.
  • Trailer Park Boys: Greasy Money

    Birçok farklı işle meşgul olarak yüksek meblağlar kazanabileceğiniz eğlenceli bir oyundur.
  • Myths of the World: Of Fiends and Fairies

    Perilerin bulunduğu mekanlara yolculuk yaparak gizli nesneleri bulabileceğiniz eşsiz bir oyundur.
  • Hidden Object - Dark Realm: Lord of the Winds

    Gizli nesneleri bulmak içi çeşitli bulmacalar çözebileceğiniz eğlenceli bir oyun olarak göze çarpıyor.
  • Amaranthine Voyage: Legacy of the Guardians

    Büyüleyici bir ülkede macera dolu serüvenlere atılabileceğiniz eğlenceli bir oyundur.