Beauty Idol: Fashion Queen

ÜCRETSİZ
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
7 TOPLAM İNDİRME
54 MB DOSYA BOYUTU

Birbirinden güzel mankenler tasarlayarak güzellik yarışmalarına katılacağınız eşsiz bir oyundur.

Tasarladığınız model ile güzellik yarışmalarına katılarak hünerlerinizi sergileyeceğiniz ve kendi moda evinizi işleterek onlarca mankeni giydireceğiniz Beauty Idol: Fashion Queen,  mobil platformda Android ve İOS sürümleri ile iki farklı platformdan oyun severlerin hizmetine sunulan ve oldukça geniş bir oyuncu topluluğu tarafından keyifle oynanan eğlenceli bir oyundur.

Anime tarzındaki grafikleri ve birbirinden şık model tasarımlarıyla dikkat çeken bu oyunda yapmanız gereken, yüzlerce kıyafet ve makyaj malzemesinden yararlanarak kendi mankenlerinizi oluşturmak ve güzellik yarışmalarına katılarak dünyanın en güzel modeli olmak için mücadele etmektir. Farklı mesleklere sahip 3 karakterden dilediğinizi seçerek kariyer planlaması yapabilir ve şöhret basamaklarını hızla tırmanabilirsiniz.

Oyunda şarkıcı, aktris ve model gibi mesleklere sahip 3 manken tiplemesi bulunmaktadır. Kendi moda evinizde tasarladığınız kıyafetleri ve aksesuarları mankenlerinize giydirerek onlara eşsiz bir güzellik katabilir ve yarışmalarda birinci olabilirsiniz.

Mobil oyunlar arasında arcade kategorisinde kendisine yer bulan ve ücretsiz olarak oyun severlerin hizmetine sunulan Beauty Idol: Fashion Queen, hayallerinizdeki modelleri tasarlayacağınız eşsiz bir oyundur.

Doğukan Çağlakpınar

Beauty Idol: Fashion Queen

ÜCRETSİZ
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
0 TOPLAM İNDİRME
104.6 MB DOSYA BOYUTU

Birbirinden güzel mankenler tasarlayarak güzellik yarışmalarına katılacağınız eşsiz bir oyundur.

Hem Android, hem de İOS işletim sistemlerine sahip tüm cihazlardan sorunsuz bir şekilde oynayabileceğiniz ve hayal gücünüzü geliştirebileceğiniz Beauty Idol: Fashion Queen, yüzlerce kıyafet ve aksesuardan yararlanarak kendi mankenlerinizi oluşturabileceğiniz ve güzellik yarışmalarına katılarak birincilik mücadelesi vereceğiniz benzersiz bir oyundur.

Anime çizimlerden oluşan eşsiz grafikleri ve birbirinden güzel tasarıma sahip etkileyici karakterleri ile oyunculara sıra dışı bir deneyim yaşatan bu oyunda amaç, kendi modellerinizi tasarlayarak göz kamaştıran güzelliğe sahip mankenler oluşturmak ve dünya çapında düzenlenen güzellik yarışmalarına katılarak güçlü rakiplere karşı mücadele etmektir.

Farklı mesleklere sahip onlarca manken karakterinden dilediğinizi seçerek moda evinizde sıkı bir çalışma yapabilir ve en güzel modele sahip olabilirsiniz. Şarkıcı, aktris, model ve daha birçok farklı meslek grubunda yer alan mankenleri baştan tırnağa giydirerek yarışmaları kazanabilir ve yeni karakterlerin kilidini açabilirsiniz.

Mobil platformda arcade oyunları arasında yer alan ve ücretsiz olarak oyunculara sunulan Beauty Idol: Fashion Queen, 1 milyondan fazla oyun severin ilgisini çeken kaliteli bir yapım olarak öne çıkıyor.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Snow Queen

    Koşarak engelleri aşmaya çalışacağız.
  • Hidden Objects-Nevertales: The Beauty Within

    Esrarengiz olayları çözerek kötü büyüleri ortadan kaldırabileceğiniz sıra dışı bir oyundur.
  • Hidden Object-Mystery Trackers: Queen of Hearts

    Esrarengiz olayları inceleyerek kasabayı büyük bir beladan kurtarabileceğiniz eşsiz bir oyundur.
  • Snow Queen: Frozen Fun Run

    Tempolu bir şekilde koşarak 40 farklı seviyeyi tamamlamaya çalışacağız.
  • K-POP Idol Producer

    TV Showları yapacağız.
  • Monthly Idol

    Eğlence sektörüne giriş yaparak kendi ekibinizi kurabileceğiniz eşsiz bir oyundur.
  • Bella Fashion Design

    Moda dünyasını keşfedeceğiz.
  • Fashion Empire

    Trend kıyafetler tasarlayarak modelleri dilediğiniz gibi giydirebileceğiniz eğlenceli bir oyundur.