Beggar Life 2

ÜCRETSİZ
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
2 TOPLAM İNDİRME
91 MB DOSYA BOYUTU

Dilencilik yaparak insanların paralarını sömüreceğiniz ve servetinizi büyüterek ticarete atılacağınız eşsiz bir oyundur.

Hem Android, hem de İOS sürümleri ile iki farklı platformdan oyun severlerin hizmetine sunulan ve oldukça geniş bir oyuncu kitlesi tarafından benimsenen Beggar Life 2, sokaklarda dilencilik yaparak servetinizi büyütebileceğiniz ve ticarete atılarak daha fazla para kazanmak için mücadele edeceğiniz ilginç bir oyundur.

Basit ama bir o kadarda kaliteli grafikleri ve efektleri ile oyunculara sıra dışı bir deneyim yaşatan bu oyunda amaç, dilencilik yaparak para kazanmak ve çeşitli alanlarda ticaret yaparak mal varlığınızı artırmaktır. Dilerseniz ücretini vererek yarı zamanlı ya da tam zamanlı dilenciler tutabilir ve günü her saati para kazanabilirsiniz.

Bir ülkeyi ele geçirerek insanlardan para toplayabilir ve paranızı bankaya yatırarak faizden kar elde edebilirsiniz. Şirketler ve dükkanlar açarak kazancınızı katlayabilir ve yeni gayrimenkuller satın alabilirsiniz.

Sürükleyici özelliği ve ilginç hikayesi ile sıkılmadan oynayacağınız benzersiz bir oyun sizleri bekliyor. Mobil platformda macera oyunları arasında yer alan ve ücretsiz olarak hizmet veren Beggar Life 2 ile sizde farklı yollardan para kazanabilir ve eğlenceye doyabilirsiniz.

Doğukan Çağlakpınar

Beggar Life 2

ÜCRETSİZ
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
3 TOPLAM İNDİRME
403.8 MB DOSYA BOYUTU

Dilencilik yaparak insanların paralarını sömüreceğiniz ve servetinizi büyüterek ticarete atılacağınız eşsiz bir oyundur.

Dilencilik yaparak dudak uçuklatan bir servet elde edebileceğiniz ve çeşitli alanlarda dükkanlar açarak ticarete atılabileceğiniz Beggar Life 2, macera oyunları arasında kendisine yer bulan ve ücretsiz olarak sunulan kaliteli bir oyundur.

Basit ama bir o kadarda eğlenceli grafikleri ve ses efektleri ile dikkat çeken bu oyunda yapmanız gereken, farklı mekanlarda dilencilik yaparak sayısız insandan para toplamak ve kazancınızı artırmak için yeni işlere atılmaktır. Tam zamanlı veya yarı zamanlı dilenciler tutarak günü her saatinden para kazanmaya devam edebilir ve servetinizi büyüterek seviye atlayabilirsiniz.

Dilediğiniz ülkeyi ele geçirerek insanları vergiye bağlayabilir ve daha fazla para kazanabilirsiniz. Faiz almak için topladığınız paraları bankaya yatırabilir ve elde ettiğiniz kar ile daha fazla dilenci çalıştırabilirsiniz. İlginç konusu ve sürükleyici özelliği ile bağımlısı olacağınız benzersiz bir oyun sizleri bekliyor.

Android ve İOS işletim sistemlerine sahip tüm cihazlardan sorunsuz bir şekilde oynayabileceğiniz Beggar Life 2, 1 milyondan fazla oyun tutkunu tarafından tercih edilen kaliteli bir yapım olarak öne çıkıyor.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Beggar Life

    Sokaklarda dilencilik yaparak servetinizi büyütebileceğiniz ilginç bir para kazanma oyunudur.
  • Medieval Life

    Benzersiz görevleri başarmaya çalışacağız.
  • Fishing Life APK

    Fishing Life APK Android telefonunuzda internetsiz oynayabileceğiniz balık tutma oyunudur.
  • Dice Mage 2

    Büyülü bir dünyaya gireceğiz.
  • Doomsday on Demand 2

    Mutantlara karşı savaşacağız.
  • Jungle Adventures 2

    Renkli bir dünyaya dalacağız.
  • Endless Frontier Saga 2

    Aksiyon dolu RPG savaşları yapacağınız eğlenceli bir rol yapma oyunudur.
  • Weapon Throwing RPG 2

    Nefes kesen klan savaşları yapabileceğiniz sürükleyici bir rol oyunudur.