beme

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
49 TOPLAM İNDİRME

beme, ünlü film yapımcısı Casey Neistat'ın Android platformuna ücretsiz çıkardığı video paylaşım uygulaması.

Beme, popüler YouTube videolarının yaratıcısı, yapımcı ve yönetmen Casey Neistat’in mobilde video paylaşımını kolay ve eğlenceli hale getiren uygulaması.

Android telefonunuzla çektiğiniz anı yansıtan videoları sevdiklerinizle paylaşmak, arkadaşlarınızın da paylaştığı videoları görmek için hareket destekli pratik bir video paylaşım uygulaması Beme. Videolarıyla konuşulan ünlü isim Casey Neistat’ın imzasını taşımasıyla öne çıkan uygulamanın en önemli özelliği diğer deyişle benzersiz kılan şeyler butona dokunmadan video çekmeye izin vermesi, paylaşılan videolara anında tepkinizi gösterebilmeniz, paylaşılan videoları belli oranda kırpılmış olarak büyük şekilde görebilmeniz.

Twitter’daki gibi takip etme seçeneğiyle daha fazla kişinin videosuna ulaşma ve etkileşime girme imkanı tanıyan Beme’nin geliştirilme aşamasını merak edenler için geliştiricisinin hazırladığı videoyu da paylaşıyorum:

Erkan Calp

beme

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
20 TOPLAM İNDİRME

beme sayesinde hayatımıza dair ve ilgi çekici videoları sosyal çevremizle paylaşabiliyoruz.

beme, iPhone ve iPad cihazları üzerinde kullanabilecekleri farklı ve yenilikçi bir sosyal medya uygulaması arayan kullanıcıların göz atması gereken seçeneklerden bir tanesi.

Tamamen ücretsiz olarak sunulan bu uygulama temel olarak video paylaşımı üzerine yoğunlaşıyor ve kullanıcılara, günlük hayatlarında meydana gelen ilginç olayları takipçileriyle paylaşabilme imkanı veriyor.

Uygulamanın kullanımı çok basit. Hatta o kadar basit ki hiçbir tuşa basmamıza gerek kalmıyor. Sadece beme'i açıyoruz ve otomatik olarak video çekilmeye başlıyor. Daha sonra bu videoyu uygulama üzerinde yer alan takipçilerimizle paylaşıyoruz. Çekmiş olduğumuz videoyu kontrol etme, izleme ve düzenleme şansına sahip olmadığımız için çok daha özgün ve saf işler çıkarabilme şansına sahibiz.

İlginç bir sosyal medya deneyimi yaşamak istiyorsanız beme bu kategorideki favoriniz olabilir.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Messenger

    Messenger uygulamasını kullanarak tüm sosyal medya uygulamalarını tek bir platformdan yönetebilirsiniz.
  • Yaay

    Yaay İndir (Android): Yaay Google Play'de yerli sosyal medya uygulaması olarak öne çıkıyor.
  • Mirket App

    Mirket App, ilgi alanlarınız ve gündem hakkında toplumun nabzını tutabileceğiniz bir sosyal medya uygulaması.
  • Kwai

    Kwai uygulamasıyla Android cihazlarınızdan birbirinden eğlenceli videolar hazırlayabilirsiniz.
  • Parler

    Parler, eski ABD Başkanı Trump ile gündeme gelen Twitter benzeri mikroblog ve sosyal medya uygulaması. Parler, Android telefonlarda ücretsiz kullanılabilir.
  • Smopin

    Smopin uygulamasıyla diğer kullanıcılarla birlikte ilginizi çeken ortak konular üzerine sohbet edebilirsiniz.
  • Qavun

    Qavun, Türkiye'den çıkan en başarılı Android için sosyal medya uygulaması olarak gösterilenler arasında olduğu gibi oldukça başarılı bir alt yapıyla çalışmaktadır.
  • Snapchat APK

    Snapchat APK, gençler arasında yaygın kullanılan anlık mesajlaşma uygulaması. Mesaj, fotoğraf, ses ve video paylaşabildiğimiz popüler sosyal medya uygulamasıdır.