Between

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
3,366 TOPLAM İNDİRME
7 MB DOSYA BOYUTU

Between, diğer sosyal ağ uygulamalarının aksine sadece tek bir kişi ile bağlanarak ücretsiz mesaj, resim, sesli mesaj gönderebileceğiniz Android uygulamasıdır.

Between, çiftleri hedef alan ve çiftlerin birbirleri ile iletişime geçmesi için bir boşluk oluşturan ücretsiz Android uygulamasıdır. Ücretsiz mesajlaşma ve konuşma uygulamalarının aksine yalnızca tek bir kişi ile bağlanarak bu kişi ile farklı ve eğlenceli iletişim yolları kullanabileceğiniz etkileyici bir uygulamadır.

Uygulamayı sevgililer ve çiftler dışında çok yakın ve sürekli görüşen arkadaşlarda rahatlıkla kullanabilir. Uygulamayı kullanarak sevdiğiniz kişi ile birlikte ücretsiz mesajlaşabilir, konuşabilir, ikinizi özel fotoğraflar paylaşarak zaman göre sıralayabilirsiniz. Ayrıca özel günleriniz için özel planlar hazırlayabilir ve bu günler için hatırlatıcı ekleyebilirsiniz.

Sevdiğiniz kişi ile birlikte bütün güzel anlarınızı paylaşmak ve hatırlamak için uygulamayı ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Özellikler:

  • Sizin için özel olan bir kişi ile bağlanın
  • Yazılı ve sesli mesaj, sesli e-posta ve fotoğraflar paylaşma
  • Kendinize özel fotoğraflarınız ile özel zaman çizelgesi hazırlama
  • Fotoğraflar için yorum yapma ve partnerinizin yaptığı güncellemeler hakkında anlık bildirim alın
  • Fotoğraflarınızı ve özel anlarınızı yer imlerinize ekleyerek hafıza kutusu içerisinden ayrı ayrı görüntüleyebilirsiniz
  • Etkinlik kutusu içerisinde size özel teklifler

Uygulama ile yapabilecekleriniz hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak için aşağıdaki tanıtım videosunu izleyebilirsiniz.

Barış YANIK

Between

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
910 TOPLAM İNDİRME
16.4 MB DOSYA BOYUTU

Between, sevdiğiniz kişi ile karşılıklı bağlanarak özel bir boşluk oluşturan ve bu boşluk üzerinden birbirinize mesaj, fotoğraf ve sesli mesajlar göndemrenize olanak sağlayan etkileyici ve yararlı bir iOS uygulamasıdır.

Between, bilinen sosyal ağ uygulamalarından farklı olarak sadece tek bir kişi ile bağlanarak bu kişi ile farklı türlerde iletişim kurmanızı sağlayan bir iOS uygulamasıdır. Özellikle sevgili ve çiftlerin kullanımı için geliştirilen uygulama tamamen ücretsizdir.

Uygulamanın çalışma yapısı oldukça basit. Uygulamayı ücretsiz olarak indirip yükledikten sonra bağlanmak istediğiniz bir kişi seçiyorsunuz. Daha sonra bu uygulama sizi bu kişi bağlayarak size özel kullanabileceğiniz bir boşluk oluşturuyor. Bu boşluk üzerinden sevdiğiniz kişiye veya en yakın dostunuza ücretsiz mesajlar, sesli mesajlar ve fotoğraflar gönderebilirsiniz.

Sevdiğiniz kişi ile özel anlarınızı ve özel fotoğraflarınızı paylaşabileceğiniz Between, sizin için fotoğraflarınızı zaman sırasına koyarak özel bir zaman çizelgesi hazırlayabiliyor.

Bire bir karşılıklı mesajlaşmanızı sağlayan uygulama ile en özel anlarınızı anında partneriniz ile paylaşabilirsiniz. Sevgilinizden uzakta olsanız bile yakın hisetmenizi sağlayacak olan uygulama da sevgilinize birbirinden güzel ikon ve stickerlar yollayarak onu ne kadar sevdiğinizi gösterebiliyorsunuz. Eğer sevdiğiniz kişi ile farklı yerlerde yaşıyorsanız, bulunduğunuz bölgenin hava durumunu size özel alanınızda paylaşabilirsiniz. Ayrıca partneriniz ile ortak kullanabileceğiniz takvime en özel ve güzel günlerinizi kaydederek uygulamanın size bu günleri hatırlatmasını da sağlayabilirsiniz.

Özellikler:

  • Uygulamaya özel kilit sayesinde telefonunuz kaybolsa bile partneriniz ile aranızdaki iletişim güvende olur
  • Uygulamanın mesjalaşma ekranına özel seçebileceğiniz duvar kağıtları
  • Sticker mağazası üzerinden birbirinden güzel stickerlar satın alma imkanı
  • Hafıza kutusu içerisine favori fotoğraflarınızı ekleyebilme
  • Etkinlik kutusunun ilişkinizi güzelleştirebilmek adına size özel sunduğu muhteşem teklifler

Partneriniz ile ayrı veya aynı yerde olsanızda en eğlenceli ve en güzel iletişim kurma yollarından biri olan Between uygulamasını iPhone ve iPad'lerinizde ücretsiz olarak kullanabilirsiniz.

Uygulama ile neler yapabileceğiniz hakkında daha fazla fikir sahibi olmak için aşağıdaki tanıtım videosunu izlemenizi tavsiye ederim.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Dead Reckoning: Death Between the Lines

    Gizemli evlerde işlenmiş farklı cinayetleri araştırarak katillerin izini sürebileceğiniz macera dolu bir oyundur.
  • Messenger

    Messenger uygulamasını kullanarak tüm sosyal medya uygulamalarını tek bir platformdan yönetebilirsiniz.
  • Yaay

    Yaay İndir (Android): Yaay Google Play'de yerli sosyal medya uygulaması olarak öne çıkıyor.
  • Mirket App

    Mirket App, ilgi alanlarınız ve gündem hakkında toplumun nabzını tutabileceğiniz bir sosyal medya uygulaması.
  • Parler

    Parler, eski ABD Başkanı Trump ile gündeme gelen Twitter benzeri mikroblog ve sosyal medya uygulaması. Parler, Android telefonlarda ücretsiz kullanılabilir.
  • Kwai

    Kwai uygulamasıyla Android cihazlarınızdan birbirinden eğlenceli videolar hazırlayabilirsiniz.
  • Smopin

    Smopin uygulamasıyla diğer kullanıcılarla birlikte ilginizi çeken ortak konular üzerine sohbet edebilirsiniz.
  • Qavun

    Qavun, Türkiye'den çıkan en başarılı Android için sosyal medya uygulaması olarak gösterilenler arasında olduğu gibi oldukça başarılı bir alt yapıyla çalışmaktadır.