Beyhan'ın Mutfağı

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
97 TOPLAM İNDİRME
17 MB DOSYA BOYUTU

Beyhan'ın Mutfağı Android İndir: Beyhan Kadayıfçı'nın yemek tarifleri uygulaması

Beyhan’ın Mutfağı Android uygulamasında birbirinden lezzetli yemek tarifleri bulunuyor. Yemek ve mekan yazarı Beyhan Kadayıfçı’nın resmi mobil uygulaması Beyhan’ın Mutfağı’nda çorbalardan ana yemeklere, etli yemeklerden tavuklu yemeklere, pilav/marka tariflerinden zeytinyağlılara, hamur işlerinden atıştırmalıklara çeşit çeşit, hepsi birbirinden lezzetli menüler yer alıyor. Yemek tarifleri uygulaması arıyorsanız, tavsiye ederim.

Televizyonlarda ve sosyal ağ platformlarında birbirinden leziz yemek tarifleri veren Beyhan Kadayıfçı’nın ellerinden çıkan yüzlerce çeşit yemeği Beyhan’ın Muftağı Android uygulamasında bulabilirsiniz. Ünlü yemek ve mekan yazarı Beyhan’ın 12.12.2012 tarihinden bu yana sosyal medya üzerinden paylaştığı tüm tarifler uygulamada mevcut.

Beyhan’ın Mutfağı yemek tarifleri uygulaması, Tarifler Listesi, Ne Yapsam?, Sosyal Medya bölümlerinden oluşuyor. Tarifler Listesi sayfasından tek dokunuşla tüm tariflere göz atabildiğiniz gibi çorbalar, ana yemekler, etli yemekler, tavuklu yemekler, pilav, makarna, zeytinyağlı yemekler, sarma/dolma, salata/mezeler, yufkadan tarifler, hamur işi, poğaça ve börekler, tatlılar, kekler, ekmekler, kurabiyeler, pastalar, atıştırmalıklar, çay saati lezzetleri, içecekler, turşu gibi özel olarak aradığınız tatlara da kategoriler üzerinden ulaşabiliyorsunuz. Akşam yemeğinde ne pişireceğinize karar veremiyor musunuz? Veya misafirlerinize neler çıkaracağınızı mı düşünüyorsunuz? Özel bir hafta sonu kahvaltısı mı hazırlamak istiyorsunuz? Ne Yapsam? sayfasından her kategori için rastgele tarife erişebiliyorsunuz. Bu arada yemek tarifleri yazılı ve çok basit bir şekilde yazılmış. Dilerseniz Sosyal Medya bölümünden Beyhan Kadayıfçı’nın sosyal medya hesaplarına erişerek, tarifleri videolu olarak görebilir ve püf noktaları bizzat sorarak öğrenebilirsiniz.

 

Erkan Calp

Beyhan'ın Mutfağı

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
20 TOPLAM İNDİRME
89.7 MB DOSYA BOYUTU

Beyhan'ın Mutfağı iOS (iPhone) İndir: Yemek ve mekan yazarı Beyhan Kadayıfçı'nın yemek tarifleri uygulaması

Beyhan'ın Mutfağı, ünlü yemek ve mekan yazarı Beyhan Kadayıfçı’nın yemek tariflerini içeren resmi mobil uygulama. Instagram ve YouTube’da en çok takip edilen isimlerden biri olan ve sosyal medyayı aktif olarak kullanan Beyhan Kadayıfçı’nın mobil uygulaması Beyhan’ın Mutfağı’nda çeşit çeşit, pratik, hepsi birbirinden leziz yemek tarifleri mevcut.

Yemek tariflerinin sade bir şekilde paylaşıldığı harika bir mobil uygulama Beyhan’ın Mutfağı. Beyhan Kadayıfçı’nın 12.12.2012’den bugüne bütün tarifleri uygulamada mevcut. iPhone’unuza ücretsiz indirip doğrudan içeriğinden faydalanabiliyorsunuz.

Tarifler Listesi bölümünde yüzlere tarif sizi bekliyor. Çorbalar, ana yemekler, zeytinyağlılar, etli ve tavuklu yemekler, poğaça, börek ve diğğer hamur işleri, içecekler, turşular, sarma/dolma, kurabiyeler, atıştırmalıklar, hatta çay saatinde misafirlerinize, ailenize, sevgilinize, arkadaşlarınıza hazırlayabileceğiniz tatlar bile mevcut. Tarifini aradığınız yemeği kolayca bulmanız için arama özelliği de mevcut. Hangi yemeği yapsam, akşama ne pişirsem veya misafirlere ne çıkarsam? vb. sorular sormuşsunuzdur. Tariflerin hepsi çok güzel olduğundan ne yapacağınızı şaşırabilirsiniz. Ne Yapsam? bölümü her kategoriden rastgele seçim yaparak size yardımcı oluyor. Beyhan Kadayıfçı’nın sosyal medya hesaplarını takip etmenizi de öneririm. Yemeklerin hazırlanma aşamasını canlı canlı görebilir, püf noktaları kendisine sorabilir, canlı yayına katılabilirsiniz.

 

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Arda'nın Mutfağı

    Ünlü şef Arda Türkmen'in yemek tariflerini incelemek için Arda'nın Mutfağı uygulamasını indirebilirsiniz.
  • Nefis Yemek

    Yemek tarifleri videolu anlatımla sunuluyor.
  • Yemek Evi

    Yemek Evi uygulamasında videolu ve resimli yemek tariflerini bulabilirsiniz.
  • Tarifler ve Pişirme

    Tarifler ve Pişirme uygulaması birçok kategoride sunulan milyonlarca yemek tarifine ulaşmanızı kolaylaştırıyor.
  • Yemek.com

    Yemek.com uygulamasında her damak tadına uygun binlerce videolu yemek tarifine ulaşabilirsiniz.
  • Leziz Yemeklerim

    Leziz Yemeklerim uygulamasında birbirinden lezzetli yemek tariflerine kolayca ulaşabilirsiniz.
  • Yemek Tarifleri

    Yemek Tarifleri uygulamasını kullanarak aradığınız tarifleri anında bulabilirsiniz.
  • Tasty

    2018'in en iyi Android uygulamalarından Tasty ile Dünya mutfağını keşfedin.