Beyin Yakan

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
76 TOPLAM İNDİRME

Beyin Yakan, ücretsiz olarak indirebileceğimiz eğlenceli bir bulmaca oyunu.

Beyin Yakan, bulmaca oyunlarına ilgi duyan Android tablet ve akıllı telefon kullanıcılarının hoşlarına gidebilecek türden bir oyun. Tamamen ücretsiz olarak indirebileceğimiz bu oyunda gerçekten çok zor bir oyun deneyimiyle karşı karşıya kalıyoruz.

Oyundaki temel amacımız ekranın üst bölümünde yer alan kutunun arkaplan rengini, akış halinde karşımıza çıkan kutular üzerindeki yazıyla eşleştirmek ve akan kutuları üst bölümdeki kutun üzerindeki okları yönüne çekmek. Örneğin ekranın üst bölümündeki kutunun rengi sarıysa ve okları sol tarafı gösteriyorsa, alt bölümden hemen üzerinde sarı yazan kutuyu bulup sola sürüklememiz gerekiyor.

Aynı anda birden fazla şeye dikkat etmemiz gerektiği için oyunu oynamak epey zor. Bölümlerde sergilemiş olduğumuz performansa göre belirli puan kategorilerine dahil ediliyoruz. Puanları aldığımız bölüm eğlenceli ve mizahi bir tasarıma sahip.

Genel olarak başarılı bir çizgi üzerinde ilerleyen Beyin Yakan, hem refleks hem de dikkat gerektiren bir oyun arayanların mutlaka denemesi gereken bir seçenek.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Smarter

    Smarter: Beyin jimnastiği için en iyi Android oyunlardan biri
  • Nonogram.com

    Beyin jimnastiği yapabileceğiniz harika bir mobil oyun
  • Braindom

    Braindom İndir Android: Google Play'de en çok indirilen beyin zeka zihin testi akıl oyunları arasında
  • Ferdinand: Unstoppabull

    Ferdinand: Unstoppabull mobil oyunu bir yandan bulmaca çözdürüp beyin jimnastiği yaptırırken bir yandan da dans ve müzikle eğlendirecek.
  • 2 Numbers

    2 Numbers, beyin egzersizi yapmak için oynayabileceğiniz ve aynı zamanda eğlenebileceğiniz ücretsiz bir Android bulmaca oyunudur.
  • Brain Games

    Brain Games, ekrandaki karışık rakamları sırayla dizerek zorlu beyin jimnastiği yapacağınız ücretsiz bir Android bulmaca oyunu.
  • bloq

    bloq, Android mobil cihaz sahiplerinin boş vakitlerini eğlenceli bir şekilde geçirmelerini sağlayan ve aynı zamanda beyin jimnastiği yaptıran bir bulmaca oyunu.
  • Line Puzzle: Check IQ

    Line Puzzle: Check IQ, çizgi ve noktaları birleştirmek için beyin fırtınası estireceğiniz eğlenceli ve heyecanlı bir Android bulmaca oyunudur.