Bi Kelimelik

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
197 TOPLAM İNDİRME

Sürükleyici Türkçe kelime bulmaca oyunu

Bi Kelimelik, tek başınıza kimseyle yarışmadan sakince oynayabileceğiniz Türkçe kelime bulmaca oyunu. Diğer kelime oyunlarından farklı olarak saklı kelimeyi verilen karışık kombinasyonlar içerisinden bulmaya çalışıyorsunuz. Android telefonunuzda kelime oyunlarına yer veriyorsanız, kesinlikle indirip oynamalısınız.

İnternetsiz oynanabilen, tamamen ücretsiz kelime bulmaca oyununda bölümü geçmek için yapmanız gereken tek şey; konuyla ilgili olan gizli kelimeyi tablo içerisinden bulup çıkarmak. Kelimeyi tabloda ararken dikey kaydırma yaparak harfleri ayarlamaya çalışıyorsunuz. Kelime oyunlarında genellikle dikey, yatay veya çaprazlama hareket edilerek bulunan kelimeler bu oyunda kombinasyon içerisinden bulunuyor. Bu yönüyle diğerlerinden ayrılan kelime oyununda bölüm geçtikçe kombinasyonlar zorlaşıyor. İlk başta Mevsim (verilen kelime) - Kış (bulunması gereken) gibi basit kelimeler karşınıza çıkarken ilerleyen safhalarda beyin egzersizi yaptıran zorlu bölümlerle karşılıyorsunuz.

Türkçe kelime oyunu olmasıyla herkesin rahatlıkla oynayacağını düşündüğüm Bi Kelimelik’e her ay yeni bölümlerin ekleneceği de geliştirici tarafından paylaşılmış.

Erkan Calp

Bi Kelimelik

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
56 TOPLAM İNDİRME

Gizli kelimeyi karışık kombinasyonlar içinden bulun.

Bi Kelimelik, Türkçe kelime bulmaca oyunları arasında en iyisi diyebilirim. Diğer kelime oyunlarından farklı olarak saklı kelimeyi karışık kombinasyonlar içerisinden bulmanız gereken oyunda tek başınızasınız. Kimseyle yarışmadan sakince bölümleri geçmeye çalışıyorsunuz.

iPhone ve iPad’de internetsiz oynanabilen tamamen ücretsiz ve de Türkçe en iyi kelime bulmaca oyunu desem sanırım abartmış olmam. iOS platformunda birçok kelime oyunu mevcut ancak Bi Kelimelik oldukça farklı oynanış sunuyor. Saklı kelimeyi aramaya başlamadan önce kelime başlığına bakmanız, arada bağlantı kurmanız gerekiyor. Tablodaki harflere bakarak hedef kelimeyi çıkarıyor, kombinasyonları deneyerek kelimeyi bulmaya çalışıyorsunuz. Tablodaki kırmızı kutucuklar saklı kelimeyi ifade ediyor.

Zeka ve beyin egzersizi yapmak için birebir diyebileceğim Türkçe kelime oyununda her ay yeni bölümler ekleniyor. Kelime oyunlarını seviyorsanız hemen indirin, gizli kelimeleri bulmaya başlayın.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • 7 Letters - Multiplayer Word Puzzle Game

    İnternet gerektirmeyen kelime bulmaca oyunu
  • Gizli Kelime

    Yepyeni, eğlenceli Türkçe kelime bulmaca oyunu!
  • CodyCross APK

    CodyCross APK Android kelime oyununda çapraz bulmacaları çözmeye çalışıyorsunuz. Kelime bulmaca oyunlarında iyiyim diyorsanız, CodyCross'u oynamalısınız.
  • Word Link

    İnternetsiz oynanabilen kelime bulmaca oyunu
  • Wordmoji

    Wordmoji Android Oyunu İndir: Emoji kelime bulmaca
  • Wordscapes

    Wordscapes Android İndir: Popüler kelime bulmaca oyunları arasında
  • Word Domination

    Hızlı online scrabble kelime oyunu
  • Kelime Oyunu - Harf Lütfen

    Ali İhsan Varol Kelime Oyunu yarışması mobil cihazlarda!