Bigbang.io

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
8 TOPLAM İNDİRME

Uzayda hayatta kalma mücadelesi

Bigbang.io, sadece online oynanan, hayatta kalmak için mücadele ettiğiniz uzay oyunu. Astronotların yerine geçtiğiniz arcade oyunda gezegenlerin etrafında dolanan diğer oyuncularla mücadele ediyorsunuz. Etrafınızdaki objeler hayatta kalma sürenizi artırırken, en ufak hatanız hayatınıza mal olabiliyor.

Gerçek zamanlı çok oyunculu uzay oyununda hayatta kalmayı başaran son oyuncu ödüllerin sahibi oluyor. Uzayın derinliklerinde diğer oyuncularla (en fazla 16 oyuncu katılabiliyor) savaşarak mümkün olduğunca uzun süre hayatta kalmaya çalışıyorsunuz. Son hayatta kalan olmak gerçekten zor. Diğer .io oyunları gibi siz yeni başlarken diğer oyuncular çoktan yerini almış oluyor. Haritadaki öğeleri topladıklarından sizden çok daha güçlü oluyorlar. Bu yüzden oyuna ilk katıldığınızda saldırıdan ziyade kaçışı düşünün.

Erkan Calp

Bigbang.io

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
9 TOPLAM İNDİRME
117 MB DOSYA BOYUTU

Uzayın derinliklerinde hayatta kalma mücadelesi

Bigbang.io, uzay oyunlarını sevenlerin hoşuna gideceğini düşündüğüm hayatta kalma temelli arcade oyun. Hem iPhone hem de iPad’de keyifli oynanış sunuyor, ücretsiz ve de 100MB civarı boyuta sahip.

Diğer .io oyunları gibi sadece multiplayer (çok oyunculu) oynama seçeneği sunan Bigbang.io'da herkes son hayatta kalan olabilmek için mücadele ediyor. Uzayda geçen oyunda herkes astronot. Etrafınızdaki nesneleri toplayarak hayatta kalma sürenizi uzatmaya çalışıyorsunuz. Bir oyuna en fazla 16 oyuncu katılabiliyor. Uzayın derinliklerine gönderdiğiniz her oyuncu size ekstra can kazandırıyor. Seviyenizi ve sağlık durumunuzu sol üstten takip edebiliyorsunuz.

Oyunun kontrol sistemi ise her yaştan oyuncunun hemen alışıp oynayabileceği şekilde tasarlanmış. Sol alttaki joystick ile astronotunuzun yönünü ayarlıyor, sağ altta dizili simgelere dokunarak da aksiyona giriyorsunuz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Bridge.io

    Arcade bulmaca karışımı süper zor bir oyun
  • Pen Run

    Çizime odaklı süper eğlenceli beceri oyunu
  • Twist Hit!

    Doğayı kurtarın!
  • Gibbets: Bow Master

    Mobilde en çok oynanan ok atma oyunu
  • FLO Game

    Top oyunları arasında en ilginci
  • Sky Ball

    Ketchapp'ın yeni top oyununda havada uçuyoruz.
  • Souptastic!

    Android oyununu yemek yapmayı sevenlere tavsiye ederim.
  • Icy Bounce

    Batan bloklar üzerinde zıplayarak ilerliyorsunuz.