BIGSTAR Movies

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
2.6/5 ZİYARETÇİ
1,983 TOPLAM İNDİRME

Ödüllü bağımsız filmler, yabancı filmler, belgeseller ve daha fazlası

BIGSTAR Movies & TV ücretsiz film uygulaması, eleştirel beğeni toplayan bağımsız filmler ağırlıklı içerik sunuyor. Sadece Android platformunda 1 milyon indirmeyi geçen uygulama, cepten ücretsiz film izlemek isteyenler için ideal. Basit arayüzüyle filmleri bulmak kolay ve koyu mod seçeneğiyle filmleri ararken gözleriniz de yorulmuyor.

Ödül kazanmış bağımsız filmler, yabancı filmler, belgeseller, film festival kazananları, kısa filmler ve daha fazlasını bulabileceğiniz, Hollywood filmlerine yer verilmeyen ücretsiz film izleme uygulaması BIGSTAR Movies & TV, filmleri türlerine göre sıralıyor, oynatma listesi hazırlamanıza izin veriyor. Korku, gerilim, aksiyon, animasyon, çocuk ve aile, klasikler, biyografi ve daha birçok türde filmin yanında ödüllü ve en çok izlenen/popüler filmleri orijinal dilde izleyebileceğiniz uygulama, ücretsiz film izleme siteleri gibi reklamlar gösteriyor. Uygulamayı açmadan önce reklam engelleyiciyi açmanızda fayda var.

Her hafta yeni filmlerin eklendiği uygulama, Android TV, Akıllı TV, Chromecast, Amazon Fire TV, Roku ve daha birçok cihazdan izlemeye izin veriyor. Filmleri orijinal dilinde izlemeyi seviyorsanız, Hollywood filmleri aşığı değilseniz harika bir uygulama.

 

Erkan Calp

BIGSTAR Movies

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
120 TOPLAM İNDİRME
34.9 MB DOSYA BOYUTU

Ödüllü bağımsız filmler ağırlıklı harika bir ücretsiz film uygulaması

BIGSTAR Movies & TV ücretsiz film uygulamasını cepten ve tabletten film izlemeyi seven herkese tavsiye ederim. Gişe rekorları kıran Hollywood filmleri olmasa da bulunması zor festival kazananları, bağımsız filmler, yabancı filmler, en çok izlenen klasikler, belgesellerle dopdolu bir içerik sunuyor. Her hafta yeni filmlerin eklendiği harika bir mobil uygulama.

iPhone / iPad’de film izlemeyi seviyorsanız ödüllü bağımsız filmler ağırlıklı binlerce film sunan BIGSTAR Movies’i tavsiye ederim. Ücretsiz film izleme sitelerindeki gibi filmler türlere göre listeleniyor. Son eklenen, en çok izlenen ve ödüllü filmler ayrı olarak listeleniyor. Oynatma listesi de hazırlayabiliyorsunuz. Evden çıkmak istemediğiniz, günü film izleyerek geçirmek istediğiniz zamanlarda liste hazırlayıp yerinizden kalkmadan izleme keyfi yaşayabilirsiniz. Unutmadan, her ücretsiz film izleme sitesi gibi uygulama da reklamlar çıkarıyor.

 

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Sony Crackle – Free TV & Movies

    Android platformunda en çok indirilen ücretsiz film uygulamalarından biri.
  • SnagFilms - Watch Free Movies

    En iyi bağımsız filmler, çizgi filmler, animasyon serileri, belgeseller bu uygulamada
  • Popcornflix - Movies and TV

    Film ve dizileri ücretsiz izleyin.
  • Vudu Movies & TV

    Ücretsiz film izleme uygulamaları arasında en popüleri
  • Tubi TV APK - Ücretsiz Film ve Dizi

    Tubi TV APK, ücretsiz hd film ve Tv izleme uygulaması. Platform üzerinden binlerce filmi ücretsiz izleyebilirsiniz.
  • TIMS&B

    Söz, Muhteşem Yüzyıl ve diğer dizileri HD kalitede izleyin.
  • Amazon Prime Video

    Amazon Prime Video, popüler dizi ve filmleri 4K, HDR kalitede sunan Netflix alternatifi.
  • Stremio

    Stremio uygulaması ile dizi ve filmleri akıllı telefonlarınızdan izleyebilirsiniz.