Bike Hop

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
18 TOPLAM İNDİRME
30 MB DOSYA BOYUTU

Bisikletinizle çılgın atlayışlar yaparak en yükseğe zıplamak için yarışacağınız eğlenceli bir oyundur.

Zıplayan tekerleklere sahip eşsiz bir bisiklet ile macera dolu bir yolculuğa çıkacağınız Bike Hop, en yükseğe zıplamak için mücadele edeceğiniz ve çeşitli engellerle donatılmış zorlu parkurlarda yarışarak birinciliği hedefleyeceğiniz eğlenceli bir oyundur.

1 milyonda fazla oyun sever tarafından keyifle oynanan ve ücretsiz olarak hizmet veren bu oyunda amaç, farklı büyüklükteki onlarca cismin üzerinden atlayarak puan toplamak ve zorlu yarışlarda ter dökerek yeni rekorlar kırmaktır.

Araba, tren, dağ, rampa, at, inek ve daha onlarca canlı ve cansız varlığın üstünden atlayarak parkurda hızla ilerlemelisiniz. Zamana karşı yarışarak süre bitmeden parkuru tamamlamalı ve yeni bölümlerin kilidini açarak bisikletinizi geliştirebileceğiniz çeşitli malzemelere ulaşabilirsiniz.

Olabildiğince uzağa zıplayarak maksimum puana erişebilir ve ateşleyicinizi kullanarak güçlendirerek daha iyi atlayışlarda bulunabilirsiniz. Sürükleyici özelliği ve macera dolu bölümleri ile sıkılmadan oynayacağınız eşsiz bir oyun sizleri bekliyor.

Android ve İOS sürümleri ile farklı platformlardan ücretsiz olarak erişeceğiniz Bike Hop, mobil oyunlar arasında arcade kategorisinde yer alan kaliteli bir yapım olarak dikkat çekiyor.

Doğukan Çağlakpınar

Bike Hop

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
1 TOPLAM İNDİRME
187.6 MB DOSYA BOYUTU

Bisikletinizle çılgın atlayışlar yaparak en yükseğe zıplamak için yarışacağınız eğlenceli bir oyundur.

Engellerle donatılmış zorlu parkurlarda yarışarak bisikletinizle olabildiğince uzağa zıplamak için mücadele edeceğiniz ve kaza yapmadan parkuru tamamlamak için çaba göstereceğiniz Bike Hop, mobil platformda Android ve İOS işletim sistemlerine sahip tüm cihazlardan sorunsuz bir şekilde oynayabileceğiniz ve sürükleyici özelliği sayesinde bağımlısı olacağınız eğlenceli bir oyundur.

Basit ama bir o kadarda kaliteli grafikleri ve heyecan verici parkurları ile oyunculara sıra dışı bir deneyim kazandıran bu oyunda yapmanız gereken tek şey, bisikletinizle maksimum zıplama becerisini göstererek yüksek puanlar kazanmak ve parkurları zamanında tamamlayarak seviye atlamaktır. Cisimlerin üzerlerinden atlayarak hızla ilerlemeli ve rekorlar kırmalısınız.

Oyunda araba, inek, rampa, motor, at ve üzerinden atlamanız gereken daha onlarca obje yer almaktadır. Ayrıca çeşitli engellerle ve tuzaklarla donatılmış birbirinden zorlu birçok yarış alanı ve parkur bulunmaktadır.

Arcade oyunları kategorisinde kendisine yer bulan ve ücretsiz olarak oyun severlerin hizmetine açılan Bike Hop, hız rekorları kırmak ve en yükseğe zıplamak için pedallara yükleneceğiniz sürükleyici bir oyun olarak öne çıkıyor.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Happy Hop: Kawaii Jump

    Nesneleri toplamaya çalışacağız.
  • Bike Racing - Bike Blast Rush

    Bike Racing ile mobil cihazınızda bisiklet sürebilirsiniz.
  • Wheelie Bike

    Mobil cihazımızda bisiklet süreceğiz.
  • Bike Mayhem Free

    Mobil cihazımızda eğlenceli dakikalar yaşayacağız.
  • Hop Ball 3D

    Birbirinden güzel onlarca müziği dinleyebileceğiniz eğlenceli bir ritim tutma oyundur.
  • Sports Bike Stunts

    Nefes kesen motosikleti yarışlarına katılabileceğiniz eğlenceli bir oyun olarak öne çıkıyor.
  • Offroad Moto Bike Racing Games

    Mobil cihazınızda Offroad Moto Bike Racing Games ile offroad yarışlarına katılabilirsiniz.
  • Bike Blitz

    Polislerle çatışacağız.