Biletall

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
442 TOPLAM İNDİRME
5.5 MB DOSYA BOYUTU

Biletall uygulamasını kullanarak Android cihazlarınızdan en hızlı şekilde otobüs ve uçak biletlerinizi alabiliyorsunuz.

Biletall uygulaması, sık sık seyahat eden Android kullanıcılarının mobil cihazlarında bulunması gereken bilet bulma ve satın alma uygulamalarından bir tanesi. Hem yurtiçi hem de yurtdışı otobüs yahut uçak seferleri için gereken tüm bilet bilgilerini sunabilen uygulama, ücretsiz olarak sunulması ve her ne kadar biraz eski görünse de düzgün çalışan arayüzü sayesinde işlerinizi oldukça kolaylaştıracaktır.

Uygulamayı kullanırken hangi gün ve saatte nereye gitmek istediğinizi kolayca seçebiliyor, daha sonra karşınıza çıkan firmaların sundukları olanakları inceleyebiliyorsunuz. Hem uçak hem de otobüs biletlerini görebilmenize imkan tanıyan uygulama, böylece kendiniz için en mantıklı olan tercihi yapmanıza yardımcı oluyor.

Bilet bulma veya satın alma işlemleri sırasında karşılaşabileceğiniz sorunlara karşın bir çağrı merkezinin bulunması ve bu merkezin uygulama içerisinden kolayca aranabilmesi ise problemlere karşı etkili bir çözüm bulabilmenizi sağlıyor.

Kullanıcıların Biletall içerisinde kendi profillerine sahip olmaları sayesinde bilet alma işlemleri esnasında her defasında kişisel bilgileri girme zorunluluğu da ortadan kalkıyor ve böylece satın alma işlemlerini daha hızlı bir şekilde geçmek de mümkün hale geliyor.

Taşımacılık hizmeti sunan firmaların iletişim bilgileri ve sundukları ek hizmetlere dair bilgilerin de uygulamada yer alması sayesinde uygulamanın yetersiz kaldığı noktalarda direkt olara otobüs veya uçak firmalarıyla iletişime geçebilmeniz de hoşunuza gidecek özellikler arasında yer alıyor. Sık sık yolculuklara çıkanların es geçmemeleri gereken uygulamalardan birisi olduğunu düşünüyorum.

Yiğit Ekim Demir

Biletall

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
67 TOPLAM İNDİRME
14.7 MB DOSYA BOYUTU

Biletall uygulaması sayesinde iPhone ve iPad cihazlarınızdan uçak ve otobüs bileti rezervasyonlarınızı yapabilirsiniz.

Biletall uygulaması, iPhone ve iPad kullanıcılarının mobil cihazlarını kullanarak en kolay yoldan otobüs ve uçak bileti rezervasyonlarını gerçekleştirebilecekleri uygulamalar arasında yer alıyor. Hem ücretsiz olarak sunulması hem de direkt olarak uygulama içerisinden direkt olarak bilet satın alma imkanı sunması sayesinde tek bir noktadan tüm işlemleri gerçekleştirebiliyorsunuz.

Uygulamanın oldukça sade ve anlaşılır bir arayüzü mevcut. Böylelikle kullanımınız esnasında herhangi bir kafa karışıklığı yaşamadan tüm işlemleri kolayca gerçekleştirebiliyorsunuz. Kalkış noktası, varış noktası ve tarih seçiminin ardından hem otobüs hem de uçak biletlerini araştırabiliyor, kendiniz için en uygun opsiyonu tercih ederek biletinizi alabiliyorsunuz.

Ayrıca uygulamanın profil desteği sayesinde kişisel bilgilerinizi her yolculuk için yeniden girmenize de gerek kalmıyor. Eğer işlemler esnasında bir sorun yaşarsanız uygulamanın çağrı merkezini aramanıza imkan tanıyacak olan çağrı butonu da unutulmamış.

Biletall içerisinden birden fazla kişi için bilet alarak ailenizi veya dostlarınızı da sizinle birlikte rezerve etme şansınız mevcut. Yolcuları da profil olarak kaydetmek mümkün ve böylece satın alım işlemleri sırasında onların bilgilerinin de otomatik olarak girilmesini sağlayabiliyorsunuz.

Sık sık yolculuklara çıkanlar için olduğu kadar arada bir seyahat için bilet arayanların da işine yarayacaktır. Bu nedenle akıllı cihazınızda bulundurmayı unutmayın derim.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Outings

    Outings uygulaması ile yeni yerler keşfetmek için seyahat planlarınızı oluşturabilirsiniz.
  • Muğla Kent

    Muğla Kent uygulaması ile Muğla'da turistik yerleri kolayca keşfedebilirsiniz.
  • Inviita

    Inviita uygulamasıyla dünya çapında binlerce şehri keşfe çıkabilirsiniz.
  • Kampp

    Kampp uygulamasıyla Türkiye genelinde yeni kamp alanlarını keşfedebilirsiniz.
  • Sesli Gezi Rehberi

    Sesli Gezi Rehberi uygulamasıyla gezdiğiniz yerler hakkında bilgileri sesli olarak dinleyebilirsiniz.
  • Avanos | Kapadokya

    Avanos | Kapadokya uygulaması ile Avanos'taki otelleri, gezilecek yerleri ve restoranları keşfedebilirsiniz.
  • İzmir Tarih

    İzmir'in Tarihi Kent Merkezi'ni keşfedin.
  • Emirates

    Emirates uygulamasını kullanarak dünyadaki birçok noktaya uçak bileti satın alabilirsiniz.