Biserwis

ÜCRETSİZ
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
13 TOPLAM İNDİRME

Biserwis, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir servis uygulaması olarak karşımıza çıkıyor.

Biserwis, işten eve ya da evden işe giderken trafik yoğunluğundan kaçmanıza yardımcı olan harika bir hizmettir. Toplu taşıma araçlarına yeni bir soluk getiren Biserwis ile gideceğiniz yere zamanında gidebiliyorsunuz.

Geliş gidiş rotanızı seçip gitmeniz gereken yere zamanında ulaşmanızı sağlayan bir hizmet olan Biserwis, yoğun trafikten kurtulmanız için en iyi çözüm diyebilirim. Konforlu bir ulaşım imkanı sağlayan Biserwis, uygun fiyatlarıyla da kullanıcılarını üzmüyor. Yasal olarak hizmet veren Biserwis'te tıpkı uçak bileti satın alıyormuş gibi oturacağınız yeri seçebiliyorsunuz. Şehir içi ulaşımınızı kolaylaştıran Biserwis, özellikle yoğun trafiğe sahip illerde yaşayanların mutlaka denemesi gereken bir uygulamadır. Kredi kartı ile ödeme yapabileceğiniz uygulamada kendi kişisel servisinize sahip oluyorsunuz. VIP minibüslerin konforunda seyehat etme imkanı sunan Biserwis uygulamasını mutlaka denemelisiniz.

Bireysel ve kurumsal olarak kullanabileceğiniz Biserwis, uygulamasını Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Biserwis

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
15 TOPLAM İNDİRME

Biserwis, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir servis uygulaması olarak karşımıza çıkıyor.

Biserwis, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir servis uygulaması olarak karşımıza çıkıyor. Toplu taşıma araçlarından bunalanların denemesi gereken bir uygulama olan Biserwis ile kişisel servisinize sahip oluyorsunuz.

Çalışanların ya da işverenlerin denemesi gereken bir hizmet olan Biserwis, servisciliğe yeni bir soluk getiriyor. Konforlu ve güvenli bir hizmet sunan Biserwis, şehir içi ulaşımı kolaylaştırıyor. Uygun fiyatlarıyla ön plana çıkan uygulama, yasal olarak hizmet sunuyor. Bireysel ve kurumsal olarak kullanılabilen Biserwis, tıpk uçak bileti alıyormuş gibi hisse kapılmanızı da sağlıyor. Güzergahınızı belirleyip oturacağınız koltuğu seçebileceğiniz Biserwis, VIP kalitesinde hizmeti kullanıcılarına sunuyor. Yoğun trafiğe sahip olan illerde yaşayanların mutlaka denemesi gereken Biserwis'i kaçırmayın. İşten eve ya da evden işe zamanında ulaşabilmek için Biserwis'i tercih edebilirsiniz.

Kolaylıkları bir hayli fazla olan Biserwis'te kredi kartı ile ödeme yapabiliyorsunuz. Biserwis, uygulamasını iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Outings

    Outings uygulaması ile yeni yerler keşfetmek için seyahat planlarınızı oluşturabilirsiniz.
  • Muğla Kent

    Muğla Kent uygulaması ile Muğla'da turistik yerleri kolayca keşfedebilirsiniz.
  • Inviita

    Inviita uygulamasıyla dünya çapında binlerce şehri keşfe çıkabilirsiniz.
  • Kampp

    Kampp uygulamasıyla Türkiye genelinde yeni kamp alanlarını keşfedebilirsiniz.
  • Sesli Gezi Rehberi

    Sesli Gezi Rehberi uygulamasıyla gezdiğiniz yerler hakkında bilgileri sesli olarak dinleyebilirsiniz.
  • Avanos | Kapadokya

    Avanos | Kapadokya uygulaması ile Avanos'taki otelleri, gezilecek yerleri ve restoranları keşfedebilirsiniz.
  • İzmir Tarih

    İzmir'in Tarihi Kent Merkezi'ni keşfedin.
  • İstanbul-Bursa-İzmir Otoyolu

    İstanbul-Bursa-İzmir Otoyolu uygulamasını kullanarak, İstanbul'dan İzmir'e kadar yapacağınız seyahatler için birçok hizmetten faydalanabiliyorsunuz.