Blade Bound

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
2 TOPLAM İNDİRME
104 MB DOSYA BOYUTU

Onlarca farklı savaş kahramanından yararlanarak aksiyon dolu RPG savaşlarına katılacağınız sürükleyici bir oyundur.

Kendi tasarladığınız karakterleri yöneterek aksiyon dolu RPG savaşlarına katılacağınız ve acımasız rakiplerle karşılaşacağınız Blade Bound, mobil platformda rol oyunları arasında yer alan ve ücretsiz olarak hizmet veren eğlenceli bir oyundur.

Etkileyici grafikleri ve sürükleyici savaş senaryoları ile oyun severlere sıra dışı bir deneyim kazandıran bu oyunda yapmanız gereken tek şey, farklı özelliklere ve silahlara sahip onlarca savaş kahramanını yöneterek zorlu görevler üstlenmek ve ganimet savaşlarına katılarak seviye atlamaktır. Farklı saldırı taktikleri ve ilginç savaş stratejileri geliştirerek rakiplerinizi kolayca yenebilirsiniz. Rakiplerinizle birebir mücadele ederek karşı tarafın hamlesine en uygun savaşçıyı meydana sürebilir ve müsabakaları kazanarak ganimet toplayabilirsiniz.

Oyunda 500’den fazla silah ve karakterlerinize giydirebileceğiniz yüzlerce kostüm yer almaktadır. Ayrıca karakterlere ekleyebileceğiniz onlarca yeni özellik ve birbirinden farklı birçok savaş meydanı bulunmaktadır. Dilediğiniz karakteri ve silahı seçerek savaşlara çıkabilir ve görevleri tamamlayarak yolunuza devam edebilirsiniz. Android işletim sistemine sahip tüm cihazlardan kolaylıkla erişeceğiniz Blade Bound ile sizde aksiyona doyabilir ve stresinizi giderebilirsiniz.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Blade Bound: Hack'n'Slash of Darkness Aksiyon RPG

    Farklı savaş stilleri oluşturabileceğiniz ve onlarca farklı karakteri kullanarak aksiyon dolu savaşlara katılabileceğiniz eğlenceli bir oyundur.
  • Living Legends: Bound

    Esrarengiz bir şekilde kaybolan insanların izini sürebileceğiniz macera dolu bir oyundur.
  • Demon Blade

    Sürükleyici bir samuray dünyasına dahil olacağız.
  • Blade Crafter

    Çeşitli madenler toplayarak yüzlerce farklı bıçak tasarlayabileceğiniz ve yaratıklarla savaşabileceğiniz eşsiz bir oyundur.
  • Immortal Blade

    PvP savaşlarına katılacak, patron savaşçıları etkisiz hale getireceğiz.
  • Dark Blade: Awakening

    Göz kamaştıran tasarımlara sahip onlarca savaşçı ile aksiyon dolu anlar geçireceğiniz eşsiz bir oyundur.
  • Monster Blade

    Monster Blade, vahşi canavar ve ejderhalarla savaştığınız 3 boyutlu etkileyici bir Android oyunudur.
  • Final Blade

    Karakterlerini topla ve savaşa dahil ol.