Bleenka

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
102 TOPLAM İNDİRME

Bleenka, Android cihazlarınız üzerinde ücretsiz olarak kullanabileceğiniz bir arkadaşlık uygulamasıdır.

Bleenka, Android kullanıcılarının akıllı telefonları ve tabletleri üzerinde kullanabilecekleri oldukça yenilikçi bir arkadaşlık uygulamasıdır.

Daha önce hiç birisinden hoşlanıp da utandığınız için kendisine bunu söyleyemediğiniz veya söylemeye cesaret edemediğiniz oldu mu? Eğer böyle bir durumla karşı karşıya kaldıysanız ve tekrar aynı şeyi yaşamak istemiyorsanız Bleenka'yı deneyebilirsiniz.

Bleenka üzerinde hoşlandığınız kişiyi bularak ona bir bleenk yollayabilir ve o kişiden hoşlandığınızı kendisine bildirebilirsiniz. Hatta o da bleenk'inize karşılık verirse bir buluşma bile ayarlayabilirsiniz.

Tabii bu noktada bilmeniz gereken tek şey, karşınızdaki kişinin sizin onu bleenk'lediğinizden haberi olmadığıdır. Sadece kendisini bleenk'leyen bir kişinin varlığından haberdar olacaktır.

Karşılıklı olarak gelen bleenk'ler sonunda gerçek bir buluşma ayarlanır ve karşınızdaki kişi görüşme saati gelene kadar sizin kim olduğunuzu bilmez.

Uygulama içerisinde belirleyeceğiniz arama kriterleri doğrultusunda aradığınız özelliklere sahip doğru insanlarla buluşmanıza olanak sağlayan uygulama sayesinde kalıcı dostlar ve arkadaşlar edinmek çok kolay.

Can Çevrim

Bleenka

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
47 TOPLAM İNDİRME

Bleenka, iOS cihazlarınız üzerinde kullanabileceğiniz ücretsiz bir arkadaş edinme uygulamasıdır.

Bleenka, iOS kullanıcılarının iPhone, iPad ve iPod Touch cihazları üzerinde ücretsiz olarak kullanabilecekleri sıradışı bir arkadaş edinme uygulamasıdır.

Birinden hoşlandıysanız ve hislerinizin dile getirmeye çekiniyorsanız, Bleenka üzerinde hoşlandığınız kullanıcıyı arayarak ona bir bleenk göndererek, kendisinden hoşlanan biri olduğunu ona bildirebilirsiniz. Hoşlandığınız kişinin bleenk'inize karşılık vermesi durumunda uygulama sizin için bir randevu ayarlayacaktır.

Bu noktada uygulamanın en can alıcı özelliklerinden bir tanesi karşınızdaki kişinin buluşma saati gelene kadar sizin kim olduğunuzdan haberdar olmayacak olmasıdır. Buluşma saati geldiğinde sizin kim olduğunuzu gerçekten görecek ve karşınızdaki kişi için de bu bir sürpriz olacaktır.

GPS aracılığıyla konumunuzu takip eden uygulama, kişilerin buluşma noktasında olup olmadığını da sizlere göstereceği için tatsız durumlarla karşılaşma olasılığınızda ortadan kalkmaktadır.

 

Bleenka profiliniz üzerinde kendinize ait kişisel bilgileri belirtebilir ve fotoğraf ekleyebilirsiniz. Ayrıca aradığınız bay veya bayan arkadaşta aradığınız özellikleri de yine uygulama üzerinde belirleyebilirsiniz. Bu sayede uygulama sizin için en uygun arkadaş adaylarını bulacak ve bu sayede çok daha sağlıklı bir buluşma ortamını sizlere sunacaktır.

Yeni arkadaşlar edinmek ve insanlar tanımak için kullanabileceğiniz bu yenilikçi uygulama tamamen ücretsizdir. Hemen Bleenka'yı iOS cihazlarınız üzerine yükleyerek deneyebilirsiniz.

Can Çevrim

Bleenka

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
234 TOPLAM İNDİRME
4 MB DOSYA BOYUTU

Bleenka, Windows Phone cihazlarınız üzerinde ücretsiz olarak kullanabileceğiniz bir flört etme uygulamasıdır.

Bleenka, Windows Phone kullanıcılarının akıllı telefonları üzerinde kullanabilecekleri ücretsiz bir arkadaş bulma ve flört etme uygulamasıdır.

Yeni arkadaşlar edinmek ve uzun ömürlü ilişkilere başlamak için sizlere yenilikçi bir yol sunan uygulama, bu konuda oldukça başarılıdır.

Hatta hoşlandığınız ama kendisine açılamadığınız kişileri Bleenka üzerinde bularak, onlara anonim olarak kendilerinden hoşlandığınızı bildirebilir ve hoşlandığınız kişi sizin kim olduğunuzu merak ederek sizinle görüşmek istersen uygulama tarafından size özel bir buluşma ayarlanabilir.

Buluşma saati gelene kadar kendisinden hoşlandığınız kişi sizin kim olduğunuz hakkında herhangi bir bilgi sahibi olamaz ve bir araya geldiğiniz zaman bu görüşme onun için de tam anlamıyla bir sürpriz olur.

GPS aracılığıyla konum bilgilerinize ulaşan uygulama; buluşmanın gerçekleşmesini denetler, bu sayede her iki tarafında  tatsız durumlarla karşı karşıya kalmasını önler.

Kişisel bilgilerinizi belirleyebileceğiniz ve profil bilgilerinizi istediğiniz gibi güncelleyebileceğiniz uygulama yardımıyla, aradığınız arkadaşların özelliklerini de belirleyebilirsiniz. Böylece uygulama sizin için en uygun kişileri bulacaktır ve istediğiniz ideal arkadaşlarınızla buluşmanıza olanak sağlayacaktır.

Yakınlarınızda yer alan kişiler görebileceğiniz ve onları bleenk'leyerek onlardan hoşlandığınızı kendilerine belirtebileceğiniz uygulama ile yeni arkadaşlar edinmek çok kolay.

Can Çevrim

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Messenger

    Messenger uygulamasını kullanarak tüm sosyal medya uygulamalarını tek bir platformdan yönetebilirsiniz.
  • Yaay

    Yaay İndir (Android): Yaay Google Play'de yerli sosyal medya uygulaması olarak öne çıkıyor.
  • Mirket App

    Mirket App, ilgi alanlarınız ve gündem hakkında toplumun nabzını tutabileceğiniz bir sosyal medya uygulaması.
  • Parler

    Parler, eski ABD Başkanı Trump ile gündeme gelen Twitter benzeri mikroblog ve sosyal medya uygulaması. Parler, Android telefonlarda ücretsiz kullanılabilir.
  • Kwai

    Kwai uygulamasıyla Android cihazlarınızdan birbirinden eğlenceli videolar hazırlayabilirsiniz.
  • Smopin

    Smopin uygulamasıyla diğer kullanıcılarla birlikte ilginizi çeken ortak konular üzerine sohbet edebilirsiniz.
  • Qavun

    Qavun, Türkiye'den çıkan en başarılı Android için sosyal medya uygulaması olarak gösterilenler arasında olduğu gibi oldukça başarılı bir alt yapıyla çalışmaktadır.
  • Snapchat APK

    Snapchat APK, gençler arasında yaygın kullanılan anlık mesajlaşma uygulaması. Mesaj, fotoğraf, ses ve video paylaşabildiğimiz popüler sosyal medya uygulamasıdır.