Block Battles: Star Guardians

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
4 TOPLAM İNDİRME
40 MB DOSYA BOYUTU

Yüzlerce farklı savaş kahramanını kullanarak düşmanlarınızla aksiyon dolu savaşlar yapabileceğiniz kaliteli bir oyundur.

Farklı renk ve şekle sahip bloklardan tasarlanmış yüzlerce savaş kahramanından dilediğinizi yöneterek düşmanlarınızla mücadele edeceğiniz ve aksiyon dolu anlar geçireceğiniz Block Battles: Star Guardians, 1 milyondan fazla oyun sever tarafından tercih edilen eşsiz bir oyundur.

Basit ve eğlenceli grafikleri ile dikkat çeken bu oyundan amaç, karakterinizi seçerek rakiplerinizle birebir savaşmak ve ganimet toplayarak yolunuza devam etmektir. Savaşlarda başarılı olarak daha fazla para biriktirebilir ve karakterlerinizi özelleştirebilirsiniz. Online savaşlara katılarak dünyanın farklı bölgelerinde bulunan güçlü rakiplerle karşılaşabilir ve yeteneklerinizi sergileyebilirsiniz. Sürükleyici özelliği ile aksiyon dolu bir oyun sizleri bekliyor.

Oyunda bloklardan tasarlanmış yüzlerce farklı karakter ve birçok savaş alanı yer almaktadır. Ayrıca düşmanlarınıza karşı kullanabileceğiniz tabanca, makineli tüfek, dürbünlü tüfek ve daha onlarca silah bulunmaktadır. Dilediğiniz silahı ve karakteri seçerek oyuna başlayabilir ve düşmanlarınızı öldürdükçe seviye atlayabilirsiniz.

Hem Android, hem de İOS sürümleri ile iki farklı platformdan oyunculara sunulan Block Battles: Star Guardians, aksiyon oyunları arasında bulunan ve ücretsiz olarak sunulan kaliteli bir oyundur.

Doğukan Çağlakpınar

Block Battles: Star Guardians

ÜCRETSİZ
x
x
x
2.5/5 EDİTÖR
2.5/5 ZİYARETÇİ
5 TOPLAM İNDİRME
154.3 MB DOSYA BOYUTU

Yüzlerce farklı savaş kahramanını kullanarak düşmanlarınızla aksiyon dolu savaşlar yapabileceğiniz kaliteli bir oyundur.

Android ve İOS işletim sistemlerine sahip tüm cihazlardan sorunsuz bir şekilde oynayabileceğiniz ve aksiyon dolu savaş sahneleri ile eğlenceli anlar geçirebileceğiniz Block Battles: Star Guardians, farklı şekillere sahip bloklardan tasarlanmış onlarca kahraman ile rakiplerinize karşı savaşabileceğiniz sıra dışı bir oyundur.  

Oyunda birbirinden farklı renge ve şekle sahip yüzlerce karakter ve her karakterin kendisine has özellikleri yer almaktadır. Ayrıca dürbünlü tüfek, makineli tüfek, tabanca ve pompalı tüfek gibi rakiplerinize karşı kullanabileceğiniz onlarca ölümcül savaş aleti bulunmaktadır.

Kaliteli grafikler ve ses efektleri ile donatılan bu oyunda yapmanız gereken, labirent tarzındaki savaş alanlarında ilerleyerek karşınıza çıkan tüm düşmanları etkisiz hale getirmek ve ganimet toplamaktır. Topladığınız ganimet sayesinde karakterlerinizi özelleştirebilir ve yeni silahlar satın alabilirsiniz. Oyunu online olarak oynayabilir ve farklı bölgelerdeki güçlü rakiplerle karşılaşarak zorlu savaşlara katılabilirsiniz.

Aksiyon oyunları arasında yer alan ve milyonlarca oyun tutkunu tarafından keyifle oynanan Block Battles: Star Guardians, ücretsiz olarak erişebileceğiniz ve sürükleyici özelliği sayesinde sıkılmadan oynayabileceğiniz benzersiz bir oyundur.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Block Battles

    Onlarca farklı savaş kahramanı ile aksiyon dolu savaşlara katılabileceğiniz eğlenceli bir oyundur.
  • Block Bros

    Kendi tasarladığınız platformlarda yarışarak zorlu görevler üstleneceğiniz eşsiz bir oyundur.
  • Monster Battles

    Birbirinden farklı canavarları eğitmeye çalışacağız.
  • Star Knight

    Türlü engelleri aşarak aksiyon dolu parkurlarda yarışabileceğiniz benzersiz bir oyundur.
  • EverRun: The Horse Guardians

    At yetiştireceğiz.
  • Great Battles Medieval

    Ortaçağın güçlü imparatorluklarını yöneterek stratejik savaşlara katılacağınız sürükleyici bir oyundur.
  • Stickman Battles

    Çöp adamlar ile savaşacağız.
  • Amaranthine Voyage: Legacy of the Guardians

    Büyüleyici bir ülkede macera dolu serüvenlere atılabileceğiniz eğlenceli bir oyundur.