Blocksbuster!

ÜCRETSİZ
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
12 TOPLAM İNDİRME
48 MB DOSYA BOYUTU

Eşsiz deneyim sunan yepyeni bir beceri oyunu

Blocksbuster, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz harika bir mobil beceri oyunu olarak ön plana çıkıyor.

Boş zamanlarınızda oynayabileceğinizi yepyeni sürükleyici bir mobil oyun olarak karşımıza çıkan Blocksbuster, birbirinden zorlu bölümleri tamamlayarak arkadaşlarınıza meydan okuyabileceğiniz bir oyundur. Oyunda önünüze çıkan herşeyi deliğe sokarak puan kazanıyor ve bölümü tamamlamaya çalışıyorsunuz. Engellere de dikkat etmeniz gereken oyunda becerilerinizi ve reflekslerinizi iyi kullanmalısınız. Bu tarz oyunları oynamayı sevenlerin büyük bir beğeniyle oynayabileceğini düşündüğüm oyunda renkli görseller bulunuyor. Arkadaşlarınıza da meydan okuyabileceğiniz oyunda son derece dikkatli olmalısınız. Kolay bir oynanışa sahip olan Blocksbuster oyununu her şartta rahatca oynayabiliyorsunuz.

Blocksbuster oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Blocksbuster!

ÜCRETSİZ
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
0 TOPLAM İNDİRME
278 MB DOSYA BOYUTU

Harika deneyim sunan eşsiz bir beceri oyunu

Blocksbuster, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz harika bir mobil beceri oyunu olarak ön plana çıkıyor.

Beğenerek oynayabileceğinizi düşündüğüm harika bir mobil arcade oyunu olarak dikkat çeken Blocksbuster, zorlu bölümleri ve bağımlılık yapıcı etkisiyle karşımıza çıkıyor. Telefonların başına bizleri bağlayan VOODOO şirketinin en yeni oyunu olarak tanımlayabileceğim Blocksbuster oyununda da aksiyon ve macera devam ediyor. Boş zamanlarınızı değerlendirmek için tercih edebileceğiniz oyunda birbirinden zorlu bölümleri aşmak için mücadele ediyorsunuz. Önünüze çıkan her şeyi delikten aşağı atmaya çalıştığınız oyunda dikkatli olmalı ve tuzaklardan kaçmalısınız. Tek parmağınızla kontrol imkanı bulabileceğiniz oyunda reflekslerinizi de iyi kullanmalısınız. Kolay bir oynanışa sahip olan Blocksbuster oyununu her şartta rahatça oynayabiliyorsunuz.

Blocksbuster oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Bridge.io

    Arcade bulmaca karışımı süper zor bir oyun
  • Stack Ball 3D APK

    Stack Ball 3D APK Android oyununda topla platformu yıkarak ilerliyorsunuz. Platform yıkmaca oyunu oynaması ücretsiz ve internetsiz oynanabiliyor.
  • Gibbets: Bow Master

    Mobilde en çok oynanan ok atma oyunu
  • Pen Run

    Çizime odaklı süper eğlenceli beceri oyunu
  • Sausage Flip

    Sosis karakterlerle zıplayarak ilerlediğiniz eğlence dolu bir mobil oyun
  • Sky Ball

    Ketchapp'ın yeni top oyununda havada uçuyoruz.
  • Souptastic!

    Android oyununu yemek yapmayı sevenlere tavsiye ederim.
  • Bubblegum Hero

    Sakız şişirme yarışına giriyoruz.