Boldomatic

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
34 TOPLAM İNDİRME
3 MB DOSYA BOYUTU

Boldomatic, Android cihazlarınız üzerinde kullanarak farklı ve özel bir sosyal medya tecrübesi yaşayabileceğiniz ücretsiz bir uygulamadır.

Boldomatic, görebileceğiniz en ilginç ve genel sosyal ağ uygulamalarının dışında bir sosyal medya platformudur. Android ve iOS versiyonları bulunan uygulamaya aynı zamanda tarayıcınız üzerinden de ulaşabiliyorsunuz. Uygulama marketi üzerinde bulunan pek çok sosyal medya uygulaması birbirine benzemekte ve orijinal fikirlere sahip değiller. Fakat Boldomatic orijinal bir fikir ile geliştirilen yeni ve farklı bir sosyal ağ uygulaması olarak karşımıza çıkmaktadır.

Kullanıcılar bu platform üzerinde yazılı mesajlar hazırlayarak paylaşımda bulunabiliyor. Yediğiniz yemeklerin yada sevimli hayvanların resimlerini bu platform üzerinde malesef paylaşamıyorsunuz. Sadece yazılı mesajlar paylaşmanızı sağlayan Boldomatic üzerinde paylaşımda bulunabilmek için tek yapmanız gereken, paylaşmak istediğiniz yazıyı yazmak ve arkaplan rengini seçmek.

Platform üzerinde diğer kullanıcıların yazmış olduğu binlerce paylaşımı okuyarak ilginç fikirler yada komik cümleler görebiliyorsunuz. Hazırlamış olduğunuz yazılı metinleri, platform üzerinde paylaşabildiğiniz gibi diğer sosyal medya platformları üzerinde de paylaşabilir yada altlarına yorum yapabilirsiniz. Beğenmiş olduğunuz yazıların yazarlarını takip ederek, daha sonra yazacakları yazıları da okuma imkanınız bulunuyor. Birbirinden farklı fikirler edinmenizi yada bilmediğiniz yeni şeyler keşfetmenizi sağlayabilecek olan uygulama tamamen kendine özgü ve orijinal.

Kullanıcı dostu arayüzü sayesinde rahat bir kullanım sunan servis üzerinde, yazılarınızı kolayca yazarak paylaşabilirsiniz. Eğer yeni ve orijinal bir sosyal ağ uygulaması arıyorsanız Boldomatic denemeye değecek olan uygulamalar arasında yer alıyor. Boldomatic'i Android telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Barış YANIK

Boldomatic

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
25 TOPLAM İNDİRME
2 MB DOSYA BOYUTU

Boldomatic, paylaşmak istediğiniz tüm içerikleri sadece yazı olarak paylaşabileceğiniz yeni ve orijinal bir sosyal ağ uygulamasıdır.

Boldomatic, uygulama marketi üzerinde yer alan genel ve birbirine benzeyen sosyal medya platformlarından sıkıldıysanız, mutlaka denemeniz gereken yeni ve farklı bir sosyal ağ uygulamasıdır.

Kendine özgü yapısı sayesinde dikkatleri çekmeyi başaran uygulama üzerinde sadece yazılı olarak paylaşımda bulunabiliyorsunuz. Bunun anlamı, platform üzerinde herhangi bir fotoğraf paylaşımında bulunamıyorsunuz. Düşüncelerinizi, fikirlerinizi yada komik espri ve şakalarınızı yazarak paylaşımda bulunabileceğiniz platform üzerinde diğer kullanıcıların yazdıklarını okuyarak bilmediğiniz yeni bilgiler keşfedebiliyorsunuz.

Yazdıklarını beğendiğiniz diğer kullanıcıları takip ederek daha sonra yazaklarını da görebilirsiniz. Uygulamanın sahip olduğu kullanımı kolay arayüz sayesinde kullanırken herhangi bir sıkıntı çekmezsiniz. Paylaşımda bulunmak istediğiniz yazıları yazdıktan sonra arkaplan rengini seçerek, ekranın altında bulunan sosyal platform paylaşım seçeneklerinden istediklerinizi belirterek arkadaşlarınız ile paylaşımda bulunabilirsiniz.

Orijinal ve farklı yapısı ile kullanıcıları beğenisini kazanan sosyal ağ platofrmunu, internet tarayıcınız üzerinden de kullanabilirsiniz. Android ve iOS uygulamaları bulunan servis sayesinde dünya üzerindeki diğer kullanıcılar ile fikirlerinizi paylaşabilirsiniz. Konusu ne olursa olsun yeni ve farklı bilgiler keşfetmenizi sağlayan servis ücretsiz olarak hizmet vermektedir.

Eğer yeni ve farklı bir sosyal medya deneyimi yaşamak istyorsanız, iPhone ve iPad'lerinize Boldomatic'i indirerek mutlaka denemenizi tavsiye ederim.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Messenger

    Messenger uygulamasını kullanarak tüm sosyal medya uygulamalarını tek bir platformdan yönetebilirsiniz.
  • Yaay

    Yaay İndir (Android): Yaay Google Play'de yerli sosyal medya uygulaması olarak öne çıkıyor.
  • Mirket App

    Mirket App, ilgi alanlarınız ve gündem hakkında toplumun nabzını tutabileceğiniz bir sosyal medya uygulaması.
  • Kwai

    Kwai uygulamasıyla Android cihazlarınızdan birbirinden eğlenceli videolar hazırlayabilirsiniz.
  • Parler

    Parler, eski ABD Başkanı Trump ile gündeme gelen Twitter benzeri mikroblog ve sosyal medya uygulaması. Parler, Android telefonlarda ücretsiz kullanılabilir.
  • Smopin

    Smopin uygulamasıyla diğer kullanıcılarla birlikte ilginizi çeken ortak konular üzerine sohbet edebilirsiniz.
  • Qavun

    Qavun, Türkiye'den çıkan en başarılı Android için sosyal medya uygulaması olarak gösterilenler arasında olduğu gibi oldukça başarılı bir alt yapıyla çalışmaktadır.
  • Snapchat APK

    Snapchat APK, gençler arasında yaygın kullanılan anlık mesajlaşma uygulaması. Mesaj, fotoğraf, ses ve video paylaşabildiğimiz popüler sosyal medya uygulamasıdır.