Booking Now

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
26 TOPLAM İNDİRME

Booking Now, Android cihazlar üzerinde kullanabileceğimiz bir rezervasyon yapma ve navigasyon uygulaması.

Booking Now, Android işletim sistemine sahip olan tablet ve akıllı telefonlar üzerinde kullanılmak üzere geliştirilmiş bir navigasyon ve rezervasyon yapma uygulaması olarak tanımlanabilir.

Dünyaca ünlü Booking.com'un gücünü arkasına alan Booking Now, seyahatleri boyunca kullanıcılarına her türlü hizmeti sunmaya hazırlanıyor.

Tamamen ücretsiz olarak sunulan bu uygulama sayesinde restoran ve otel araması yapabiliyor, söz konusu mekanların harita üzerinde yerlerini tespit edebiliyor ve hatta rezervasyon işlemlerimizi gerçekleştirebiliyoruz. Uygulama üzerinde binlerce farklı restoranın, otelin, villanın ve kafenin bilgisi mevcut. Tüm bu bilgilere kolayca erişim sağlayabiliyor ve yapılan yorumları okuyarak karar verebiliyoruz.

Booking Now ile hoşumuza giden mekanların hem ulaşım bilgilerini hem de rezervasyon durumlarını öğrenme şansına sahibiz. Açıkçası Booking Now sık sık seyahat eden ve iş gezilerine katılan kullanıcıların mutlaka denemesi gereken seçeneklerden bir tanesi.

Emircan Erdoğan

Booking Now

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
28 TOPLAM İNDİRME

Booking Now sayesinde hem farklı mekanlar için rezervasyon yapabiliyor hem de haritadan bu mekanlara nasıl ulaşacağımızı tespit edebiliyoruz.

Booking Now, iOS tablet ve akıllı telefonlarımız üzerinde gitmek istediğimiz noktalara rota belirlemek ve farklı mekanlarda rezervasyon yapmak için kullanabileceğimiz bir uygulama.

Tamamen ücretsiz olarak sunulan bu navigasyon ve rezervasyon uygulaması, özellikle sık sık tatile çıkan, seyahat eden ve iş gezilerine katılan kullanıcıların beklentilerine cevap vermek için özel olarak tasarlanmış.

Uygulama üzerinde binlerce otel, villa, daire, oda ve restoran bulunuyor. Tüm bunların her biri için rezervasyon yapabilme imkanımız var. Elbette nerede olduklarını ve oraya nasıl ulaşabileceğimizi de yine uygulama üzerinden tespit edebiliyoruz.

Uygulamanın en güçlü olduğu noktalar arasında kullanım kolaylığı geliyor. Binlerce farklı seçeneğe sahip olmasına rağmen tüm sunulanları rahatlıkla takip edebiliyoruz. Rezervasyon yapma ve harita üzerinde mekanın yerini belirleme gibi özellikleri kullanabilmek için ekrana birkaç dokunuş yapmak yeterli oluyor.

Kafa karıştıran uygulamalardan sıkıldıysanız Booking Now bu konudaki tecrübesini sizlerle paylaşmaya hazır.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Enuygun

    Enuygun uygulaması ile seyahatlerinizi en uygun fiyatlarla gerçekleştirebilirsiniz.
  • Anadolujet'le Anadolu Cepte

    Anadolujet'le Anadolu Cepte uygulamasıyla birçok şehir için turistik gezi rehberine ulaşabilirsiniz.
  • FlixBus

    FlixBus uygulaması ile Avrupa'daki 29 ülkeyi gezebilmek için bilet satın alabilirsiniz.
  • Outings

    Outings uygulaması ile yeni yerler keşfetmek için seyahat planlarınızı oluşturabilirsiniz.
  • İzmir Tarih

    İzmir'in Tarihi Kent Merkezi'ni keşfedin.
  • Sesli Gezi Rehberi

    Sesli Gezi Rehberi uygulamasıyla gezdiğiniz yerler hakkında bilgileri sesli olarak dinleyebilirsiniz.
  • Avanos | Kapadokya

    Avanos | Kapadokya uygulaması ile Avanos'taki otelleri, gezilecek yerleri ve restoranları keşfedebilirsiniz.
  • Muğla Kent

    Muğla Kent uygulaması ile Muğla'da turistik yerleri kolayca keşfedebilirsiniz.