BooniePlanet

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
75 TOPLAM İNDİRME

Akıllı telefonumuzda rol oyunu oynayacağız.

Mobil rol oyunları arasında yer alan BooniePlanet ücretsiz bir mobil yapımdır.

Zengin bir içeriğe sahip olan oyunda bizleri oldukça keyifli saatler bekliyor. Sevimli yaratıkların yer aldığı oyunda kendi avatarımızı yaratacak ve ailemizi toplamaya çalışacağız. Oyuncular Boonie olarak adlandırılan bu yaratıklar ile aile kuracak, onları besleyecek ve gelişimlerini sağlayacaklar.

Sevimli yaratıklar toplayacağımız oyunda bizleri azda olsa gerçekçi anlar beklemektedir. Oyuncular sevimli yaratıklarını eğitebilecek, besleyebilecek ve yıkayabilecekler. HD kalitesindeki fantastik graifkleri ile mobil platform oyuncularını büyüleyen başarılı mobil rol oyunu oyunculara yepyeni kıyafetler ve süper güçlerde sunuyor.

Oyuncular yaratıklarına çeşitli yetenekler kazandırabilecek ve süper güçler ile daha etkili bir hale getirebilecekler. Online olarak oynanabilen başarılı yapım arkadaşlarımızı da bu renkli dünyaya davet etme fırsatı veriyor. 1 milyondan fazla oyuncuya sahip olan BooniePlanet ücretsiz olarak oynanıyor.

İyi oyunlar dileriz.

Doğukan Çağlakpınar

BooniePlanet

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
10 TOPLAM İNDİRME
67.3 MB DOSYA BOYUTU

Renkli anlar bizleri bekliyor.

MovieStarPlanet ApS imzası ile geliştirilen ve yayınlanan BooniePlanet ücretsiz bir mobil rol oyunu olarak karşımıza çıkmıştı.

Mobil platformda aile oyunları arasında yer alan BooniePlanet renkli içerikleri ve HD grafik kalitesi ile oyuncuların beğenisini kazandı. 1 milyondan fazla oyuncu tarafından keyifle oynanan başarılı yapımda kendi Boonie ailemizi yaratacak ve onları yaşatmaya çalışacağız. Çok oyunculu olarak oynama imkanı veren başarılı yapım da sevimli yaratıklarımızı da besleyebileceğiz. Ayrıca onları eğiterek farklı yetenekler de kazandırabileceğiz.

Google Play’de 4.3 gibi bir inceleme puanına sahip olan mobil rol oyunu ücretsiz yapısı ile oyuncuların yüzünü de güldürüyor. Oyuncular sevimli yaratıklarına farklı kıyafetler giydirebilecek, onları yıkayabilecek ve keyifli saatler geçirebilecekler.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Yorozuya RPG

    Düşmanları yok etmeye çalışacağız.
  • Bravium-Hero Defense RPG

    Bravium-Hero Defense RPG
  • Ravenhill: Hidden Mystery

    Macera dolu eşsiz bir oyun sizleri bekliyor.
  • Trials of Heroes: Idle RPG

    100’den fazla karakter ile karşılaşacağız.
  • Simplest RPG Game

    Nostaljik bir rol deneyimi bizleri bekliyor.
  • Animasters: Match3 PvP & RPG

    Gerçek zamanlı olarak savaşacağız.
  • MythWars & Puzzles: RPG Match 3

    Hem bulmaca çözecek hem de savaşacağız.
  • Dungeon Monsters - 3D Action RPG

    Gerçek zamanlı savaşlara katılacağız.