Borderline

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
55 TOPLAM İNDİRME
36 MB DOSYA BOYUTU

Borderline, göreceğiniz engellere çok hızlı tepki vermeniz gereken ücretsiz ve eğlenceli bir Android beceri oyunu.

Borderline, tek bir çizgi üzeirnde oynayacağınız eğlenceli ve ücretsiz bir Android beceri oyunu. Oyunda yapmanız gereken şey çizgi üzerinde karşılaşacağınız engellere takılmadan tüm bölümleri bitirmek. Fakat bunu hayata geçirmek söylemesi kadar kolya olmuyor.

Çizgi üzerinde ilerlerken karşınıza pek çok engel çıkacak. Kimi zaman tek düz bir çizgi engel olarak çıkarken, kimi zaman da kocaman arabalar ile karşılaşabilirsiniz. Engelleri aşabilmek için çizginin sağ ve sol tarafını kullanmanız gerekiyor. Yani çizginin sağından bir engel geliyorsa, siz sola geçmelisiniz.

Renkli ve kaliteli grafiklere sahip olan Borderline'ı arkadaşlarınız ile multiplayer olarak birlikte oynayabiliyorsunuz. Böylece sürekli tek başınıza oynayarak sıkılmıyorsunuz.

Oyunda başarı elde edebilmenin kilit noktası ne kadar hızlı tepki verebildiğiniz ile alaklı. Çünkü bölümler ilerledikçe oyun daha zorlaşıyor ve hızlanıyor. Yüzlerce bölümü bulunan oyunda tüm bölümleri bitirebileceğinizi düşünüyorsanız, kesinlikle denemenizi tavsiye ediyorum. Oynadıkça daha da bağımlısı olacağını oyunu Android telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynamayua başlayabilirsiniz.

Barış YANIK

Borderline

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
68 TOPLAM İNDİRME
57.7 MB DOSYA BOYUTU

Borderline, iPhone ve iPad sahiplerinin boş zamanlarını değerlendirmek ve eğlenmek için oynayabileceği ücretsiz bir iOS beceri oyunu.

Borderline, çizgi üzerinde kontrol edeceğiniz yuvarlak top ile önünüze çıkan tüm engeller aşıp bölümlere geçmeye çalışacağını eğleneli, yeni ve heyecanlı oyun. Sade fakat çok renkli grafikler ile geliştirilen Borderline'da amacınız ilk olarak her zaman bölümler tamamlamak.

Siz top ile çizgi üzerinde ilerleken önünüze farklı şekillder bir çok engel çıkıyor. Bu engelleri aşabilmek için engeller çizginin ne tarafındaysa, çizginin diğer tarafına geçerke oradan ilerlemeye devam etmeniz gerekiyor. Oyun yapısı ve oynanışı olarka basit olmasına rağmen, iş aksiyona geldiğinde öle olmadığını anlıyorsunuz.

Hızlı ve eğlenceli bir oyun olan Borderline, popüler mobil oyunlar geliştirmesiyle ünlü olan CrazyLabs tarafından hazırlandı.

Oyun içerisindeki multiplayer oyun modu desteği sayesinde arkadaşlarınız yada diğer online oyuncular ile karşılaşarak yarışmak mümkün. Eğer hızlı reflekslere sahipseniz, arkadaşlarınızı yenmek için oyun çağırabilirsiniz.

Son zamanlarda popüler olan ilerleme oyunlarından bir tanesi olan Borderline'ı iPhone ve iPad'lerinize hemen ücretsiz olarak indirip oynamaya başlayabilirsiniz.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Emancy: Borderline War

    Emancy: Borderline War bolca aksiyon sunan bir Android oyunudur
  • Pinball Cadet

    Android tabanlı mobil cihazlarda oynanabilen Pinball Cadet mobil oyunu, beceri ve aksiyon unsurlarının klasik Pinball oyunuyla buluştuğu bir tür beceri oyunudur.
  • Slices

    Renkli grafikleri ve zorlu bölümleriyle harika bir beceri oyunu
  • Hoop Rush

    Hoop Rush oyununda çubuğa çarpmadan ilerleyin!
  • Fruit Heroes Legend

    Fruit Heroes Legend, zorlu ve eğlenceli bir eşleştirme oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • Mr Juggler

    Hokkabazlık yapıyoruz.
  • Knock Balls

    Top silahıyla kuleleri indirin.
  • Flippy Pancake

    İnsanlar pankeklerinizi tatmak için can atıyor.