Bouncemasters!

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
171 TOPLAM İNDİRME
90 MB DOSYA BOYUTU

Harika zaman geçirebileceğiniz bir mobil beceri oyunu

Bouncemasters!, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz harika bir mobil arcade oyunu olarak dikkatimizi çekiyor. Engellerden kaçıp yüksek puanlara ulaşmaya çalıştığınız oyunda zevkli bir deneyim yaşayabiliyorsunuz.

Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz eşsiz bir mobil beceri oyunu olarak karşımıza çıkıyor. En yüksek mesafeye ulaşıp aynı zamanda da altınları toplamaya çalıştığınız oyunda eşsiz bir deneyim yaşıyorsunuz. Penguenleri fırlatarak engelleri aşıp aşmaya çalıştığınız oyunda karşınıza çıkan altınları da toplamanız gerekiyor. Renkli görselleri ve eşsiz oyun mekanikleriyle de dikkat çeken oyunda işiniz bir hayli zor. Bu tarz oyunları seviyorsanız mutlaka telefonlarınızda yer alması gereken bir oyun diyebilirim. Çocuklarınızın da beğenerek oynayabileceğini düşündüğüm Bouncemasters! sizleri bekliyor.

Bouncemasters! oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Bouncemasters!

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
17 TOPLAM İNDİRME
214 MB DOSYA BOYUTU

Beğenerek oynabileceğiniz harika bir mobil beceri oyunu

Bouncemasters!, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli bir mobil arcade oyunudur. Zorlu bölümlerin üstesinden gelmeniz gereken oyunda altınları topluyor ve yüksek puanlara ulaşıyorsunuz.

Engellerden kaçıp en yüksek mesafeye ulaşmak için mücadele ettiğiniz bir oyun olan Bouncemasters!, boş zamanlarınızı değerlendirebileceğiniz bir oyundur. Penguenleri fırlatarak engellerden kaçmaya çalıştığınız oyunda zevkli bir deneyim yaşayabiliyorsunuz. Renkli görselleri ve eşsiz oyun mekanikleriyle de dikkat çeken oyunda işiniz bir hayli zor. Bu tarz oyunları seviyorsanız mutlaka telefonlarınızda yer alması gereken bir oyun diyebilirim. Çocuklarınızın da beğenerek oynayabileceğini düşündüğüm Bouncemasters! sizleri bekliyor. Oyunda birbirinden zorlu bölümleri geçmek için dikkatli olmalısınız. Basit bir oynanışa sahip olan oyunda zevkli bir deneyim yer alıyor.

Bouncemasters! oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Bridge.io

    Arcade bulmaca karışımı süper zor bir oyun
  • Stack Ball 3D APK

    Stack Ball 3D APK Android oyununda topla platformu yıkarak ilerliyorsunuz. Platform yıkmaca oyunu oynaması ücretsiz ve internetsiz oynanabiliyor.
  • Gibbets: Bow Master

    Mobilde en çok oynanan ok atma oyunu
  • Pen Run

    Çizime odaklı süper eğlenceli beceri oyunu
  • Sausage Flip

    Sosis karakterlerle zıplayarak ilerlediğiniz eğlence dolu bir mobil oyun
  • Sky Ball

    Ketchapp'ın yeni top oyununda havada uçuyoruz.
  • Souptastic!

    Android oyununu yemek yapmayı sevenlere tavsiye ederim.
  • Bubblegum Hero

    Sakız şişirme yarışına giriyoruz.