BreakChest - Golden Tap

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
12 TOPLAM İNDİRME

Sürükleyici kurgusuyla dikkat çeken bir beceri oyunu

BreakChest - Golden Tap, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Sandıkları üst üste getirerek puanlar kazandığınız oyunda elinizi çabuk tutmalı ve yüksek puanlara ulaşmalısınız.

Tüm sandıkları yok etmeniz gereken bir mobil oyun olan BreakChest - Golden Tap, kıyasıya mücadele ettiğiniz bir oyundur. Oyunda üstten gelen sandıkları uygun yerlerine yerleştirerek puanlar kazanıyorsunuz. Aynı sandıkları üst üste getirerek yok ettiğiniz oyunda işiniz bir hayli zor. Son derece dikkatli olmanız gereken oyunda keyifli bir deneyim yaşayabiliyorsunuz. Arkadaşlarınıza da meydan okuyabileceğiniz oyunda kolay kontroller bulunuyor. Kaliteli ve renkli grafikleriyle de göze hoş gelen atmosferiyle dikkat çeken BreakChest - Golden Tap'ı sakın kaçırmayın. Sürükleyici kurgusu ve bağımlılık yapıcı etkisiyle mutlaka denemeniz gereken bir beceri oyunu diyebilirim.

BreakChest - Golden Tap oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

BreakChest - Golden Tap

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
7 TOPLAM İNDİRME

Bağımlılık yapıcı etkisi bulunan zevkli bir beceri oyunu

BreakChest - Golden Tap, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz zevkli bir beceri oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Elinizi çabuk tutup reflekslerinizi konuşturacağınız oyunda sandıkları yok ederek puanlar kazanmaya çalışıyorsunuz.

Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunu olarak karşımıza çıkan BreakChest - Golden Tap, sandıkları üst üste getirerek puanlar kazandığınız bir oyundur. Tüm sandıkları yok etmeniz gereken oyunda kıyasıya mücadele ediyorsunuz. Oyunda üstten gelen sandıkları uygun yerlerine yerleştirerek puanlar kazanıyorsunuz. Son derece dikkatli olmanız gereken oyunda keyifli bir deneyim yaşayabiliyorsunuz. Arkadaşlarınıza meydan okuyabileceğiniz oyunda sürükleyici bir atmosfer bulunuyor. Kaliteli ve renkli grafikleriyle de göze hoş gelen atmosferiyle dikkat çeken BreakChest - Golden Tap'ı sakın kaçırmayın. 

BreakChest - Golden Tap oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Tap Attack

    Zevkli deneyim sunan bir beceri oyunu
  • Tap Skaters

    Harika deneyim sunan bir beceri oyunu
  • Tap Guns

    Zevkli kurgusu ve sürükleyici atmosferiyle mutlaka denemeniz gereken bir oyun
  • Tap Knife

    Harika deneyim sunan bir arcade oyunu
  • Don't Tap The Police Car

    Don't Tap The Police Car Android akıllı telefonlar için üretilmiş basit kontroller ve oynanışıyla arcade tadında bir beceri oyunudur.
  • Tap Music 3D

    Eşsiz bir müzik oyunu
  • Hopeless Heroes: Tap Attack

    Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz harika bir aksiyon oyunu
  • Tap Snake

    Akıllı cihazımızda yılan oyunu oynayacağız.