BreakMi

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
4 TOPLAM İNDİRME
25 MB DOSYA BOYUTU

Harika zaman geçirebileceğiniz bir beceri oyunu

BreakMi, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz eşsiz bir mobil beceri oyunu olarak dikkat çekiyor. Kendi türünde eşsiz bir yapıya sahip olan oyunda renkli çemberleri kırmaya ve puanlar toplamaya çalışıyorsunuz.

Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz harika bir oyun olan BreakMi, renkli çemberleri kırıp puanlar kazandığınız bir oyundur. Birbirinden zorlu bölümleriyle dikkat çeken oyunda tek yapmanız gereken en uygun zamanda ekrana tıklamak ve renkli topları fırlatmak. Farklı özel güçler kullanıp işinizi de kolaylaştırabileceğiniz oyunda tüm parçaları yok etmelisiniz. Arkadaşlarınıza da meydan okuyabileceğiniz oyunda son derece dikkatli olmanız gerekiyor. Farklı oyun modlarına da sahip olan BreakMi, sizleri bekliyor.

BreakMi oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

BreakMi

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
3 TOPLAM İNDİRME

Zevkli zaman geçirebileceğiniz bir mobil beceri oyunu

BreakMi, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz harika bir beceri oyunudur. Zorlu bölümlerin üstesinden gelebileceğiniz oyunda reflekslerinizi sınayabiliyorsunuz.

Eşsiz mobil beceri oyunu olarak dikkat çeken BreakMi, renkli grafikleri ve sürükleyici atmosferiyle karşımıza çıkıyor. Zorlu bölümleriyle de ön plana çıkan oyunda son derece dikkatli olmanız gerekiyor.  Farklı özel güçler kullanıp işinizi de kolaylaştırabileceğiniz oyunda tüm parçaları yok etmelisiniz. Arkadaşlarınıza da meydan okuyabileceğiniz oyunda son derece dikkatli olmanız gerekiyor. Farklı oyun modlarına da sahip olan BreakMi, sizleri bekliyor. Buı tarz oyunları oynamayı seven herkesin telefonlarında mutlaka yer alması gereken bir oyun olarak nitelendirebileceğim BreakMi oyununu sakın kaçırmayın.

BreakMi oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Bridge.io

    Arcade bulmaca karışımı süper zor bir oyun
  • Stack Ball 3D APK

    Stack Ball 3D APK Android oyununda topla platformu yıkarak ilerliyorsunuz. Platform yıkmaca oyunu oynaması ücretsiz ve internetsiz oynanabiliyor.
  • Gibbets: Bow Master

    Mobilde en çok oynanan ok atma oyunu
  • Pen Run

    Çizime odaklı süper eğlenceli beceri oyunu
  • Sausage Flip

    Sosis karakterlerle zıplayarak ilerlediğiniz eğlence dolu bir mobil oyun
  • FLO Game

    Top oyunları arasında en ilginci
  • Sky Ball

    Ketchapp'ın yeni top oyununda havada uçuyoruz.
  • Souptastic!

    Android oyununu yemek yapmayı sevenlere tavsiye ederim.