Brickies

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
3 TOPLAM İNDİRME
34 MB DOSYA BOYUTU

Brickies, tuğla kırma oyunlarından hoşlananların denemesi gereken seçeneklerden bir tanesi ve tamamen ücretsiz.

Android işletim sistemi taşıyan cihazlarınız üzerinde tamamen ücretsiz olarak oynayabileceğimiz bir tuğla kırma oyunu arıyorsanız, Brickies'e mutlaka göz atmanızı tavsiye ediyoruz. Canlı ve renkli arayüz tasarımlarıyla akıllarımızda olumlu bir izlenim bırakmayı başaran bu oyunda tuğlaları kırıp bölümleri tamamlamaya çalışıyoruz.

Oyun dünyasına yakın olanlar bilecektir, tuğla kırma oyunları yeni bir konsept değil. Öyle ki, zamanında Atari'lerimizde dahi oynadığımız bir oyun tipiydi. Fakat gelişen teknolojiye rağmen zamana yenilmedi ve günümüze kadar pek çok farklı temayla karşımıza çıktı.

Brickies, tuğla kırma oyunlarına farklı bir bakış açısı kazandırmakla kalmıyor aynı zamanda yepyeni bir oyun deneyimi de yaşatıyor. Birbirinin kopyası bölümler yerine her seferinde farklı bir tasarımlar karşımıza çıkıyor. Toplamda 100 bölüm mevcut ve bu bölümlerin neredeyse hiçbiri bir diğerinin kopyası değil.

Oyunun mantığı özüne sadık kalınarak devam ettiriliyor. Kontrolümüze verilen çubuğu kullanarak topu sektiriyor ve tuğlaları bu şekilde yok etmeye çalışıyoruz. Bu aşamada nişan alma yeteneklerimiz sonuna kadar test ediliyor. Özellikle bölümün sonlarına doğru tuğlalar azaldıkça vurmak çok daha zor oluyor.

Boş zamanlarınızı değerlendirmek için oynayabileceğiniz eğlenceli bir oyun arayışındaysanız ve biraz da nostalji yapmak istiyorsanız Brickies'e göz atmalısınız.

Emircan Erdoğan

Brickies

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
7 TOPLAM İNDİRME
85.3 MB DOSYA BOYUTU

Brickies'te onlarca çılgın tasarımlı bölümde tuğlaları kırmaya çalışıyoruz.

Brickies, iPhone ve iPad cihazlarımız üzerinde tamamen ücretsiz olarak oynayabileceğimiz bir tuğla kırma oyunu olarak öne çıkıyor.

Renkli görselleri ve akıcı oyun yapısıyla beğenimizi kazanan bu oyunda renkli tuğlaları kırmaya ve bölümleri bu şekilde devam ederek tamamlamaya çalışıyoruz. Bunu gerçekleştirebilmek için hassas nişan alma yeteneklerine sahip olmamız gerekiyor.

Tuğla kırma oyunları çok yeni bir konsept olmadığı için Brickies'in oynanışı az çok herkes tarafından tahmin ediliyordur fakat yine de üzerinden kısaca geçelim. Oyuna başladığımızda ekran üzerinde çok sayıda renkli tuğla ile karşı karşıya kalıyoruz. Kontrolümüze verilen parçayı kullanarak topu bu tuğlalara sektirip onları yok etmemiz öngörülüyor. Tuğlalar çok sayıdayken kolay olan bu görev tuğlaların sayısı azaldıkça zorlaşıyor.

Brickies'de birbirinden çılgın tasarımlara sahip onlarca bölüm bulunuyor. Bu bölümlerin her biri farklı bir tuğla dizilimine sahip oldukları için oyun uzun süre boyunca sıkılmadan oynanabiliyor. Toplamda 100 bölüm olduğunu da belirtmeden geçmeyelim. Bölümler esnasında durumu lehimize çevirmek için kullanabileceğimiz bonuslar ve güçlendiriciler de mevcut.

Tuğla kırma oyunlarına modern bir bakış açısı getirdiği için Brickies'i türü seven herkese tavsiye ediyoruz.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Pinball Cadet

    Android tabanlı mobil cihazlarda oynanabilen Pinball Cadet mobil oyunu, beceri ve aksiyon unsurlarının klasik Pinball oyunuyla buluştuğu bir tür beceri oyunudur.
  • Hoop Rush

    Hoop Rush oyununda çubuğa çarpmadan ilerleyin!
  • Slices

    Renkli grafikleri ve zorlu bölümleriyle harika bir beceri oyunu
  • Fruit Heroes Legend

    Fruit Heroes Legend, zorlu ve eğlenceli bir eşleştirme oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • Asterix Megaslap

    Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli bir beceri oyunudur.
  • Ball Jump

    Ball Jump keyifli bir mobil beceri oyunudur
  • Knock Balls

    Top silahıyla kuleleri indirin.
  • Flippy Pancake

    İnsanlar pankeklerinizi tatmak için can atıyor.