Bridge Another World Alice in Shadowland

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
3 TOPLAM İNDİRME
38 MB DOSYA BOYUTU

Gizemli bir dünyada yolculuk yaparak kayıp eşyalardaki sırları açığa çıkarabileceğiniz macera dolu bir oyundur.

Hem Android, hem de İOS sürümleri ile iki farklı platformda oyun tutkunlarına hizmet veren ve 50 binden fazla oyuncu tarafından tercih edilen Bridge Another World Alice in Shadowland, çeşitli objelerin eksik parçalarını tamamlayabileceğiniz ve gizli nesneleri bularak ipuçları toplayabileceğiniz benzersiz bir oyun olarak öne çıkıyor.

Etkileyici grafik tasarımı ve kaliteli ses efektleri ile dikkat çeken bu oyunda amaç, macera dolu bir dünyada gezinerek gizemli nesnelerin sırlarını çözmek ve ipuçlarına ulaşarak çıkış yollarını bulmaktır. Oyunda, kırık bir ayna parçası bulan ve bu ayna sayesinde gizemli yerlere yolculuk yapan bir karakterin başından geçenler konu edinilmiştir. Farklı tasarımı ve sıra dışı konusu ile sıkılmadan oynayabileceğiniz eşsiz bir oyun sizleri bekliyor.

Oyunda yüzlerce gizli nesne ve parçası kaybolmuş onlarca farklı obje bulunmaktadır. Eksik parçalara ve kayıp eşyalara ulaşmak için çeşitli bulmacalar çözmeli ve minik strateji oyunları oynamalısınız. Böylece ipucu toplayabilir ve görevleri tamamlayabilirsiniz.

Mobil platformda macera oyunları arasında bulunan Bridge Another World Alice in Shadowland, eğlenceye doyabileceğiniz kaliteli bir oyundur.

Doğukan Çağlakpınar

Bridge Another World Alice in Shadowland

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
0 TOPLAM İNDİRME
1.02 GB DOSYA BOYUTU

Gizemli bir dünyada yolculuk yaparak kayıp eşyalardaki sırları açığa çıkarabileceğiniz macera dolu bir oyundur.

Mobil oyunlar arasında macera kategorisinde kendisine yer bulan ve binlerce oyuncu tarafından keyifle oynanan Bridge Another World Alice in Shadowland, gizemli mekanlarda dolaşarak kayıp eşyaları bulabileceğiniz ve çeşitli objelerin sırlarını çözebileceğiniz sıra dışı bir oyundur.

Ürkütücü mekanları ve etkileyici grafikleri ile dikkat çeken bu oyunda yapmanız gereken, gizemli mekanlarda gezinerek gizli nesneleri araştırmak ve çeşitli objelerin eksik parçalarına ulaşarak görevleri tamamlamaktır. Oyunda, kırık ayna parçası ile sır dolu dünyalara yolculuk yapan bir karakterin başından geçen macera dolu anlar anlatılmıştır. Farklı konusu ve eşsiz tasarımı ile sürükleyici bir oyun sizleri bekliyor.

Oyunda onlarca farklı mekan ve yüzlerce kayıp nesne yer almaktadır. Her mekanda çözmeniz gereken ayrı bir gizem bulunmaktadır. Bu gizemleri açığa çıkarmak için çeşitli bulmacalar çözebilir ve strateji oyunları oynayabilirsiniz. Böylece seviye atlayabilir ve sonraki bölümlere geçebilirsiniz.

Android ve İOS işletim sistemine sahip tüm cihazlardan sorunsuz bir şekilde oynayabileceğiniz Bridge Another World Alice in Shadowland, geniş oyuncu kitlesi ile dikkat çeken eğlenceli bir oyundur.  

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Bridge to Another World: The Others

    İlginç yaratıkların yer aldığı bir ormanda dolaşarak gizli nesneleri araştırabileceğiniz macera dolu bir oyundur.
  • Surface: Return to Another World

    Kötü büyüleri ortadan kaldırarak şehri yok olmaktan kurtarabileceğiniz eşsiz bir gizli nesne oyundur.
  • Mini World Block Art

    Maceraya doyabileceğiniz ve farklı görevler üstlenebileceğiniz eşsiz bir oyundur.
  • Shopkins World

    Eşleştirmeler yaparak çeşitli ödüller kazanabileceğiniz eğlenceli bir oyunudur.
  • New Alice's Mad Tea Party

    Macera dolu bir orman yolculuğuna çıkarak çılgın partiler düzenleyeceğiniz sürükleyici bir oyundur.
  • Labyrinths of the World: Secrets of Easter Island

    Garip yaratıkların istilasına uğrayan bir kasabayı kurtarmak için zorlu bulmacalar çözebileceğiniz eşsiz bir oyundur.
  • World of Legends: Massive Multiplayer Roleplaying

    Gerçek zamanlı olarak savaşacağız.
  • Jungle Monkey - Jungle World

    Sevimli bir maymunla muzları toplamaya çalışacağız.