Bridge.io

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
32 TOPLAM İNDİRME

Arcade bulmaca karışımı süper zor bir oyun

Bridge.io, sevimli farelerle köprüleri geçmeye çalıştığınız arcade oyunu. İster tek başınıza isterseniz de dünyanın dört bir yanından oyuncularla birlikte oynayabileceğiniz arcade oyunda mümkün olduğunca uzun mesafe gitmeye çalışıyorsunuz. Köprü kurmanın zorluğunu yaşayacağınız oyunu sinirleriniz sağlamsa öneririm.

Oyunda ilerlemek için fareyi bir sonraki platforma atlatmaya çalışıyorsunuz. Platformlar arası boşluğu kapatıp yol yapmanın yolu sağlam köprü kurmaktan geçiyor. Ekrana ne kadar uzun basılı tutarsanız karşıya geçmenizi sağlayan köprü o kadar uzun oluyor. Kolay bir oyun gibi gözüküyor ancak öyle olmadığını daha oyunun başındayken gösteriyor. Üzerine bastığınız küçücük platformdan bir diğerine atlamak hem seviye tabanlı tek oyunculu modda hem de çok oyunculu modda oldukça zor. Unutmadan, oynadıkça kazanacağınız altınlar sadece yeni karakterleri açmanızı sağlıyor.

Erkan Calp

Bridge.io

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
14 TOPLAM İNDİRME
134 MB DOSYA BOYUTU

Sevimli farelerle dolu arcade bulmaca oyunu

Bridge.io, sevimli fareleri kontrol ettiğiniz arcade bulmaca öğelerini içeren süper zor bir mobil oyun. Tek dokunuş kontrol sistemiyle iPhone’da da iPad’de de rahat oynanış sunuyor. Sinirleri alt üst eden zor oyunları özellikle seviyorsanız tavsiye ederim.

Grafiklerinden ziyade oynanışa odaklanmanızı istediğim Bridge.io'da puan kazanmak için tek yapmanız gereken; fareyi sonraki platforma atlatmak. Platformlar arası boşlukları aşmak için kendiniz köprü kurmanız gerekiyor. Köprünün boyunu mükemmel şekilde ayarlamazsanız fare boşluğa düşüyor. Çok oyunculu modda oynarsanız diğer oyuncularla kapışma şansına sahip oluyorsunuz. Tek oyunculu modda bölümler sunuluyor; istenen sayıda köprü kurmayı başarırsanız bölümü bitirip daha zorlu sonraki bölüme geçiyorsunuz. İki mod da çok zor.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Gibbets: Bow Master

    Mobilde en çok oynanan ok atma oyunu
  • Sky Ball

    Ketchapp'ın yeni top oyununda havada uçuyoruz.
  • Souptastic!

    Android oyununu yemek yapmayı sevenlere tavsiye ederim.
  • Bubblegum Hero

    Sakız şişirme yarışına giriyoruz.
  • Icy Bounce

    Batan bloklar üzerinde zıplayarak ilerliyorsunuz.
  • FLO Game

    Top oyunları arasında en ilginci
  • Pen Run

    Çizime odaklı süper eğlenceli beceri oyunu
  • Twist Hit!

    Doğayı kurtarın!