BTCTurk

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
374 TOPLAM İNDİRME

Bitcoin hesaplarınızı yönetme imkanı sunan bir uygulama

BTCTurk, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir bitcoin piyayası takip uygulamasıdır. Güncel piyasa bilgilerine kısa yoldan erişmenize  olanak sağlayan BTCTurk, hesaplarınızdaki heraketleri de görüntülemenize olanak sağlıyor.

Bitcoin hesaplarınız üzerindeki işlemleri esnek bir şekilde gerçekleştirebileceğiniz bir platform olma özelliği taşıyan BTCTurk, tüm değişikliklerden anında haberdar olmanızı sağlıyor. Alış satış işlemlerinden para yatırma ve çekme işlemlerine kadar pek çok işlemi kolayca halletme imkanı sunan BTCTurk, mutlaka telefonlarınızda olması gereken bir uygulamadır. Bildirim sistemine de sahip olan oyunda piyasadaki önemli değişikliklerden anında haberdar olabiliyorsunuz. Kolay bir kullanıma sahip olan BTCTurk'ü mutlaka denemelisiniz. Eğer piyasaya dair araştırma içerisindeyseniz ve bitcoin hesaplarınızı yönetmekte zorluk çekiyorsanız bu uygulama tam size göre.

BTCTurk uygulamasını Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

BTCTurk

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
62 TOPLAM İNDİRME
11 MB DOSYA BOYUTU

Bitcoin piyasasından anında haberdar olabileceğiniz bir uygulama

BTCTurk, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir borsa uygulaması olarak karşımıza çıkıyor. İşlemlerinizi hızlı ve güvenli bir şekilde gerçekleştirmenize olanak sağlayan uygulama ile hesabınızdaki değişikliklerden anında haberiniz oluyor. 

Güncel piyasa bilgilerini öğrenmeniz için tercih edebileceğiniz bir uygulama olan BTCTurk, telefonlarınızda olması gereken bir uygulamadır. Bildirim sistemi sayesinde kurdaki değişiklikleri de anında öğrenebileceğiniz uygulamada işlerinizi kolayca halledebiliyorsunuz. Bitcoin hesaplarınızı yönetme imkanı da sunan uygulama ile her değişiklikten anında haberiniz oluyor. Alış satış işlemlerinden para yatırma ve çekme işlemlerine kadar pek çok işlemi kolayca halletme imkanı sunan BTCTurk, mutlaka telefonlarınızda olması gereken bir uygulamadır. Kolay bir kullanıma sahip olan BTCTurk'ü mutlaka denemelisiniz. Eğer piyasaya dair araştırma içerisindeyseniz ve bitcoin hesaplarınızı yönetmekte zorluk çekiyorsanız bu uygulama tam size göre.

BTCTurk uygulamasını iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • BtcTurk Pro

    BtcTurk Pro, Bitcoin ve diğer kripto para alım satımı yapabileceğiniz güvenilir uygulamalardan. BtcTurk Pro Android Google Play'de!
  • CoinATMRadar

    CoinATMRadar uygulaması, dünya genelindeki Bitcoin ATM'lerini harita üzerinden sizlere sunuyor.
  • Blockchain

    Blockchain uygulaması Android cihazlarınızdan dijital para transferlerinizi gerçekleştirmenizi sağlıyor.
  • BitPay

    BitPay uygulamasıyla hızlı ve güvenli bir şekilde Bitcoin alım-satımı yapabilirsiniz.
  • Binance TR

    Binance TR mobil uygulaması ile güvenli şekilde Bitcoin ve diğer kripto paralar için alım satım işlemleri yapabilirsiniz.
  • Binance

    Binance, Android üzerinden kripto para birimi ticareti yapabileceğiniz bir uygulamadır.
  • CoinCap

    CoinCap uygulamasını kullanarak Bitcoin ve Ethereum gibi dijital para birimlerinin anlık değerlerini takip edebilirsiniz.
  • Mynet Finans

    Mynet Finans uygulaması ile borsa, döviz ve altın fiyatlarını takip edebilirsiniz.