Bubble Wings

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
24 TOPLAM İNDİRME
40 MB DOSYA BOYUTU

Rengarenk balon bloklarını yok edebileceğiniz eğlenceli bir oyun olarak dikkat çekiyor.

Android ve İOS işletim sistemini içeren tüm cihazlarda sorunsuz bir şekilde çalışan ve ücretsiz olarak sunulan Bubble Wings, birbirinden sevimli civcivlerin yer aldığı eğlenceli bir oyundur.

Kaliteli grafikler ve ses efektleri ile donatılmış bu oyunda yapmanız gereken, civciv karakteriniz ile aynı renkteki balonları bir araya getirmek ve balon yığınlarının arasında mahsur kalmış hayvanları kurtarmaktır. Mavi, kırmızı, yeşil, sarı ve daha birçok farklı renge sahip onlarca balon yığını bulunmaktadır. Civcivin elindeki balon hangi renkteyse, o renkteki balonları bir araya getirmeli ve seviye atlamalısınız.

Mobil platformda klasik oyun kategorisinde yer alan bu oyunda, birbirinden sevimli civciv ve kurtarılmayı bekleyen onlarca farklı hayvan karakteri yer almaktadır. Aynı renge sahip en az 3 balonu bir araya getirmeli ve kalabalık balon yığınlarını yok etmelisiniz. Bu sayede puan toplayabilir ve kendinize ait sevimli bir ev inşa edebilirsiniz. Kazandığınız puanları kullanarak çeşitli ev aksesuarı ve eşyası satın alarak, evinizi dilediğiniz gibi tasarlayabilirsiniz. 1 milyondan fazla oyuncu kitlesine sahip Bubble Wings, online olarak da oynayabileceğiniz eğlenceli bir oyundur.

Doğukan Çağlakpınar

Bubble Wings

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
4 TOPLAM İNDİRME
143.4 MB DOSYA BOYUTU

Rengarenk balon bloklarını yok edebileceğiniz eğlenceli bir oyun olarak dikkat çekiyor.

Klasik oyunlar arasında yer alan ve milyonlarca oyun sever tarafından keyifle oynanan Bubble Wings, renkli balon bloklarını yok ederek kendinize ait evler ve bahçeler tasarlayabileceğiniz eşsiz bir oyun olarak dikkat çekiyor.

Çevrimiçi özelliği ile dünya sıralamasına adınızı yazdırabileceğiniz bu oyunda amaç, aynı renge sahip 3 adet balonu birleştirmek ve kalabalık balon yığınlarını yok etmektir. Civcivin elinde bulunan balonun rengine göre yön belirlemeli ve farklı renkteki balonları vurmaktan kaçınmalısınız. Civciv karakterini doğru yönlendirerek balon yığınlarını yok edebilir ve sizden yardım bekleyen sevimli hayvanları kurtarabilirsiniz.

Civcivin elindeki balonun rengine sahip olan diğer balonları vurmalı ve sonraki bölümleri aktifleştirmelisiniz. Onlarca farklı bölümün yer aldığı bu oyunda, seviye atladıkça yeni ev eşyalarının kilidini açabilir ve kendinize ait tatlı bir ev inşa edebilirsiniz. Sürükleyici özelliği ile sıkılmadan oynayabileceğiniz eğlenceli bir oyun sizleri bekliyor.

Android ve İOS sürümleri ile her iki platformdan da rahatlıkla ulaşabileceğiniz ve ücretsiz olarak indirebileceğiniz Bubble Wings, geniş oyuncu kitlesine sahip kaliteli bir oyundur.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Rescue Wings

    Orman yangınlarını söndürmeye çalışacağız.
  • Bubble Birds V Shooter

    Balonları patlatmaya çalışacağız.
  • Call of Mini: Double Shot

    Aksiyon dolu bir arcade deneyimi yaşayacağız.
  • Jetpack VS. Colors

    Jetpack VS. Colors, Android işletim sistemine sahip olan telefon ve tabletlerde oynayabileceğiniz bir arcade oyunudur.
  • Retro Shooting: Arcade Plane Shooter

    Macera dolu uçak savaşlarına katılabileceğiniz sıra dışı bir oyun olarak öne çıkıyor.
  • Astro Boy:Brick Breaker

    Astro Boy:Brick Breaker ile Android cihazınızda tuğla kırabilirsiniz.
  • Boxie

    Sevimli hayvanlar ile mini oyunlar oynayacağız.
  • Burger Clicker

    Hamburger kralı olacağız.