BUBBLEON

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
0 TOPLAM İNDİRME

Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz harika bir beceri oyunu

BUBBLEON, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz harika bir arcade oyunu olarak dikkatimizi çekiyor. Birbirinden zorlu bölümlere sahip olan oyunda reflekslerinizi sonuna kadar sınamanız gerekiyor.

Sürekli yukarı doğru tırmanan bir karakteri kontrol ettiğiniz oyunda ekrana dokunarak ilerliyor ve yüksek puanlara ulaşmaya çalışıyorsunuz. Hoş görselleri ve harika atmosferiyle de dikkat çeken oyunda keyifli zamanlar geçirebiliyorsunuz. Sonsuz oyun moduna sahip olan BUBBLEON'da farklı karakterlerin kilitlerini açabiliyor ve oyuna renk getirebiliyorsunuz. Çocukların da beğerek oynayabileceği bir mobil oyun olan BUBBLEON mutlaka telefonlarınızda olması gereken bir oyundur. Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz mükemmel bir oyun olan BUBBLEON sizleri bekliyor. El ve göz koordinasyonunu da geliştirici etkiye sahip olan oyunda son derece dikkatli olmalı ve en uygun zamanda ekrana dokunmalısınız. Son derece basit oynanışıyla da dikkat çeken BUBBLEON'u kaçırmayın.

BUBBLEON oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

BUBBLEON

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
18 TOPLAM İNDİRME
40 MB DOSYA BOYUTU

Zorlu bölümlerin üstesinden gelmeniz gereken bir beceri oyunu

BUBBLEON, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz keyifli bir beceri oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Zorlu bölümlerin ve sürükleyici atmosferin yer aldığı oyunda altınları toplayarak yüksek puanlara ulaşmaya çalışıyorsunuz.

Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz harika bir beceri oyunu olarak dikkat çeken BUBBLEON, keyifli kurgusu ve bağımlılık yapıcı etkisiyle dikkat çekiyor. Hoş görsellerin ve basit kontrollerin yer aldığı oyunda reflekslerinizi sınıyorsunuz. Sonsuz oyun moduna sahip olan BUBBLEON ile altınları toplayarak yüksek puanlara ulaşıyor ve arkadaşlarınıza da meydan okuyabiliyorsunuz. El ve göz koordinasyonunu geliştirici etkisiyle de dikkat çeken oyunda tek yapmanız gereken en uygun zamanda ekrana dokunmak. Farklı karakterlerin de yer aldığı oyunu çocuklar da beğenerek oynayacaktır. Boş zamanlarınızı değerlendirebileceğiniz harika bir beceri oyunu BUBBLEON'u sakın kaçırmayın.,

BUBBLEON oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Bridge.io

    Arcade bulmaca karışımı süper zor bir oyun
  • Stack Ball 3D APK

    Stack Ball 3D APK Android oyununda topla platformu yıkarak ilerliyorsunuz. Platform yıkmaca oyunu oynaması ücretsiz ve internetsiz oynanabiliyor.
  • Gibbets: Bow Master

    Mobilde en çok oynanan ok atma oyunu
  • Pen Run

    Çizime odaklı süper eğlenceli beceri oyunu
  • Sausage Flip

    Sosis karakterlerle zıplayarak ilerlediğiniz eğlence dolu bir mobil oyun
  • Icy Bounce

    Batan bloklar üzerinde zıplayarak ilerliyorsunuz.
  • FLO Game

    Top oyunları arasında en ilginci
  • Sky Ball

    Ketchapp'ın yeni top oyununda havada uçuyoruz.