Bubbly

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
96 TOPLAM İNDİRME
13 MB DOSYA BOYUTU

Bubbly uygulaması sayesinde Android cihazlarınızdan sesli paylaşımlar yapmanızı sağlayacak bir sosyal ağa sahip olabilirsiniz.

Bubbly uygulaması, Android akıllı telefon ve tabletlerinizde kullanabileceğiniz yeni ve ücretsiz sosyal ağ uygulamaları arasında yer alıyor ve oldukça ilginç yapısıyla sizin de ilginizi çekeceğine eminim. Zira klasik yazılı veya fotoğraflı durum paylaşımları yapmak yerine kendi sesinizle paylaşımlarınızı gerçekleştirebiliyor, arkadaşlarınızın sizi duymasını sağlayabiliyorsunuz.

Paylaştığınız sesli durumlar direkt olarak sizi takip edenler tarafından dinlenebiliyor ve böylece kendinizi kendi sesinizden paylaşabiliyorsunuz. Ayrıca sesinizi çeşitli filtre ve efektlerden geçirerek değişik bir hale getirmek de mümkün. İsteyen kullanıcılar arkaplan müzikleri de ekleyerek işi daha da ilginç bir hale getirebilirler.

Bubbly üzerinden paylaştığınız durumlarınızı diğer sosyal ağlar üzerinden de paylaşabilir ve böylece o sosyal ağlardaki takipçilerinizin paylaşımınızdan haberdar olmasını da sağlayabilirsiniz. Uygulama pek çok ünlü tarafından da kullanılıyor ve ünlüleri takip etmeyi sevenler onların seslerini dinleme şansına da sahip olacaklardır.

Şimdilik çok fazla Türk kullanıcı olmaması nedeniyle gözünüze boş gelebilir fakat zaman içerisinde kullanımın artması sayesinde bu dezavantajın da ortadan kalkmasını bekliyorum. Eğer farklı ve kendinizi daha iyi ifade etmenize yardımcı olacak bir sosyal ağ arayışınız varsa kesinlikle göz atmadan geçmemenizi öneriyorum.

Yiğit Ekim Demir

Bubbly

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
80 TOPLAM İNDİRME
30.5 MB DOSYA BOYUTU

iPhone ve iPad cihazlar için hazırlanmış olan Bubbly uygulaması ile sesli paylaşımlar yapabileceğiniz bir sosyal ağa sahip olabilirsiniz.

Bubbly uygulaması, iPhone ve iPad cihazlarınızda kullanabileceğiniz ücretsiz bir sosyal ağ uygulaması olarak yayınlanmış ancak onu diğer uygulamalardan ayıran oldukça net çizgiler var. Zira Bubbly bir sesli sosyal ağ uygulaması olarak ortaya çıktı ve böylece sevdikleriniz için bir paylaşım yaptığınızda bunu direkt olarak sesli bir şekilde gerçekleştirmenize olanak tanıyor. Ücretsiz olarak sunulması ve çok basit, anlaşılır bir arayüze sahip olması da onu değerli kılanlar arasında.

Bubbly'de bir durum paylaşımı yapmak istediğinizde, bunu kendi sesinizle konuşarak yapıyorsunuz ve ekli olan arkadaşlarınız, aileniz direkt olarak sizin sesinizden olan biteni öğrenebiliyorlar. Uygulamada sesinizi paylaşmak istediğinizde, onu daha farklı hale getirmek için kullanabileceğiniz pek çok filtre, efekt ve arkaplan müziği de mevcut. Böylece sadece konuşmalar değil, çeşitli şakalar ya da ilgi çekici ses kayıtları da oluşturabiliyorsunuz.

Uygulamayı pek çok ünlünün de kullanması nedeniyle ünlülerin canlı ve sesli paylaşımlarını görmeniz de mümkün hale geliyor. Ancak ünlülerin seslerinden paylaşımlara sınırsız erişim için maalesef uygulama içi satın alma seçeneklerini kullanmak gerekiyor ve bu durum sizi biraz sınırlıyor.

Dilerseniz Bubbly içerisinde bulunan durum paylaşımlarınızı diğer sosyal ağlardaki hesaplarınızdan da paylaşabilir ve orada bulunan arkadaşlarınızı da haberdar edebilirsiniz. Oldukça ilginç ve yenilikçi sosyal ağlardan bir tanesi olduğu için Bubbly'i beğeneceğinize inanıyorum.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Messenger

    Messenger uygulamasını kullanarak tüm sosyal medya uygulamalarını tek bir platformdan yönetebilirsiniz.
  • Yaay

    Yaay İndir (Android): Yaay Google Play'de yerli sosyal medya uygulaması olarak öne çıkıyor.
  • Mirket App

    Mirket App, ilgi alanlarınız ve gündem hakkında toplumun nabzını tutabileceğiniz bir sosyal medya uygulaması.
  • Parler

    Parler, eski ABD Başkanı Trump ile gündeme gelen Twitter benzeri mikroblog ve sosyal medya uygulaması. Parler, Android telefonlarda ücretsiz kullanılabilir.
  • Kwai

    Kwai uygulamasıyla Android cihazlarınızdan birbirinden eğlenceli videolar hazırlayabilirsiniz.
  • Smopin

    Smopin uygulamasıyla diğer kullanıcılarla birlikte ilginizi çeken ortak konular üzerine sohbet edebilirsiniz.
  • Qavun

    Qavun, Türkiye'den çıkan en başarılı Android için sosyal medya uygulaması olarak gösterilenler arasında olduğu gibi oldukça başarılı bir alt yapıyla çalışmaktadır.
  • Snapchat APK

    Snapchat APK, gençler arasında yaygın kullanılan anlık mesajlaşma uygulaması. Mesaj, fotoğraf, ses ve video paylaşabildiğimiz popüler sosyal medya uygulamasıdır.