BUDO

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
165 TOPLAM İNDİRME

BUDO ile Bursa Deniz Otobüsü seferlerini takip edebilir ve bilet alabilirsiniz

BUDO eğer yolculuklarınızda Bursa Deniz Otobüsü'nden faydalanıyorsanız sizin için oldukça kullanışlı olacak bir mobil sefer sorgulama ve bilet alma uygulamasıdır.

Android işletim sistem sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip kullanabileceğiniz bir uygulama olan BUDO kullanıcılara detaylı bir sefer arama seçeneği sunuyor. Uygulamanın bu özelliğini kullanarak gidiş tarihini ve dönüş tarihini, deniz otobüsünün nereden nereye gideceğini belirleyerek sefer araması gerçekleştirebiliyorsunuz. Uygulama bunun yanında seyahat edeceğiniz seferi belirledikten sonra size bilet satın alma seçeneği de sunuyor. Böylece mobil cihazınızı kullanarak kolay bir şekilde deniz otobüsü biletine sahip olabiliyorsunuz.

BUDO sefer sorgulama ve bilet satın alma işlemlerinin haricinde kullanışlı özelliklere de sahip. BUDO ile uygulama içerisinden bilet satın almak istemiyorsanız bilet satın alabileceğiniz gişelerin telefonlarını ve yerlerini de öğrenebilirsiniz.  Uygulama kullanıcılara BUDO ile ilgili son haberleri ve duyuruları da gönderebilmekte. 

Can Erdil Şentürk

BUDO

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
70 TOPLAM İNDİRME

BUDO ile Bursa Deniz Otobüsü seferlerini sorgulayabilir, bilet satın alabilirsiniz

BUDO kullanıcılara Bursa Deniz Otobüsü sefer saatlerini sorgulama ve bilet satın alma konularında yardımcı olan bir mobil sefer sorgulama uygulamasıdır.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip kullanabileceğiniz bir uygulama olan BUDO ile seyahatlerinizi planlama konusunda büyük kolaylık elde edebilir ve nerede olursanız olun Bursa Deniz Otobüsü ile ilgili ihtiyaç duyduğunuz bilgilere ulaşabilirsiniz.

BUDO içerisinde detaylı bir sefer arama seçeneğine yer veriyor. Bu seçeneği kullanarak gidiş tarihini, dönüş tarihini ve nereden nereye gideceğinizi belirleyerek aradığınız sefer bilgilerine ulaşabiliyorsunuz ve deniz otobüsünde yer olup olmadığını görebiliyorsunuz. Bu işlemden sonra ise bilet alma işlemini gerçekleştirebilirsiniz.

BUDO eğer bileti satış noktalarından almak isterseniz size bu satış noktalarının telefonlarını ve yerlerinmi gösterebiliyor. Uygulama ile bilet fiyatlarını da görebilirsiniz.

BUDO kullanıcılara Bursa Deniz Otobüsü ile ilgili duyuruları ve haberleri de sunabilmekte.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Outings

    Outings uygulaması ile yeni yerler keşfetmek için seyahat planlarınızı oluşturabilirsiniz.
  • Muğla Kent

    Muğla Kent uygulaması ile Muğla'da turistik yerleri kolayca keşfedebilirsiniz.
  • Sesli Gezi Rehberi

    Sesli Gezi Rehberi uygulamasıyla gezdiğiniz yerler hakkında bilgileri sesli olarak dinleyebilirsiniz.
  • Kampp

    Kampp uygulamasıyla Türkiye genelinde yeni kamp alanlarını keşfedebilirsiniz.
  • Avanos | Kapadokya

    Avanos | Kapadokya uygulaması ile Avanos'taki otelleri, gezilecek yerleri ve restoranları keşfedebilirsiniz.
  • Inviita

    Inviita uygulamasıyla dünya çapında binlerce şehri keşfe çıkabilirsiniz.
  • İzmir Tarih

    İzmir'in Tarihi Kent Merkezi'ni keşfedin.
  • Anadolujet'le Anadolu Cepte

    Anadolujet'le Anadolu Cepte uygulamasıyla birçok şehir için turistik gezi rehberine ulaşabilirsiniz.